Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
Blood Mage #1221 üzenetére
Nekem 3T-m volt.
Ami tetszett benne:
-Szép külső
-Sorjamentes fém ajtók
-Szabályozható ventik
-Jó légáramlat, a 25cm-es ventinek köszönhetően.
-Viszonylag kényelmes szerelésAmi nem tetszett benne:
-A nagy szellőzés nagy zajjal jár
-Ronda festés (kipattogzott)
-Mindent csavarral kell rögzíteni
-Pontatlanság (A DVD meghajtók körül be lehetett látni a gép belsejébe
-A táp behelyezés (az olyan tápokon, ahol alul van a venti, szinte képtelenség behelyezni a tápot, mert a rács beakad.)
-Ha a DVD-t írsz, gyakran berezonál
-PorszívóEnnek ellenére én anno nem bántam meg, de mindösszesen fél évet volt nálam.
Sztem akármelyiket választod, nem jársz rosszul, mert jó áruk van. -
Eddie141
senior tag
válasz
Blood Mage #1221 üzenetére
CSáó! Nekem egy AeroCool Aeroengine II-őm van. Mindenképpen ajánlanám. Jó vétel.
Előnyei az, hogy szellőzésben első rendű, és nagyon mutatós darab. Gyárilag egy átlátszó, ám nem viágító ventit kapunk hozzá, ami teljességgel használlhatatlan. Nagyon hangos, de a hűtése egész jó.
A fesétse a háznak szép, kifejezetten.Diszkrétek a felriatok, de azért árulkodóak.
A ház hűtésileg első rendű. Az elején a 14Cm-es kék ledes venti biztosítja a ház légáramlását, és a vinyóknak is lejjebb viszi a hőmérsékletüket.
Viszont el kell mondanom[sajnos] hogy eléggé pici. Minden álmom az lett volna, hogy úgy vezessem el a kábeleket, hogy azok csak azon a helyen bukkanjanak elő,ahol azoknak kell. Ez nem sikerült. Hátul nem lehet elvezetni a kereszt merevítő miatt, de a vinyó tartókhoz befér. Szerelhetőségileg egészen jó, de nem ér fel egy Stacker-rel természetesen
Azért írom, hogy pici, mert most váltanék 8800GTX SLI-re és valószínűleg ezzel eggyüt egy nagyobb házra is.2 vinyó van a gépemben. Viszont ha a 2GTX benne van a házban, akkor már csak 1 vinyó fér el, mert a 2 kártya olyan hosszú, hogy lelóg az alaplapról és belóg a vinyó rackokba. Előzőleg egy 8800GTS-em volt, az még határ eset, és most az átmenetileg beszerelt x1650 pro pedig 2szer is beférne
A PCI rögzítő helyeknél [ahova pl a VGA-t becsavarod] nagyon rossz helyre tették a szegecselést. Nagyon nem találták el. Igazán meg kel szenvedni egy-egy kártya kivételé-ért és betételé-ért... Nem 1szer gorbítette el nekem az a rész a kártya rögzítő pántját. Dehát ez van. Ha belűlről is lefújod, lefujatod feketére, akkor egyszerűen verhetetlenMajd jövő 7en mutatok arról is képet, mert akkor készül.
Mindettől függetenül nagyon ajánlom. Szuper kis modding alap. Én sokáig csorgattam rá a nyálam, és nem bántam meg, hogy megvettem [annál inkább fogom bánni, ha eladom]
Itt egy pár kép, ami szerintem magáért beszél: [ez még a 8800GTS-el]
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Kép 6VEDDD MEEEEG!!
[ajánlom, hogy a rácsot az elejéről vedd ki, ha ilyet vezsel. Sokat dob a kinézeten és az igazából nem védelmi célt szolgál, csak azt szerették, akarhatták elérni a tervezők, hogy vérszomjasabbnak tűnjön a turbina] Cseles megoldás. Igazábó a turbina nem egy motor hatására pörög, hanem a mögötte lévő 14cm-es ventilátor által gerjesztett légáramlat hajtja, így az csak egy tengejen pörög, és ujjal is megállítható
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Reklámblokkolók topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós kamerák
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen légkondit a lakásba?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magisk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest