Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kasza08

őstag

válasz Blood Mage #1224 üzenetére

Hát nézd, a potik azért vannak rajta, hogy le is tudd szabályozni, és úgy már nem hangos.
    Háztól függ, hogy mennyire gané a festése. A rezonálás is író függő, mint azt Eddie is mondta.
    Igen, viszont a jó tulajdonságok erősebbek, mint a negatívak. Pl. valaki leszarja, hogy szívja a port mint állat, nem plexis - úgyse látom, csak jól nézzen ki...:U
    Mondjuk a DVD írónál belátás sem olyan vészes, de azért ott látszik a pontatlanság.
    A kinézet viszont elég fontos szvsz.

Az AE II-nél nem, de a 3T-nél valós probléma a táp behelyezése. Nálunk 3 ember dolgozott rajta, és csak 3 csavar ment be :U

• Eddie141

senior tag

válasz Blood Mage #1224 üzenetére

Hát én nem fedeztem fel ennyi problémát mint Kasza08 koléga. Amúgy az AeroEngine II házban nem lehet szabályozni a ventiket, de én vettem hozá egy szabályzót. Igazábó az elöl lévő venti nagyon kellemesen duruzsol. Halknak ez sem mondható[annak tudatában, hogy apám fujitsu siemens komplett gépe kb 11db-t ad ki magából :)] de még egy felszines alvó is egész jót alszik mellete [tapasztalatból mondom]
    Igazából a festése nagyon strapabíró. Nekem úgy sikerült megkarcolnom véletlenül, hogy alatta ahgytam egy csavart[figyelmetlen voltam]amikor szereltem oldalra döntve, és úgy huzigáltam az asztalon , és ez most mind az asztalomon, mint az oldalán meglátszik a háznak.
    Én meg is szóltam érte Kasza08 kollégát, hoyg enyi rosszat ír, de természetesen izések és pofonok. Igazán én ennek a háznak a hátrányait abban tudom megfogalmazni, hogy pici[természetesen ez is nézőpont kérdése, mert ATX szabványú házhoz képest egészen nagy] és azt hogy silány minőségű ventit kapunk hozzá a hátuljára. Ami elöl van az nagyon jó, és jól hűt, és még halk is.
    A 2 említett ház amúgy igazából csak oldal lapban tér el és festésben. Enyémnek festésileg semi baja. A plexi nekem igazán teccik. Szerintem nagyon szép, mert jó erős, vaskos darab.
    5évet ki tudsz húzni vele szerintem. Én sem gondolkodnék az eladásában, ha beleférne a két videókártyám és a vinyóim egyszerre :)
    Szerintem amúgy csak az AeroCool Aeronegine JR-ben volt szabályozható az első venti.
    Ha van még kérdésed, akkor nyugodtan írd :) Segítek szivesen :)
    Sok sikert a választáshoz! ;)

Az hogy mindent csavarral kell rögzíteni az nem minden téren hátrány, mert pl a Raidmaxnak a vinyó rögzítési megoldása az szörnyű. Nevetséges mennyit szenvedtem egy vinyó beküzdésével abba a házba. A táp behelyezése nem gond a II-tőbe. Bár sztem a Extreme-be sem, mert ugyan az belűlről.

Én azt tervezem, hogy le szintereztetem belűlről és kívűlről is a házat feketére. Akkor aztán igazán gyönyörű lessz :)

Új hozzászólás Aktív témák