- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Valami baja van a tápomnak
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- RAM topik
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1231 üzenetére
Csáó all!
Blood Mage: Hátigen, az ember elvárná,ahogyan én is tettem azt. De sajnos az a ventilátor egy óriási, vagy akár kettő óriási minusz-nak is beszámolható... Mindenképp ajánlom, hogy az elejéből[a 14cm-es ventinél]a fekete rácsot ami megvédi az embert, hogy belenyúljon, szedd ki. Sokat dob a kinézetén.Sőt sokkal vérszomjasabb lessz tőle. Amúgy az a turbina amint már írtam is, átverés, mert a mögötte lévő venti hajtja közvetetten az általa keltett légáramlattal. A "turbina" csak egy tengejen pörgő müanyag igazából, de nagyon szép szerintem
Az a "hatalmas bumszli"egy Zalman 9500Led ahogyan már Kasza08 kolléga is megírta.Valóban nagy, de nagyon jól is hűt. Ujonan kb olyan árban van mint a ház
De nagyon megéri[természetesen csak akkor, ha forró fejű a procid és/vagy tuningolni akarsz.Ha nem akkor a gyári is megteszi] A processzort hűti. Szóval, ha jól értem, még soha nem raktál össze gépet?
Kasza08: Igenis drága ház, akárhogyan is nézzük, hisz már nem egy alapkategóriás M-Tech vagy egy Mercury ház árában van, hisz abból már lehet 3 ezerért is kapni újat táppal. Az közel sem ezt a kategóriát képviseli... Az, hogy nem annyiba került/kerül a ház mint a tiéd jelenleg, nem jelenti azt, hogy olcsó. Nekem is 1,5 hónapba tellett amig tudtam veni egyet, és addig kénytelen voltam ház nélkül használni a gépet, de ezt te is tudod.. Amúgysem tecett nekem a leírásod, sőőt nagyon nem teccet mert erősen átérződik rajta, hogy egy 3D Aurora 570 árnyékából írtad. Nem egy árkategória, keresni valója sincs az összehasonlításnak igazából.
Valóban drága ház, bár tény és való, hogy sokkal drágábat is találni. Mindez természetesen pénztárca és ember függő. Én is eggyet értek Blood Mage-vel, hogy drága. Veled viszont azzal értek 1et, hogy jobban is megcsinálhatták volna a házat.
Mindezen felül, jó kis házikó. Ajánlom mindenkinek. Egy kis plussz pénz, vagy munka ráfordítás ls kifejezetten jó ár/érték arányú házhoz juthat mindenki.AMD Power: Elősször is, gyönyörű a neved
Én is ízig-vérig AMD-s vagyok
Másodsorban, én is észleltem ezt a rezonanciát, de én vagy teljesen nyitva hagyom az ajtókat, vagy teljesen csukva. Közte szerintem nem is szép
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1231 üzenetére
Na azért a másik hsz.ból kiderült, hogy te még újonc vagy. Azért ez az ár (12-16k) még nem drága a házak tájékán. Ennyitől nem kell elvárni a minőséget, sok hibájuk van, de viszont nagyon szépek. A hibátlan minőségi házak 40től kezdődnek...
Az egy CPU hűtő, ZALMAN CNPS9500 LED a neve. Ezt a hűtőt nézdd meg!
Kicsit nagyAnnyira azért nem bonyolult berakni, de ész és erő kell hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest