Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
Remélem legál változatban játszik az ipse, mert nekem csak akkor nincs AA ha ki van kapcsolva.
Egyébként az FXAA jó de nem a legjobb, az akkor kell ha effektív gyenge a gép, de nem akarsz full recét látni, a legtöbb esetben jó, de a sötét/világos helyeken nem tökéletes.
SMAA T1X és T2X mindkettő jobb mint az FXAA, nem tudom hogy lassabb mert a gép viszi, T2X-nél semmi olyan hiba nem látszik ami miatt ki kellene dobni a játékot. Egyébként nem is értem régen hogyan vittünk végig AA nélkül játékokat szériába

Természetesen ha már van AA akkor menjen, főleg egy GTX 770-en, de a videó mögött lehet még 2olyan rejtett hiba amiről nem tudunk:
-a driver felülbírálja a játék beállításokat, így hiába kapcsolgat, ha kint No AA van megadva a játékban mindig No AA lesz
-valóban nem működik az AA egyéb okok miatt, rossz driver, 5éves win, stb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest