Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage
üzenetére
Honnan szeretnél az ipon-ba eljutni? Mert nagyon egyszerű. 3mas metró-> nyugati pálya udvar és onnan 4es6os vilamos buda irányába 1 megálló. Ott leszálsz és lesétálsz a térhez. A rakparton sétálsz kb 1 saroknyit és ott is vagy az iponba.
A neonokat bárhova felteheted, nincs megadott hely. ahol szimpatikus számodra, de a kapcsoló általában egy hátsó PCI helyre kell beszerelni[ha gondolod mutatok majd képeket
]. Színt meg szerintem ízlésed és alkatrészek alapján kellene válogatnod. Ha atit veszel és vagy abit-ot akkor könnyű, mert akkor piros neon dukál
Ha full Asus vagy XFX vagy EVGA vagy INNO3D akkor több a lehetőséged, mert ezek általában feketék, és ezek mellé bármit betehetsz.
Erősen ajánlott a kék szín, mert ugye az elején kéken világít a ledes venti[meg mert a piros neonok többsége nem szokott olyan rikítóan piros leni, inkább vagy halvány piros, vagy egy erős rózsaszín
]A döntés a te kezedben van!

u.i.: Nem olyan bumszli nagy az a Zalmi, sőt szerintem pont jó, és véleményem szerint nagyon jól és brutálul néz ki. SZÓVAL NE TESSÉK MÁ SZIDNI SZEGÉNYKÉMET!

Új hozzászólás Aktív témák
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- Mozilla Firefox
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

]. Színt meg szerintem ízlésed és alkatrészek alapján kellene válogatnod. Ha atit veszel és vagy abit-ot akkor könnyű, mert akkor piros neon dukál