- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Nah megcsináltam photoshoppal, hogy a színek az elképzeléseim szerint, hogyan festenének a házon. Ezt a kép csak ilyen vázlat szerűen kell felfogni, mert nem tökéletes, illetve a színezés nincs profin megcsinálva, illetve nincs is a gépház végéig befejezve. A színek a kész művön végig lesznek, és a másik oldalra ugyan ezekkel a színekkel(fekete, fehér, piros) egy nonfiguratív rajz lesz. Meg persze nagyjából azok amiket eddig is megbeszéltünk.
Jah igen... a kép: [link]
Hoppá ezta HSZ-t elrontottam....bocsi!
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Szerintem jó főleg az a 3-om szín amit mondasz.
Azzokat így egymás után ráfestenéd az elég brutális lenne egy nem szokványos házad lenne.
Meg még én a tetelyét kivágnám Flexel és felűlre raknék egy 12cm es ventit hogy még brutálisabb legyen a gépház meg rárakni olyan védőrácsot ami mondjuk pl: a kedvenc játékod.
Mostanság már lehet ilyen védőrácsokat kapni.
Vagy még én azt is elképzelném hogy vm ilyen szőrbe belevonnám a házat.
De ez hülyeség.
Ja meg visszatérve a plexibe ahogy belegravíroztatnál pl macskafejet amit te is írtál azt még én UV reagáns folyadékkal lekenném és raknék bele Uv-neont na akkor nagyon jó nézne már ki.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest