- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1241 üzenetére
az lehet hogy jól néz ki, de engem első ránézésre, hogy is mondjam.... ööö... sokkolt!
Az iponba el tok jutni. (elvileg) épp hátvégén tekertem arra, de nem találtam!!ott mentem a rakparton és sehol semmi felirat vagy hasonló. lehet hogy mert hétvége volt és akkor rácsos ablakok le és jól el van takarva. szóval elvileg tom hol van. Én a másik boltot mondtam, amit te mutattál: [link]
Színben kék és piros jönne be. Ugyebár a ház is kéken világít elől ezért egy pont neki. Másrész ha Galaxy 88GT vagy 96GT-m lesz (70%esély) akkor szintén kék [link]
ergó, kettő - null a kék javára. Csak a piros is úgy megtettszet, meg sötétben nagyon állatul nézhet ki csak ha elüt a ház többi tagjától akkor felejtős. Alaplap Gigabyte P35 DS3. asszem az is kék, legalábbis többnyire. Vga-ban még a Gainward jáccik ami piros-fekete. ha meg rózsaszínes a piros általában akkor meg még 1 ok hogy mért ne azt válasszam.SZÓVAL NE TESSÉK MÁ SZIDNI SZEGÉNYKÉMET! Nem sziddommmén, dehááát akkor is... bár sokan mondják hogy: "A méret a lényeg" !
de inkább ne itt boncolgassuk ezt a témát...
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest