- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Powerbank topik
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1227 üzenetére
A hátsó ventinek olyan hangja van, mint amikor az öszes többit maxra csavarom :S Szóval azt érdemes lecserélni. Én erre cseréltem le, és ezen van alapból szabályzó is.
Scythe Kamakaze 120mm /Kék LED Az első venti a linken
Nekem 2 db 8800 GTX Már alig fért be, és csak 1 vinyót tudtam beleteni, ami nekem nem jelentett óriási problémát, mert a másikat egy 525-ös helyre tettem be, és vetem rá egy hűtőt, de azért másnak még gondot okozhat, nem is keveset
Egy kép, hogy értsd kb mire gondolok:
Fél év alatt azért reménykedem, hogy nem megy le a 8800GTXeknek és a GT-knek az ára 25-re, de ez egy másik fórum témálya igazábólKasza08 sztem úgy gondolja azt, hogy porszívó, hogy nagyon szívja be a házba a port, ami igaz, de meik jó hűtésű ház nem teszi ezt? Erre találták ki a por szűrőket, amiket a linken lehet kapni amit meg a ventihez linkeltem.[bár az sem 100%-lékos megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Suzuki topik
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Video konvertálás
- Wuthering Waves
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest