Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
marilllyo
üzenetére
Érdekes ez én nem így tudom... elvileg így ha mission save-t töltenék vissza akkor is a probléma orvosolható. Ez a 17-edik küldetés és az elejétől kezdve vagy 4 save lehet az arctámadóig... minden sz*r után mentek
Na mind1, majd lesz valami nem hiszem már hogy emiatt odatöltök, mert azért még innen is menni kell sokat a végéig inkább egy újrajátszás... nekem már majdnem nightmare-n is azt mondom hogy sétagalopp lenne a következő, főleg hogy itt már beéget az arctámadó egy életre hogy van... máshol meg nem volt vele gond
A többi helyszín meg már rutinszerű olyannyira hogy a lötyispórolás végett a reaktor maintenance-ben az elején pisztollyal lőttem a kis rohadékokat ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na mind1, majd lesz valami nem hiszem már hogy emiatt odatöltök, mert azért még innen is menni kell sokat a végéig inkább egy újrajátszás... nekem már majdnem nightmare-n is azt mondom hogy sétagalopp lenne a következő, főleg hogy itt már beéget az arctámadó egy életre hogy van... máshol meg nem volt vele gond
A többi helyszín meg már rutinszerű olyannyira hogy a lötyispórolás végett a reaktor maintenance-ben az elején pisztollyal lőttem a kis rohadékokat