- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Na, néhány reagálás a hsz.-okra
Oké elismerem, kinek mi drága, így az aurora után már a ~10k nekem nem olyan sok.
Még mindig tartom amit mondtam, ennyi pénzért mind2 kitűnő választás, egyébként a helyedben én is AE II-t vennék a hatalmas plexi miatt.Tételezzük fel, hogy neont veszünk. Ha már egyszer neont veszünk, akkor azt nem 3 hónapra, hanem sokkal hosszabb távra vesszük. Ezért választunk minőségit, németet, Revoltecet.
Viszont a Revoltec piros neonja egyáltalán nem rózsaszínes, sőt, még csak nem is halvány. Egyébként a piros a legdominánsabb szín, nekem minden ventim kék, ha bekapcsoltam a piros Neont, akkor elnyomott mindent!!!
Ettől függetlenül sztem kéket vegyél, mert az a legszebbFőleg ha Gigabyte-ot, meg Galaxyt veszel.
Ha 8800GT-t és 9600gt között kell választani, akkor a 8800GT-t választ. Valahol láttam 35-ért, a 9600 meg még mindig 31, de nagyon megéri az a +4k
Azért az a Hyper TX sem kisebb ám
Annyira nem ismerem, de Eddie kolléga hűtőjét nagyon tudom ajánlani, nagyon durván hűt. ...És még szép is. Nekem a nagy testvére volt, közel egy évig.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Formula-1
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Androidos tablet topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest