- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Nah megcsináltam photoshoppal, hogy a színek az elképzeléseim szerint, hogyan festenének a házon. Ezt a kép csak ilyen vázlat szerűen kell felfogni, mert nem tökéletes, illetve a színezés nincs profin megcsinálva, illetve nincs is a gépház végéig befejezve. A színek a kész művön végig lesznek, és a másik oldalra ugyan ezekkel a színekkel(fekete, fehér, piros) egy nonfiguratív rajz lesz. Meg persze nagyjából azok amiket eddig is megbeszéltünk.
Jah igen... a kép: [link]
Hoppá ezta HSZ-t elrontottam....bocsi!
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
Szerintem jó főleg az a 3-om szín amit mondasz.
Azzokat így egymás után ráfestenéd az elég brutális lenne egy nem szokványos házad lenne.
Meg még én a tetelyét kivágnám Flexel és felűlre raknék egy 12cm es ventit hogy még brutálisabb legyen a gépház meg rárakni olyan védőrácsot ami mondjuk pl: a kedvenc játékod.
Mostanság már lehet ilyen védőrácsokat kapni.
Vagy még én azt is elképzelném hogy vm ilyen szőrbe belevonnám a házat.
De ez hülyeség.
Ja meg visszatérve a plexibe ahogy belegravíroztatnál pl macskafejet amit te is írtál azt még én UV reagáns folyadékkal lekenném és raknék bele Uv-neont na akkor nagyon jó nézne már ki.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest