Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Dolby Vision DIY
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Na nem tudom mi lett a döggel, sztem elaludt tegnap óta, mert most első menetre meglett a küldi
Persze míg a liftet hekkeltem, az orvos fonendoszkóp nélkül is hallotta volna a szívemet 
Egyébként ez arra enged következtetni hogy nincs két egyforma helyzet a játékban. Az is igaz hogy tettem egy nagyobb kört az alatta levő szinten, az egyből felcammogás helyett, hogy adott esetbe ne dögöljek meg olyan hamar
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bit_bro
tag
Sikerült visszahekkelni a népeknek az Alien Isolation-ba a letiltott Oculus Rift támogatást.
Nem tökéletes, de elég tűrhetően működk.
Aki olyan szerencsés, hogy van otthon DK2-je, kipróbálhatja.Leírás ITT
-
cyberkind
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Egyen no, de ne csak mindig engem, há' mi vagyok én, svédasztal?
Az egész hajó az.
-
horvathkrisz
addikt
Jaú ez az idegen:izoláció címü játík... Csak mindig megesz ez a fíreg, ölögem van belű...
-
br.rak
őstag
Amúgy a vége felé magyarázatot találhattok miért van mindig a közeletekben. Illetve pontosítok, miért tűnik úgy hogy a közeletekben van. Semmi sem olyan egyszerű, mint elsőre látszana.

-
-
cyberkind
félisten
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem inkább idegesít mint ijeszt.
Szándékoltan vártam 10 percet egy ágy alatt, hogy meglessem mit és hogy művel a dög.
Szóval, az hogy mindig összevissza megy, rendszertelenül oké, de az hogy állandóan csak körülöttünk kolbászol, és ha átmegyek a kódos ajtón, akkor vagy jön utánam, vagy a szellőzőn jön át, és mindkét esetben cumi van nekem, mert nem tudok menni amerre kéne, ugyanis körbe-körbe megy, ez így mi?
Mert ez minden de nem horror, hanem agymenés, + így az az előzetes 15-20 óra nekem kb 50 lesz, az meg vicc, kár hogy amatőr a csapat, tegnap este már ott voltam hogy törlöm, de aztán mégse, majd ma még próbálkozok.
Ja, az is oké hogy a préda körül van a dög, de a hajó tele van másokkal is, de csak minket molesztál.
(#86) Lunky88
Már megvan.
-
antikomcsi
veterán
Ez mondjuk így normális.
Ha arra fókuszálsz ami a kezedben van közel, akkor nyilván a távoli dolgokat látod homályosan, ha pedig megnyomod az egérgombot és átfókuszálsz a távolba, akkor meg a mozgásdetektor mosódik el.
Lehet, hogy játék szempontjából kényelmetlen, de jól megcsinálták.
-
boksz
senior tag
Na, végre megjött a PS4 verza
este nekiugrok....
( már most fosok
) -
SchumiBácsi
őstag
Akkor bemelegítésnek tessék mind a négy részt BlueRay változatban végigparázni 1000wattos hangfalakkal

Aztán játékban lehet a korábbi részekkel is próbálkozni - azért mégis csak le lehet lőni őket, aztán ha jól belejöttünk a hentelésbe jöhet az Isolation, hogy a bújkálásba is belejöjjünk
-
batai15
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
De láttam, csak nem most. Az alien mindig is a mumus volt nekem ezért parázok ennyire.
-
batai15
félisten
Jut is eszembe akkor a filmet meg kell nézni.
-
Xerxész
őstag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Agyam eldobom.

De akkor tényleg az Alien film eseményeit éljük meg (többé-kevésbé)?(#78) ooooobi
Értem, köszi.
-
ooooobi
őstag
Dallas, Parker vagy Ripley szemszögéböl kell izolálni a lényt, vagyis bezárni a légzsilipes szobába (attól függöen hogy kit választ az ember, a Nostromo más más pontján kezdünk. Egész rövid amúgy, aki rögtön talizni akar az aliennel ezt próbálja ki elöször. Crew dlc vagy mi a neve a játékban. A last survivorban meg ripleyvel kell a filmbeli finálét lenyomni, mikor bekapcsolja az önmegsemmisitest, ez nem tudom milyen hosszú még nem próbáltam.
-
batai15
félisten
A xenomorph mikor bukkan fel elsőnek?
Elkezdtem a játékot de parázok hogy rám támad és nem merek elkezdeni játszani. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
A fényes szobára gondolsz ahol van a "telefon"?
Ki lehetne ezt frankón számolni sztem, de alapos a gyanúm hogy a lényecske direktben van egy meghatározott körön belül, mind1 mit teszünk, ráadásul okos is. A zenéből 1ébként lehet rá következni merre lehet: amikor pattogósabb traktusok jönnek ideje bujkálni ha nagyon pattog/meglátott, akkor viszont nyúlhatunk a load gombhoz, ha nem akarunk jó éjt puszit kapni tőle
Nem tudom meddig kellene bujkálni, meg ha el is megy, mikor jön vissza... a hekkelés amiről szó van, kb. félperc volna megközelíteni a "munkaterületet" és még fél perc a hekk... Csakhogy eddigi tapasztalataim alapján a monszta ez idő alatt mivel nem megy el messzire, 10× is megehet, mert futni azt tud egész gyorsan ám 
Az ALIEN-ben egyáltalán nem volt ilyen tettre kész, mert ha visszaemlékszünk, akkor gyakorlatilag mindenki ostoba halált halt: Brett egyedül keresi a macskát minden nélkül addig Ripley meg Parker nem tudom mit csinált... biztos kávéztak
Utána Dallas bemegy a szellőzőbe egy tákolt lángszóróval, egy olyan helyre ami teljes fegyverarzenállal is rizikós. Aztán amikor szétverik Ash-t majd újra beüzemelik végül felégetik, ez akkora zajtenger lenne a játékban hogy az állomás másik végéről is odamenne az alien de a filmben mégsem ment. Majd nagy sokára mikor már szinte betankolják a mentőhajót, akkor jelenik meg, 2instagyilokkal. Ripley meg menekülés közben majdnem kezet fog vele, erre mégsem követi inkább nézi a macskát
Szóval a játékon sztem lehetne lágyítani, mert így easy módban is elég nehéz, vagy ha ez nem lehet bevezetni egy turista módot ami ettől is könnyebb 
Hatékony figyelem elterelésre perpill nincs 5letem, van egy flashbang meg smoke granyó, sztem az aliennek ez smafu, pisztollyal lehetne talán belelőni/elriasztani, kérdés meddig... legalább lehetne eldobálható kacat terelgetni, ha már úgyis omladozik az egész állomás, néha egy csavart/anyát/szemetet felvennénk és eldobni a picsába. Sztem ez hasznos feature lenne.
-
cyberkind
félisten
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Igazából a fekete doboz után akkor lesz tuti, amikor még nem kapjuk meg a detektort, de már a lény aktív lesz, na ott már csak a hallás marad, örültem de nagyon.

Egyébként kicsit toltam az este, és mivel a lény mindig arra volt amerre én, tehát bent voltam a szobában, és csak pont előttem ment körbe körbe, így egyszer meglátott és megevett, ez így meg szar, most feküdjek ott órákig vagy mi?
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Ha eszük van akkor erre lehet kitalálnak valamit, mert már akkor is full para volt a játék amikor sztem gyakorlatilag fel sem tűnhetett még az alien. Gondolom akkor tűnik fel először úgy négyszemközt nemsokkal azután hogy a fekete dobozt megtaláljuk, előtte sztem egyáltalán nem támad sehogyse. (való-igaz egyszer korábban átfutott sztem előre tervezetten
, és ALEX felhúzásánál is feltűnik, de akkor még csak átvezetőn mozin) Mondjuk Ripleynek ekkorra már hihetetlen lábizmokkal és combokkal kellene rendelkezzen, ennyi guggolva járás után simán lerúghatná az idegent

-
SchumiBácsi
őstag
Na megvan a cucc, felraktam és... hát... érdekes

Revolver beszerezve, elvileg már le kéne tudni lőni az alient és heló... de egyébként marha szokatlan hogy nem lehet visszapofázni az idegennek
Ha egyszer meglátott, jön lát és jól lakik. Egyszer el is bújtam egy szekrénybe erre nem kitépte az ajtót az állatja?
Nem tudom hogy fog ez működni tovább mert most a fekete doboz utáni résznél tartok és fel kéne hekkelni a liftet. Ez normál körülmények között (Smart Gun, M41A, M240A1, stb.
) kb. 2perc volna, de így félóra próbálkozás után holnapra napoltam ezt a projektet és sztem ha ez így marad naponta kb. 5%-át lehet abszolválni a játéknak 2-3óra játékidőben Easy fokozaton
Tehát nem tudom hol van 16-20óra alatt kész a játék
Ez nem feltétlen rossz de ha gyakran fog ugyanott beletörni a bicska akkor baj lehet, és tényleg kissé mintha csajozós lenne az idegen mert állandóan megtalál 
-
cyberkind
félisten
És ha nem csapsz zajt, nem jön a lény, gondolnánk mi játékosok, de a fejlesztők ismét Need for Speedeztek(rendőrökre gondolok).
Igen, itt látszik hogy a csapat amatőr ehhez a kategóriához még, de azért összességében egy jó egyveleget kaptunk.Na most próbáltam ki hogy mennyi lövésre jön a lény, nálam 3 volt, aztán elbújtam, lőttem még 1-et és megevett.

-
Ghard
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
A guggolás csak arra jó, hogy ne csapj zajt, mert akkor egyből neked megy. Sajnos a fejlesztőktől ennyire futotta, hogy ott kolbászoltassák az alient, ahol a player van.
Még valami: ahogy a szekrényajtót csapkodja "bebújásnál", az hab a tortán.
Mintha együtt érezne a játékossal: már megint itt az alien, már megint be kell bújnom ebbe a sz@rba, hogy szakadna szét ez a retek szekrény!
-
cyberkind
félisten
Én szándékoltan guggolva megyek mint egy lopakodó, és még így is, csak azért is arra kolbászol az a rohadt lény.

És igen, az idegesség, mi ebben a félelmetes hogy állandóan körülöttünk lófrál, amikor ott van az egész állomás tele-tele emberrel.
Jó játék, de így monoton lesz. -
Ghard
őstag
Az első pár óra játék meglepően jó benyomást kelt, a régi, villogó műszerek, idejétmúlt űrhajókörnyezet...
Aztán később, már nem a félelem jön elő,csak az idegesség. Az aliennek mindig, de tényleg mindig ott van dolga az egész rohadt nagy bázison, ahol nekem. Nem lehet kettőt lépni, már ott van. A mozgásérzékelő ha jelez, már késő. Ha fél óráig maszatolok 2 szoba között, akkor az alien is 2 szoba közt mászkál föl-alá, nem baj ha 58x látta már, hogy nincs ott senki. Az androidokat nem is említem. Azért sok óra játék után érezhető, hogy miért vannak az alacsony pontszámok.
-
cyberkind
félisten
Olvastam amúgy olyat, hogy ha nagyon óvatosan csinálja az ember, akkor alig fog találkozni az aliennel a játék során. De ehhez nagyon ügyesnek kell lenni.
Ha az óvatos azt jelenti hogy nem játszik az ember, ez egészen biztos, ugyanis én mindenhol guggolva megyek a legkisebb zajt csapva, és mégis állandóan jön.
-
Xerxész
őstag
Hát, én nagyon lassan haladok, de ez nem a játék hiábja.
Egyszerűen csak fosok.
A hangok a szívbajt hozzák rám. 
Még csak most lett meg a revolver.Olvastam amúgy olyat, hogy ha nagyon óvatosan csinálja az ember, akkor alig fog találkozni az aliennel a játék során. De ehhez nagyon ügyesnek kell lenni.

-
cyberkind
félisten
Egyébként én nem tudom hogy a gameplayek-ben milyen fokozaton játszottak, de engem simán észrevett 10+ m-ről, na így már valami, na de az hogy ha elkezdek futni végem van, ha meg guggolva indulok el meglát, kész téboly.
-
cyberkind
félisten
válasz
antikomcsi
üzenetére
1 nap, 1%, még 99 nap és jöhet az újratolás.
-
antikomcsi
veterán
Akinek nem megy olyan jól az angol, hogy kapásból megértsen mindent, annak jó hír, hogy megkezdték a fordítást. Érdemes figyelni, hogy hol járnak a srácok.
-
Viper26
nagyúr
Spoiler-ezést függeszétek fel légyszi, köszi.

-
cyberkind
félisten
-
br.rak
őstag
Akik végigvitték: Nem gondoltatok kicsit sem csúnyát a fejlesztőkről a végén?

-
eami
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
az a droid másik cég által gyártott droid

-
horvathkrisz
addikt
válasz
dangerzone
üzenetére
Mindenkepp szerezd be, az elmult par ev eddigi legjobb jateka szamomra.
-
dangerzone
addikt
Milyen lett a játék srácok? Megéri beszerezni?
Illetve gépigénye milyen? Egy hd 5670 kaliberű kártyán játszható szerintetek?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
Egyet kell hogy ertsek, amugy a droidnak a fejebe is belelottem kb 6 toltenyt, 1 meterrol, annak se lett semmi baja, aztan siman kicsinalt. Ahhoz kepest, hogy a masodik reszben a film elejen megvagja a kezet es kifolyik a (feher) vere, eleg jol birta a toltenyeket az arcba...
-
br.rak
őstag
Tudom kissé fura, de kicsit beugrott a System Shock 2-is, egy elég jó film alapanyag is lehetett volna ebből.
-
cyberkind
félisten
Így detektor nélkül, hallásra hagyatkozva hogy merre kolbászol az idegen eléggé durva, pláne így a játék elején.
-
Xerxész
őstag
Nem, ők még valóban nem voltak.

Amúgy egyetlen hibát veszek eddig észre, ami azért zavar: hogy saját magunknak nincs árnyékunk. Ha már megcsinálták, hogy FPS nézetben láthatjuk a lábunkat (ami ritka dolog, úgyhogy ez nagy pozitívum), akkor az egyébként faszán parás fényeffekthez igazán kreálhattak volna Ripleynek dinamikus saját árnyékot is.
-
Xerxész
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Közép.

Az Easy túl könnyű volna nekem, a Hard meg túl nehéz asszem.
3 vagy 4 ember keres most valami nagyobb helységben, aminek az oldalsó részéből ki lehet látni az űrbe. Vannak ott ülőhelységek, ott bújkáltam, de oda is lejöttek keresni, akkor szúrt ki a nő. Ott tartok most.SPOILER
Azon már túlvagyok, amikor először "találkozunk" a lénnyel...amikor hátbaszúrja a kísérőnket, asszem Alex volt a neve.

SPOILER vége
-
Sarkadi
tag
Jó 3 órányi játszás után teljesen levett a lábamról. Teljes mértékben vissza adja az első rész nyomasztó, végig paráztatós hangulatát, úgy, hogy igazából nem történik semmi, de félünk mikor ugrik elő valamelyik szellőzőnyílásból szeretett idegenünk.
A detektorral különösebb gondom nincs, elővéve is látni normálisan a képet a jobb egérgombot lenyomva tartva, elengedve pedig vissza fókuszál a detektorra. A fegyvert idáig még csak a robotokon tudtam kipróbálni, nem sok sikerrel, jobb lett volna futnom...
Nálam az utóbbi évek Alien-es játékai közül abszolút ez a győztes és még messze van a vége, úgyhogy megyek is vissza rettegni.
-
Xerxész
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Szerintem játsszd végig, biztos kiderül.

De majd elmondják azok, akik már végigvitték. Én elég lassan haladok, mert parázok minden lépés előtt...meg után is.
Még sötét sem volt, a lépcső tetejéről kiszúrt egy nő, kb. 2 másodperc hatásszünet, majd lelőtt...és még ettől is megijedtem.

-
cyberkind
félisten
Egyébként a lény(ek, meg a többi dolog) hogy kerültek a hajóra?
Kicsit gyenge az angol tudásom, meg nem is olvasok el mindent. -
cyberkind
félisten
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Szerintem ez a detektor így elég rossz megoldás, ha felvesszük homályos lesz a kép, ha elrakjuk még valami hang sincsen ami figyelmeztetne vagy ilyesmi.
Meg a fegyverek is csak dísznek vannak lényegében, pedig a lény nem sebezhetetlen, oké, értem én hogy az a lényeg hogy a lény zaklasson, na de akkor is. -
bit_bro
tag
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Valaki már a Steam fórumban is jelzett hasonló problémát, de megoldást nem láttam.
Esetleg próbáld meg azt, hogy a desktop felbontását átrakod pl. 1280x720 -ra, és úgy próbálod indítani a játékot.
-
Loha
veterán
válasz
AeSDé Team
üzenetére
Szerintem az az ablakos felbontás amit te átírogatsz nem a fullscreen.
Mikor kiírja, hogy "out of range" nyomjál egy ALT+ENTER -t, és akkor talán átteszi ablakba, aztán tudsz állítgatni. -
AeSDé Team
őstag
Van valakinek tippje arra hogy hogyan állíthatnám át a felbontást? Amikor a játékot indítom "Out of range" felirat fogad 1440x900-as monitoromon!
Már próbálkoztam azzal hogy az ENGINE SETTINGS fájlban átírom az összes választható felbontást a monitoroméra, de nem használt semmit:
[link][/] -
cyberkind
félisten
Eddig már láttam az Alien farkát, király.
Hangok nagyon jók, atmoszféra szintén, szinkronok szintén, grafika tökéletes, és méghozzá úgy hogy a gépigény egy nudli, na így kell szép játékot csinálni, viszont mediumon kezdtem, és most értem oda ahol 3 embert kéne "levadásznom" de rohadt nehéz, és olyan sötét van hogy egy denevér se tudna repülni de ezek még fejen is lőnek, szal eddig király, csak messze az Alien.
-
br.rak
őstag
Igaz én csak walkthrough videókat nézek, de kénytelen voltam felkapcsolni a villanyt
, elég okosnak tűnik a dög (néha túl okosnak is) -
-
Xerxész
őstag
A hideg ráz ki ettől a játéktól...
-
Viper26
nagyúr
Melyik a legjobb SSAO, és AA a jétékban?
Eddig még a döggel nem találkoztam, de addig örüljek.

-
-
AxBattler
félisten
A DLC-knek mi lesz várhatóan a tartalma? Érdemes Season Pass-t venni (Last Survivor benne van?)?
Mert ha csak chellenge map-okat pakolnak bele, akkor köszönöm, de beérem a Crew Expendable-lel, mivel igazán csak a sztorihoz hozzáadó kiegek érdekelnek...
-
Viper26
nagyúr
Mai nap lesz meg Steam-en, mindenhonnan azt hallom, hogy igencsak jól sikerült.

-
bit_bro
tag
Ennek örömére kiadták a Launch trailer-t is.
-
bit_bro
tag
Aki Steam-en vette meg a játékot, az ma délután 5-től már lopakodhat:
http://steamcommunity.com/games/214490/announcements/detail/237887374503183042
-
Xerxész
őstag
Vannak "fejtörők" a játékban?
Komolyabb logikai feladatokra gondolok, bár a komolyabb szót tulajdonképpen el is hagyhatnám... Vagy csak bújkálás az egész? -
Bad Pritt
félisten
-
-
Bad Pritt
félisten
Na senkit nem érdekel? Pedig elvileg az őszi szezon egyik top megjelenése ez a játék.
Én amúgy nagyon erős atmoszférát várok a játéktól, óhatatlan lesz az összehasonlítás az AvP-kkel, Colonial Marines-szel, Dead Space-szel, de az eddigi anyagok alapján mindegyikből győztesen kerülhet ki a CA játéka. Hatalmas állomás lesz, ahogy én értelmeztem valami Dead Space szerű utazási metódussal (szektorok, amik között gyorsutazással lehet vándorolni, tehát nem teljesen lineáris a játékmenet). Valszeg lesz sok gyűjtögetnivaló, plusz az Alien megjelenése sem scriptelt, az egész állomást behálózzák a szellőzőrendszerek, ahol közlekedik és ha zajt csapunk, feltűnőek vagyunk, akkor megjelenhet bárhol, épp ezért a pályák felépítése kritikus pont lehet (mindig legyen esély a menekülésre, cselekre).
Azon túltettem már magam, hogy nem telejsen autentikus maga a szörny, ugyanakkor tagadhatatlanul megvan az a fenevad hangulata, mint a régi filmekben, plusz a megvalósítása is elsőrangű, nagyon undorítóan néz ki.
A játékidő lesz még érdekes, elvileg 15 óra, de a videókban látható, hogy a játékmenet maga lassú a legtöbb esetben, hisz a lopakodáson van a fő hangsúly, így lehet, hogy maga a sztori rövid lesz, de az elnyújtott pályarészek miatt mégis hosszú lesz a játék.
Arra is kíváncsi leszek, vajon mennyire befolyásolja majd az eladásokat az első film rendezői változatának szeptemberi mozis bemutatója. Mindenképpen szerencsés volt így kiadni.
Hol érdemes előrendelni amúgy?
-
Bad Pritt
félisten
Műfaj: FPS, Horror, Akció, Kaland
Fejlesztő: Creative Assembly
Kiadó: Sega
Megjelenés: 2014. október 7.
Platform: PC, Xbox 360, Xbox ONE, PS3, PS4Az Alien: Isolation az önálló Alien franchise része, története az Alien és az Aliens című film között játszódik. Főhősnőnk Amanda Ripley, a sorozat ikonikus főszereplőjének, Ellen Ripley-nek a lánya, aki anyjához hasonlóan fel kell vegye a kilátástalan küzdelmet az űr legszörnyűbb borzalma ellen. Teszi mindezt a Sevastopol állomáson, ahol elszabadult a pokol, miután egy hihetetlen idegen kreatúra elkezdett pusztítani az ott élő és dolgozó emberek között. Vérfagyasztó kalandunk során nem csak az idegennel szemben kell helytállnunk, de az új, megbomlott rend szerint (túl)élő emberek sem lesznek feltétlen a barátaink. Fegyverünk előreláthatóan nem lesz, vagy ha lesz, akkor is óvatosan kell vele bánnunk, ugyanakkor különböző eszközök segítségével képesek lehetünk kijátszani mind az emberi, mind a xenomorph ellenlábasainkat.
A játék dizájnja a kiadott képek, videók és a készítők elmondása szerint is az első film elemeiből építkezik vizualitás és hangok terén egyaránt, így akaratlanul is elkaphat bennünket egy borzongató, ámde jóleső retro érzés. Az előrendelők bónuszként az első Alien film legénységével is találkozhatnak két kiegészítő misszió keretében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Bluetooth hangszórók
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HP 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Persze míg a liftet hekkeltem, az orvos fonendoszkóp nélkül is hallotta volna a szívemet 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Én csak a nostromo dlc csináltam meg ott 5 perc és jön a kicsike, párszor be is csináltam. Alap küldikben szerintem van vagy másfél óra míg nem látjuk. Legalábbis Yt videókból kiindulva.

Igazad volt, a játékban az opciók csak az ablakosnál íródtak át.