- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Nah megcsináltam photoshoppal, hogy a színek az elképzeléseim szerint, hogyan festenének a házon. Ezt a kép csak ilyen vázlat szerűen kell felfogni, mert nem tökéletes, illetve a színezés nincs profin megcsinálva, illetve nincs is a gépház végéig befejezve. A színek a kész művön végig lesznek, és a másik oldalra ugyan ezekkel a színekkel(fekete, fehér, piros) egy nonfiguratív rajz lesz. Meg persze nagyjából azok amiket eddig is megbeszéltünk.
Jah igen... a kép: [link]
Hoppá ezta HSZ-t elrontottam....bocsi!
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Szerintem jó főleg az a 3-om szín amit mondasz.
Azzokat így egymás után ráfestenéd az elég brutális lenne egy nem szokványos házad lenne.
Meg még én a tetelyét kivágnám Flexel és felűlre raknék egy 12cm es ventit hogy még brutálisabb legyen a gépház meg rárakni olyan védőrácsot ami mondjuk pl: a kedvenc játékod.
Mostanság már lehet ilyen védőrácsokat kapni.
Vagy még én azt is elképzelném hogy vm ilyen szőrbe belevonnám a házat.
De ez hülyeség.
Ja meg visszatérve a plexibe ahogy belegravíroztatnál pl macskafejet amit te is írtál azt még én UV reagáns folyadékkal lekenném és raknék bele Uv-neont na akkor nagyon jó nézne már ki.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest