- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gigabyte alaplap topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1260 üzenetére
Nagyon köszi még 1x mindent! (mindenkinek)
Ami azt illeti, én inkább nem vérezném össze a házamat
.
Meg tudnád mindani hogy pontosan hány cm magas a ház? csak hogy tudjam hogy befér-e a mostani helyére
Gondolkodtam amúgy még más házakon is...
- Apevia X-CRUISER Fekete [link]
- Raidmax Sagitta 2 [link]Éredemes ezeket a házakat is nézegetnem vagy inkább felejcsem el őket?
(Egész pofásan néznek ki)
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1241 üzenetére
az lehet hogy jól néz ki, de engem első ránézésre, hogy is mondjam.... ööö... sokkolt!
Az iponba el tok jutni. (elvileg) épp hátvégén tekertem arra, de nem találtam!!ott mentem a rakparton és sehol semmi felirat vagy hasonló. lehet hogy mert hétvége volt és akkor rácsos ablakok le és jól el van takarva. szóval elvileg tom hol van. Én a másik boltot mondtam, amit te mutattál: [link]
Színben kék és piros jönne be. Ugyebár a ház is kéken világít elől ezért egy pont neki. Másrész ha Galaxy 88GT vagy 96GT-m lesz (70%esély) akkor szintén kék [link]
ergó, kettő - null a kék javára. Csak a piros is úgy megtettszet, meg sötétben nagyon állatul nézhet ki csak ha elüt a ház többi tagjától akkor felejtős. Alaplap Gigabyte P35 DS3. asszem az is kék, legalábbis többnyire. Vga-ban még a Gainward jáccik ami piros-fekete. ha meg rózsaszínes a piros általában akkor meg még 1 ok hogy mért ne azt válasszam.SZÓVAL NE TESSÉK MÁ SZIDNI SZEGÉNYKÉMET! Nem sziddommmén, dehááát akkor is... bár sokan mondják hogy: "A méret a lényeg" !
de inkább ne itt boncolgassuk ezt a témát...
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1236 üzenetére
Igen?
nagyon köszi. még nem tom hogy össze kell e rakni, mert ha sikerűl mindent egy helyről beszereznem akkor az ott helyben összedobják. (ipon.hu)
III.kerület. az a bolt amit ajánlottál nagyon király csak kár hogy nagyon messzi van. biciklivel is 3óra oda-vissza az út. BKV meg nem megy oda ahogy elnéztem, vagy legalábbis gőzöm nincs hogy mik vannak ott.
. Amúgy nagyon kiráy az a bolt!
pár neont is kinéztem, nem tom piros, vagy kék legyen? jah és hogy tom eggyeltalán berakni a neon csöveket?? van rá külön megadott hely a házban? vagy bárhova felszerelhetőek?
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1235 üzenetére
ok, majd leveszem, de még távol állok a gépvásárlástól. kb. 1,5hónap
igen még nem raktam össze gépetnem is váltogatom őket, a mostanit 8éve vettük és csak 1-2 alkatrész lett újítva amik 2-3évesek. szal most egy nagy rakás sz@r a gépem de amint mondtam majd 1,5hónap múlva megveszem az újat 180-220k között, az újonnan kijövő cuccoktól függően
Nekem Hyper TX2 proci hűtőm lesz, ha tuningolok, de lehet h ha nem akkor is. remélem az nem ilyen BUMSZI nagy.
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1229 üzenetére
hát akkor lehet hogy kénytelen leszek lecserélni a ventit, ha ezt választom, csak hát így sem egy olcsó ház és gondoltam ennyi pénzért már megkapom a kellő minőséget, de mind1...
egy kérdés: Mi az a hatalmas bumszli a gépedben???a második kép bal oldalán jól látható
narancsos színű. nekem vmi hűtő cuccnak tűnik, de ekkora?!?!?!!
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1226 üzenetére
Köszi szépen!
Sz@r a hátsó venti??
ez azt jelenti hogy nem árt egy újat venni?
És hogy tisztázzuk (mert még 1x nem akarom átlovasni az összes kommentet) 2 vga és egy winyó befér egymás mellé? gondolok itt 88GT nagyságra, esetleg 98GT de azt meg ki tudja még hogy milyen lesz
Talán még SLI-n is elgondolkodok... sztem megéri itt van pl. 2db Galaxy 88GT 2x37.000ért az ugye 70k. Akkor indulunk onnan hogy a 88GTS hajszállal jobb a 88GTnél a 98GTX meg még egy hajszállal jobb a GTS nél és az is 70k, ellenben sokkal lasssabb lenne mint 2db 88GT. sztem... sztem nem hangzik rosszúl.. (igaz nem használnám ki 1280as felbontásban de akkor is gyorsabb, de az ár azonos) most csak 1vga-t vennék és úgy fél év múlva nem kell full újat vennem hanem veszek még 1et mellé mittomén 25kért, mert addígra simán lemegy az ára
.
Érdemes külön venti szabályzót vennem? csak mert mondtad h te is vettél külön, de eléggé drágák~10k
a DVD rezgés sztem is inkább az írótól függ. -
Blood Mage
senior tag
válasz
Eddie141 #1222 üzenetére
Thx Kasza08 és Eddie141!
Eddie141:
Az AeroEngine II-nél is fellelhetők ezek a problémák mint a T3-nál? ha lepattogzik a festék az kicsit kellemetlen főleg mivel kb. 5évet gondolok kihúzni ezzel a házzal...jah, és a ventik itt is szabályozhatók ugye??
Kasza08 :
Biztos hogy nagyon hangos? mert az szeretném inkább elkerűlni :jah és mintha 2x annyi negatív mint pozitív dolgot említettél volnaháát... öhöm... most inkább a másik házhoz húzna a szívem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest