- Milyen TV-t vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141
üzenetére
Köszi szépen!
Sz@r a hátsó venti??
ez azt jelenti hogy nem árt egy újat venni?
És hogy tisztázzuk (mert még 1x nem akarom átlovasni az összes kommentet
) 2 vga és egy winyó befér egymás mellé? gondolok itt 88GT nagyságra, esetleg 98GT de azt meg ki tudja még hogy milyen lesz
Talán még SLI-n is elgondolkodok... sztem megéri itt van pl. 2db Galaxy 88GT 2x37.000ért az ugye 70k. Akkor indulunk onnan hogy a 88GTS hajszállal jobb a 88GTnél a 98GTX meg még egy hajszállal jobb a GTS nél és az is 70k, ellenben sokkal lasssabb lenne mint 2db 88GT. sztem... sztem nem hangzik rosszúl.. (igaz nem használnám ki 1280as felbontásban de akkor is gyorsabb, de az ár azonos) most csak 1vga-t vennék és úgy fél év múlva nem kell full újat vennem hanem veszek még 1et mellé mittomén 25kért, mert addígra simán lemegy az ára
.
Érdemes külön venti szabályzót vennem? csak mert mondtad h te is vettél külön, de eléggé drágák
~10k
a DVD rezgés sztem is inkább az írótól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- SUSE Linux
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ez azt jelenti hogy nem árt egy újat venni?
) 2 vga és egy winyó befér egymás mellé? gondolok itt 88GT nagyságra, esetleg 98GT de azt meg ki tudja még hogy milyen lesz
Talán még SLI-n is elgondolkodok... sztem megéri itt van pl. 2db Galaxy 88GT 2x37.000ért az ugye 70k. Akkor indulunk onnan hogy a 88GTS hajszállal jobb a 88GTnél a 98GTX meg még egy hajszállal jobb a GTS nél és az is 70k, ellenben sokkal lasssabb lenne mint 2db 88GT. sztem... sztem nem hangzik rosszúl.. (igaz nem használnám ki 1280as felbontásban de akkor is gyorsabb, de az ár azonos) most csak 1vga-t vennék és úgy fél év múlva nem kell full újat vennem hanem veszek még 1et mellé mittomén 25kért, mert addígra simán lemegy az ára
.
~10k