- VR topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Pánik a memóriapiacon
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141
üzenetére
az lehet hogy jól néz ki, de engem első ránézésre, hogy is mondjam.... ööö... sokkolt!
Az iponba el tok jutni. (elvileg) épp hátvégén tekertem arra, de nem találtam!!
ott mentem a rakparton és sehol semmi felirat vagy hasonló. lehet hogy mert hétvége volt és akkor rácsos ablakok le és jól el van takarva. szóval elvileg tom hol van. Én a másik boltot mondtam, amit te mutattál: [link]
Színben kék és piros jönne be. Ugyebár a ház is kéken világít elől ezért egy pont neki. Másrész ha Galaxy 88GT vagy 96GT-m lesz (70%esély) akkor szintén kék [link]
ergó, kettő - null a kék javára. Csak a piros is úgy megtettszet, meg sötétben nagyon állatul nézhet ki csak ha elüt a ház többi tagjától akkor felejtős. Alaplap Gigabyte P35 DS3. asszem az is kék, legalábbis többnyire. Vga-ban még a Gainward jáccik ami piros-fekete. ha meg rózsaszínes a piros általában akkor meg még 1 ok hogy mért ne azt válasszam.
SZÓVAL NE TESSÉK MÁ SZIDNI SZEGÉNYKÉMET! Nem sziddommmén, dehááát akkor is... bár sokan mondják hogy: "A méret a lényeg" !
de inkább ne itt boncolgassuk ezt a témát... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VR topik
- BestBuy topik
- Asztalos klub
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Macrodroid
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Netfone
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ott mentem a rakparton és sehol semmi felirat vagy hasonló. lehet hogy mert hétvége volt és akkor rácsos ablakok le és jól el van takarva. szóval elvileg tom hol van. Én a másik boltot mondtam, amit te mutattál: 
de inkább ne itt boncolgassuk ezt a témát...