Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blood Mage

senior tag

válasz Eddie141 #1241 üzenetére

az lehet hogy jól néz ki, de engem első ránézésre, hogy is mondjam.... ööö... sokkolt! :Y
    Az iponba el tok jutni. (elvileg) épp hátvégén tekertem arra, de nem találtam!! :F ott mentem a rakparton és sehol semmi felirat vagy hasonló. lehet hogy mert hétvége volt és akkor rácsos ablakok le és jól el van takarva. szóval elvileg tom hol van. Én a másik boltot mondtam, amit te mutattál: [link]
    Színben kék és piros jönne be. Ugyebár a ház is kéken világít elől ezért egy pont neki. Másrész ha Galaxy 88GT vagy 96GT-m lesz (70%esély) akkor szintén kék [link]
    ergó, kettő - null a kék javára. Csak a piros is úgy megtettszet, meg sötétben nagyon állatul nézhet ki csak ha elüt a ház többi tagjától akkor felejtős. Alaplap Gigabyte P35 DS3. asszem az is kék, legalábbis többnyire. Vga-ban még a Gainward jáccik ami piros-fekete. ha meg rózsaszínes a piros általában akkor meg még 1 ok hogy mért ne azt válasszam. :(

SZÓVAL NE TESSÉK MÁ SZIDNI SZEGÉNYKÉMET! Nem sziddommmén, dehááát akkor is... bár sokan mondják hogy: "A méret a lényeg" ! :DDD de inkább ne itt boncolgassuk ezt a témát... :U

Új hozzászólás Aktív témák