- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1224 üzenetére
Hát nézd, a potik azért vannak rajta, hogy le is tudd szabályozni, és úgy már nem hangos.
Háztól függ, hogy mennyire gané a festése. A rezonálás is író függő, mint azt Eddie is mondta.
Igen, viszont a jó tulajdonságok erősebbek, mint a negatívak. Pl. valaki leszarja, hogy szívja a port mint állat, nem plexis - úgyse látom, csak jól nézzen ki...
Mondjuk a DVD írónál belátás sem olyan vészes, de azért ott látszik a pontatlanság.
A kinézet viszont elég fontos szvsz.Az AE II-nél nem, de a 3T-nél valós probléma a táp behelyezése. Nálunk 3 ember dolgozott rajta, és csak 3 csavar ment be
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1224 üzenetére
Hát én nem fedeztem fel ennyi problémát mint Kasza08 koléga. Amúgy az AeroEngine II házban nem lehet szabályozni a ventiket, de én vettem hozá egy szabályzót. Igazábó az elöl lévő venti nagyon kellemesen duruzsol. Halknak ez sem mondható[annak tudatában, hogy apám fujitsu siemens komplett gépe kb 11db-t ad ki magából
] de még egy felszines alvó is egész jót alszik mellete [tapasztalatból mondom]
Igazából a festése nagyon strapabíró. Nekem úgy sikerült megkarcolnom véletlenül, hogy alatta ahgytam egy csavart[figyelmetlen voltam]amikor szereltem oldalra döntve, és úgy huzigáltam az asztalon , és ez most mind az asztalomon, mint az oldalán meglátszik a háznak.
Én meg is szóltam érte Kasza08 kollégát, hoyg enyi rosszat ír, de természetesen izések és pofonok. Igazán én ennek a háznak a hátrányait abban tudom megfogalmazni, hogy pici[természetesen ez is nézőpont kérdése, mert ATX szabványú házhoz képest egészen nagy] és azt hogy silány minőségű ventit kapunk hozzá a hátuljára. Ami elöl van az nagyon jó, és jól hűt, és még halk is.
A 2 említett ház amúgy igazából csak oldal lapban tér el és festésben. Enyémnek festésileg semi baja. A plexi nekem igazán teccik. Szerintem nagyon szép, mert jó erős, vaskos darab.
5évet ki tudsz húzni vele szerintem. Én sem gondolkodnék az eladásában, ha beleférne a két videókártyám és a vinyóim egyszerre
Szerintem amúgy csak az AeroCool Aeronegine JR-ben volt szabályozható az első venti.
Ha van még kérdésed, akkor nyugodtan írdSegítek szivesen
Sok sikert a választáshoz!Az hogy mindent csavarral kell rögzíteni az nem minden téren hátrány, mert pl a Raidmaxnak a vinyó rögzítési megoldása az szörnyű. Nevetséges mennyit szenvedtem egy vinyó beküzdésével abba a házba. A táp behelyezése nem gond a II-tőbe. Bár sztem a Extreme-be sem, mert ugyan az belűlről.
Én azt tervezem, hogy le szintereztetem belűlről és kívűlről is a házat feketére. Akkor aztán igazán gyönyörű lessz
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Autós kamerák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Büszke apukák és anyukák topikja
- HBO Max
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tenisz topic
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest