- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz cyberkind #1198 üzenetére
Megnéztem, csak először nem adta be... Mobilról netezek, és az ilyen hosszabb videókon elcsámcsog kicsit.
Hát mit mondjak...
Hm.
Ez már az a szint, amihez annyi időt kell belefektetni a játékba, amennyi nekem nincs, persze azért jó, h. vannak ilyen elvetemült arcok.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
válasz SchumiBácsi #1192 üzenetére
Wtf???
Thx marilllyo neked is, de amit Schumi csinál...
Méghogy így közlekedni???
Azonnal meghalnék, hogy nem hall meg téged?
Ez nem csak sima futás, hanem valami stráfolásos technika?Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
őstag
válasz marilllyo #1195 üzenetére
A kommunikációhoz gyakorlatilag semmi nem kell, mert ha kiengedjük a droidot akkor minden van. Ezt megkönnyítendő már a 4edik küldetésnél visszajövet ki kell nyitnunk a második szellőzőrendszer ajtaját, így amikor visszatérünk ide csak egy ajtót kell átvágni. De sokadjára már nem olyan izgalmas, kell a változatosság
Nightmare reaktornál sikerült olyan vonalvezetést találni ahol egy droid sem vagy maximum 1 került útba a 4ből. Visszatéréskor bármi van mindig 4droid vár így nem sok értelem leereszkedéskor kinyírni az összeset. Ha felforrósodik a hangulat akkor jön be még 4, szóval mind1 mi van 8droid lesz a végeredmény.
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1194 üzenetére
Na az az a rész ahol nekem semmi másra nincs szükségem mint 2 darab fáklya.
Hát amikor nightmare-n vittem akkor a reaktor odavezető szakaszán ki kellett cselezgetnem a droidokat. Nem lett volna lőszer oda és visszafelé is megölni mindet. Sajnos újratermelődnek kifele jövet. Baromi mázli kell mert pont annyi bolt gun ammo van amennyi kell. Stun baton-ból azt hiszem 2 darab volt.
Lángszóró mondjuk volt vagy 600 egység mire befejeztem. Most hardon nem volt türelmem cselezgetni az alien-t. Megláttam és kapta.... "visszamennyééé".
Én azt mondom, hogy 500 egységnyi naftával még nightmare-n is bőven ki lehet húzni. Az az 500 is igazából a pókokhoz kellhet. Bár én azokat is csavarkulccsal ütöttem le.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
őstag
válasz marilllyo #1193 üzenetére
Az egész Hard, nem nézted meg a lista legelső videóját? Erőforrásból lehet hogy több van fel kéne mérni... Hardon minden tele lett mire leértem a reaktorhoz, igaz nem is dobáltam semmit... ámbár sose dobálok mert mi van ha egyszer hirtelen mindent el kell dobálni Azért a kommunikáción az űrséta előtt a Seegson biztonságiak szépen lobbannak, röppennek
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1192 üzenetére
Ezt milyen nehézségen toltad?
Novice módban észrevehetően könnyű a játék? Gondolom van egy talicskányi nafta meg sörét.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
őstag
válasz Weareus #1190 üzenetére
Ketten is orvosoljuk a problémát
-
Weareus
addikt
válasz SchumiBácsi #1189 üzenetére
Az orvosos szint megvan valakinek youtubeon? Nekem ez a legnehezebb rész a játékban, elkéne egy kis tutorial.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
őstag
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1187 üzenetére
Ez a rész sima liba volt ... De elbuktam. Hol? A legvégén amikor elkap az alien és félköt a falra. Utána elkapott egy facehugger...mondom sebaj load previous save....gondoltam megvárom míg újra tudok menteni és elmentek... na ott meg egy alien ölt meg a lángoló irányítóközpontnál. Konkrétan a save terminálról tépett le. Hiába nem ment le az animáció..a load current save-vel előre dobott a storyban a falra ragasztott részhez ahol először meghaltam. Onnan próbáltam egy load mission save-t de már hiába. elszámolta...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz cyberkind #1183 üzenetére
Elmondom neked hogy a 3db hiányzó ID most olyan helyeken lett meg hogy beszarsz. Az egyik volt valahol, de kettőt abszolút dögmentes környezetben is fel lehet venni olyan helyekről hogy nem is gondoltam volna.
Az egyik a lakótorony bevásárlóterületén van egy üléssoron, miután Waits megpusztul és megyünk a Scimed tower felé. Mondjuk ezt már rögtön az elején is be lehet gyűjteni Axel vége után, az akkor még elég szűkösen járható vásárlóövezetbe bele esik.
A másik az EVA öltözetnél fityeg egy csövön, mielőtt kilépnénk az antennákat tekergetni. Logikailag ettől csak eldugottabbak vannak
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1184 üzenetére
Az melyik rész is pontosan?
-
őstag
válasz marilllyo #1180 üzenetére
Ha visszaemlékszel annak idején nightmare-n úgy láttam a kórházak után hogy nem e kellene ez az One Shot - egyetlen visszatöltés sem volt. Minden faccául is ment egészen a 1851-ig. Ami már majdnem a célegyenes ráfordítónak számít a játékban
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1179 üzenetére
Most 3 trófeát akarok egy füst alatt letudni.
Hard
Nem ölök embert
Nem halok megMindezt ps4-en ahol nincs lehetőség kikapcsolni az alient...
Feladtam magamnak a leckét mi?A one shot-ot a facehugger buktathatja meg. Egyelőre a lvl. 12-nél járok. Nem akartam, hogy meglepjen mert nem emlékszem pontosan, hogy mikor jönnek...
-
őstag
-
marilllyo
veterán
Hányadik küldinél jön először a facehugger?
-
őstag
válasz marilllyo #1174 üzenetére
Szvsz a 1851-nél kell a legjobban figyelni, meg hát a reaktorban de nem véletlen van ilyen helyeken 50méteren belül 2db ilyen telefon is. Amúgy "ambient soundtrack" felvételekkor némely esetben kifejezetten zavaróak tudnak lenni. Van olyan hely ahol 2telefon felváltva nyomja a sípolgatást, de kb. 10anyagból 6nál ott vannak. Nagyon-nagyon sűrűek így már.
Tényleg kellene egy ultraviola nehézségi szint ahol csak a pálya eleji mentés van, olyankor sípoló telefonok nélkül
Egyébként itt van az az anyag ami megmutatja az igazi One Shot kampányt
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
-
őstag
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1171 üzenetére
Mentesz egyet és várni kell, hogy újra menthess.
-
őstag
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1168 üzenetére
Mennyi a cooldown time-ja a mentési pontoknak?
-
cyberkind
félisten
-
őstag
válasz marilllyo #1167 üzenetére
Csak 3?
Én most minden centit bejáró módban megyek vagy 15ödjére, mert még mindig nincs meg a teljes ID paletta. Ha most dög nélkül se lesznek meg, elő kellesz venni az "erőforrásokat" tartalmazó térképeket Mindenesetre így is nagyon izgalmas hogy az embereket le kell lőni, mert nincs dög amit rájuk küldhetnék
-
marilllyo
veterán
válasz fpeter07 #1165 üzenetére
A játék paráját az adja, hogy míg a Dead Space-nél ha letekerted a hangerőt gyakorlatilag minden félelmetessége elveszett....
Itt ezt nem teheted meg. Sőt kifejezetten fülelned kell mert a hangokból derül ki, hogy a dög az a szellőzőben van vagy pedig a folyosón sétál. Ezt pedig tudnod KELL különben esélytelen, hogy eljuss A-ból B-be.A Dead Space ijesztgetős volt. Ott attól féltél, hogy ha befordultál a sarkon akkor neked ugrik egy necro.
Itt egyáltalán nem. Nincs is benne jump scare talán. Nem emlékszem egyre sem. Itt a parát az adja, hogy érzed, hogy folyton ott van körülötted és zuholva közlekedik. Bújkálsz, hogy ne vegyen észre. De elsőre biztosan remegni fogsz a félelemtől. Még...tán másodikra is. Most a harmadik körömet futom a játékkal...most már sokkal magabiztosabban közlekedek.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kat10
tag
válasz cyberkind #1160 üzenetére
Nos én is a fanok közzé tartozom.
Film, könyv és játék mint gép.
De ezen az utolsó gamen, amit nagyon eltaláltak még én is fostam.
Egyébként ez a lényege az egésznek.
Régen bírtam a horrort is de ma már nem nézek sokat kivéve ALIEN
Várom a játék folytatását persze a filmet is.Go Pats
-
fpeter07
veterán
Mennyire durva a játék hangulata? Érzelmes halandók is végig tudják vinni? Humblen egész olcsón meg lehet kapni. Elég rég nem játszottam ilyen stílusú játékkal.
-
Predator2
addikt
válasz SchumiBácsi #1156 üzenetére
Nem steam-es változat.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
őstag
-
Predator2
addikt
Helló
Hol lehet megnézni, hogy milyen a verzió száma a játéknak amit telepítettem? Sehol nem találom
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
cyberkind
félisten
100%-ra kitolva a játék, eddig szoptam a 100 halállal, és lószart se adott Steam-re a játék, ez az igazi játék, még tökön is rúg ha a szopások után végeztél, ennek örömére most jó darabig vissza nem nézek én ide.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz SchumiBácsi #1152 üzenetére
Igazából csak 2-t, sehogy se tudok nyugodtan gyűjtögetni igazolványokat meg Nostromo feljegyzéseket se.
-
őstag
-
cyberkind
félisten
válasz SchumiBácsi #1150 üzenetére
Nem lesz baj, bedobom az új Alien-t, és csak dísznek lesz bent.
Egyébként 6 acsim van már csak, és most már kiderült a 2 rejtett is. -
őstag
válasz cyberkind #1148 üzenetére
omg
Bármely fokozaton teljesíthető, a lényeg ne dögölj meg. Előnyös a videó(k)ban látható módon haladni
-
cyberkind
félisten
válasz SchumiBácsi #1147 üzenetére
Ez a One Shot, mi is, ne haljunk meg, és milyen fokozaton?
Oké, ez a One Shot, meg a 100 Times hiányzik tutira.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Ch0b
tag
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz SchumiBácsi #1144 üzenetére
Köszi!
A rejtett acsikat hogy hozom elő, ír még 4-et ami nincs meg és még 2-t nem is ír.
-
cyberkind
félisten
válasz SchumiBácsi #1142 üzenetére
Belinkelnéd nekem?
-
őstag
-
cyberkind
félisten
válasz cyberkind #1140 üzenetére
Na kivégeztem hardon a játékot, mit ne mondjak, a fészek után, ami nagyon könnyű volt csak úgy jött a szopóálarc tesztelés sorra, rohadt nehéz lett, épp ezért nem is tudtam megtalálni a Nostromo log-okat meg az ID-ket se, úgyhogy még egy menet jön de már csak easyn, soha többet hardon.
-
cyberkind
félisten
Gondolom olyan csoda nincsen hogy amikor mindenünk megvan, és be is tudunk bárhova menni ne legyen egy lény se a hajón?
Nincs ai_disabled parancssor hogy gyűjtögethessek? -
őstag
-
eami
veterán
válasz SchumiBácsi #1136 üzenetére
mondjuk ehhez még gsync sem kell csak egy olyan monitor ami 60Hz felett megy és ki van kapcsolva a vsync
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1136 üzenetére
Jaaa...jó. Azt hittem ez valami mod hozzá...
-
őstag
válasz marilllyo #1135 üzenetére
Az a mód amikor nem a monitor határozza meg a játék sebességét a V-sync által, hanem annak függvényében változik a frissítés ahogy a vga adja. nVIDIA kártya és G-Sync monitor kell hozzá.
Én most vettem ilyen monitort és 2K-ban 80-90fps-el megy ami egészen pazar az eddigi 60fps "lomhaságához" képest
-
marilllyo
veterán
-
őstag
-
gabor7th
addikt
Hi! Van egy olyan tippem, hogy ennyi idő alatt ezt a játékot már eléggé megunták. Vagy rosszul gondolom? A Single-ön kívül, csak ez a bújkálás... gondolom uncsi.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
marilllyo
veterán
-
őstag
Amúgy sztem mindenkinek érdemes kipróbálni az alien disablert is egyszer. Rémálomban nélküle a sokemberes részek tuti megnehezednek, mert a revolverbe a kórháznál maximum lesz egy tele tár amivel nem igazán lehet rambózni ha 5en közelítenek felénk. Amikor meg dög van elég a kulccsal egy suhintás valamelyik tárgyba és levadássz mindenkit
-
Gretel
tag
válasz SchumiBácsi #1125 üzenetére
Hozzájuk se nyúltam. Mondjuk nincs is meg mind, de ami van, azt se szívesen piszkálnám. Elég nekem, hogy a rendes játékban élvezhetem felemelő társaságát a Sevastopol váratlan vendégének.
[ Szerkesztve ]
steam: ziretta
-
őstag
válasz marilllyo #1126 üzenetére
Én nemrég a jóféle leárazásban vettem meg mindent hozzá. A Ricardo féle DLC vége sztem idomul a sztorihoz, mert az ablakokon keresztül amiket fel kell robbantani az érkező Torrens látszik. A kampány során meg egy robbanás által leszakadó darab választ szét mindenkit.
Persze tekintsünk el attól az apróságtól hogy a kampányban az űrrepülési terminálnál a Solomon toronyból robban ki valami, a Ricardo féle ablak meg a Systech toronyban van valahol a Seegson kommunikáció alatt.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1125 üzenetére
Én egy story DLC-nek jobban örültem volna. Megvettem anno a season passt...de kár volt.
-
őstag
A DLC tartalmakat próbáltátok már? Ott teljesen másképp megy a dög, mint ha nem is ez a játék lenne. Csomó feladat van, óra pörög és nem tudod a legprimitívebbet se 100%-ra csinálni mert totál ott van a detektor hatósugarán belül. Szellőző smafu, ha fel is megy azonnal lejön a hozzá legközelebb eső nyíláson. Mérgembe letiltottam a dögöt és úgy sikerül az alagsoros 100%-ra, hogy előtte már vagy 20× próbáltam és döggel jó ha 1-2× meglett időben 100%-ra, gőzöm sincs honnan vannak ezek a 35-40mp-es complete statok, mikor még sprintelve se lehet ennyi idő alatt végigmenni dög nélkül. Másik helyen meg ki se léptem a safe room-ból azonnal leesik a dög közvetlen elém... ez volt a leggyorsabb kör, illetve halál
A sztori ehhez képest semmi, még a nightmare dög is láma a túlélő módhoz képest, mert ha kikörözte magát és egy pillanatra sem látott minket akkor idővel felmegy a szellőzőbe és ott is marad sokáig. Aztán rémálmainkban csaknem ugyanúgy végiglehet suhanni az állomáson, mint hardon abban a végigjátszásban amit fentebb találtok egy hozzászólásomban.
[ Szerkesztve ]
-
Gretel
tag
válasz Weareus #1123 üzenetére
A zajkeltő remek kis cucc. Egy pillanat alatt bérgyilkossá varázsolja az alient. Füstbombát viszont most használtam először, nem is tudom melyik pályarésznél, mert nem akartam kinyírni az ott ténfergő emberkéket és épp a házi likvidátor sem volt kéznél. :""D
Jó kis játék ez, tény. Mondjuk most idegnyugtató gyanánt előszedtem a Colonial Marinest. Nyár óta megvan, de még nem játszottam vele, de olyan jól esik kicsit végre nem csak meghalni, amikor meglátok egy alient.steam: ziretta
-
Weareus
addikt
válasz Gery9112 #1121 üzenetére
+Gretel (1122)
Pontosan. Most én is nevetve tolom hardon, így harmadik végigjátszás gyanánt. Nem használtam a füstbombát meg a zajkeltőt, ez volt a fő probléma. A reaktoros szint előtt vagyok még, az ott azért nem lesz sétagalopp. Nagyon top game ez, külön gratula a fejlesztőknek a sajàt fejlesztésű motorhoz.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Gretel
tag
válasz Weareus #1120 üzenetére
Szerintem sem befolyásolja az alient, hogy milyen nehézségi szinten játszunk. Most épp hardon járok a vége felé. Korábban volt jópár normál végigjátszásom, kétszer még nightmare próbát is tettem, de végül azt mindkét alkalommal fel is adtam. Mondjuk egyszer sem az alien miatt, hanem a térkép+mozgásdetektor kombó nehezítés tett be.
A mostani végigjátszásomban volt egy-két hely, ahol nevetve átfutottam, míg emlékszem, legelső (de még második) alkalommal is meghaltam vagy huszonhatszor.steam: ziretta
-
Gery9112
őstag
válasz Weareus #1120 üzenetére
Szerintem a nehézség nem befolyásolja az alien AI-ját. Normál nehézségtől kezdve Nightmare-ig mindegyiken végigvittem és nekem úgy jött le, hogy igazából ami változik az az összeszedegethető tárgyak mennyisége illetve az androidok nagyobbat sebeznek. ( az alien sebzését nem változtatták ami gáz mert szerintem nagyon OP )
Ui.: Nekem valamiért második nekifutásra hardon könnyebb volt mint mikor először vittem végig normál fokozaton.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Weareus
addikt
válasz marilllyo #1119 üzenetére
Kemény ez a game. Telepítés után indít, hard (jó szokás szerint), egészen az orvosos szintig (ahol a szobába zárkózott fickó irányít minket) nem is volt gond, amíg a gépen a kód lenézése után egy scriptben be nem toccsant elém Günter cimbi (alias alien), itt totál megakadtam, annyi halálom volt, hogy csuhaj. Kénytelen voltam normálon újrakezdeni, majd ennél a résznél újra feladtam, jött egy easy replay.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1118 üzenetére
Én addig...addig töltöttem újra amíg nem fordult vissza. Mondjuk utána meg követni kell ugye. Elér egyből egy kereszteződéshez egy másik droiddal. A másik hely ott van ahol még vissza szokott fordulni. De ha azt is megúszod akkor már mázlid lehet...Ilyenkor jó ugye még a pisztoly lőszer. Ha egyszer fejbe lövöd akkor hátrahőköl és van pont annyi időd, hogy elfuss mellette úgy, hogy ne ragadjon meg. Nem könnyű na...
-
őstag
válasz marilllyo #1117 üzenetére
Az a baj hogy ott újabban beszarik a játék. Érkezéskor mind1 mi van visszafordul az első droid és utána mindet eliminálni kell... Távozáskor nincs para, össze kell rendezni őket és a pálya felépítésből adódóan el lehet érni hogy mindig az átellenes oldalon legyenek amikor kapcsolgatni/hekkelgetni kell... mert eszük az jól láthatóan nincs hogy közrefogjanak
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1116 üzenetére
Na iggen... A reaktor. Az út odafelé a legnehezebb. Legalábbis nightmare-en. Nincs elég lőszer kilőni a droidokat... Vagy ha van is..később kelleni fog. Elrohanni mellettük meg nagyon lutri... Jujj mit szívtam..
-
őstag
-
pmheros
őstag
válasz SchumiBácsi #1114 üzenetére
Igen, akkor ha az ember tudja, hogy az eligazítás megtörténtjéhez ő is kell. De ameddig ezt a hibát nem ismerem,addig minden másra gondol az ember.
És közben őszülöknem vagyok tökéletes
-
őstag
-
pmheros
őstag
Üdv !
Mennyire bug -os a játék ?
Steam -es alapjátékom van, magyarítás felrakva. Az a feladat Menj a hídra az eligazításért. Ez a játék legeleje, ott vagyok a hídon, (a térkép szerint a feladat céljának körében benne állok), és velem szemben az eligazító nem kezdi el a mondókáját.
Vagy csak van valami amit ebben az egyszerű dologban nem értek meg ?
nem vagyok tökéletes
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1110 üzenetére
Az ágy! Az rémlett. Igen egy folyosón. Amúgy 2x vittem végig a játékot és se noisemakert, se csőbombát nem használtam. Nightmaren dobtam el egy EMP-t meg egy flare-t. 1-2 pisztoly golyó ahol muszáj... Meg a reaktornál stun gun. Amúgy én a nightmare-t javaslom mindenkinek. Sokkal nem nehezebb viszont az hozza igazán a feelinget.
-
őstag
válasz marilllyo #1108 üzenetére
A rajza a 1702 és a kulcskártya között van félúton az "L" folyosónál egy nagyobb szobában az egyik asztalon. Ez jobbra az első ajtó ahol egy segélykérő () telefon is van. Ha otthagyjuk akkor még a "C" folyosón van egy ágyon a kártyás ajtó előtt. A dög mellett nem tudom hogy van e, valószínűleg nincs mert ott elég 1mp tökölés és ugrott a rush
[ Szerkesztve ]
-
backtoblack
újonc
válasz SchumiBácsi #1107 üzenetére
Azt valahogy veletlenül pont megtalaltam a folyoson, hala isten.
-
marilllyo
veterán
válasz SchumiBácsi #1107 üzenetére
Az ott van pont ahol a dög lejön nemde? Azt még pont el lehet kapni a rohanás előtt vagy után?!
-
őstag
válasz backtoblack #1106 üzenetére
Pedig nem ártott volna mert egyes android szituációkban a csőbomba perdöntő lehet és annak a tervrajza pont itt lelhető fel.
-
marilllyo
veterán
válasz backtoblack #1104 üzenetére
A legnehezebb részt...az orvosi részleget konkrétan át lehet rohanni. Nézz zsütüböt. 2x vittem végig. Egyszer easy-n, egyszer meg nightmare-n.
Én megvettem Steam-en de most épp PS4-re várok egy akciót...nekem ez KELL oda is! Imádom![ Szerkesztve ]
-
backtoblack
újonc
válasz SchumiBácsi #1103 üzenetére
Köszi a tippet!
-
őstag
válasz backtoblack #1097 üzenetére
Próbáljuk meg ágyak és asztalok alá/mögé rejtőzve átvészelni a dögöt, mert a szekrény összes formája gyakorlatilag koporsó szintű. Fontos hogy a dög feje mindig takarásban legyen, ilyenkor a legkisebb az esélye hogy észrevesz... persze egy gázpalack akkor sem rejthet el teljesen.
-
őstag
válasz Gery9112 #1100 üzenetére
Ez a nehézség ami van semmi. Igaz az első tolás számomra is felejthetetlenül nehéz és para volt, de úgy van ki kell ismerni a játék rutinjait és máris ott az általam készített végigjátszás
Amikor ez az egész elkészült elővakartam a Colonial Marines megvalósítást, mert hogy "most már akkor is szarrá lövöm az összes dögöt ennyi kerülgetés és bujkálás után" - kampány kiment, jöttek a DLC-k. A film térképes megoldás nagyon kecsegtetően hatott, mentem is a kolóniára és elég hamar a Smart-Gunnal is hátrálni kellett... na az már valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest