- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage
üzenetére
A hátsó ventinek olyan hangja van, mint amikor az öszes többit maxra csavarom :S Szóval azt érdemes lecserélni. Én erre cseréltem le, és ezen van alapból szabályzó is.
Scythe Kamakaze 120mm /Kék LED Az első venti a linken
Nekem 2 db 8800 GTX Már alig fért be, és csak 1 vinyót tudtam beleteni, ami nekem nem jelentett óriási problémát, mert a másikat egy 525-ös helyre tettem be, és vetem rá egy hűtőt, de azért másnak még gondot okozhat, nem is keveset
Egy kép, hogy értsd kb mire gondolok:

Fél év alatt azért reménykedem, hogy nem megy le a 8800GTXeknek és a GT-knek az ára 25-re, de ez egy másik fórum témálya igazából
Kasza08 sztem úgy gondolja azt, hogy porszívó, hogy nagyon szívja be a házba a port, ami igaz, de meik jó hűtésű ház nem teszi ezt? Erre találták ki a por szűrőket, amiket a linken lehet kapni amit meg a ventihez linkeltem.[bár az sem 100%-lékos megoldás

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Logitech z5500 5.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi