Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kasza08

őstag

válasz Blood Mage #1221 üzenetére

Nekem 3T-m volt.

Ami tetszett benne:
    -Szép külső
    -Sorjamentes fém ajtók
    -Szabályozható ventik
    -Jó légáramlat, a 25cm-es ventinek köszönhetően.
    -Viszonylag kényelmes szerelés

Ami nem tetszett benne:
    -A nagy szellőzés nagy zajjal jár
    -Ronda festés (kipattogzott)
    -Mindent csavarral kell rögzíteni
    -Pontatlanság (A DVD meghajtók körül be lehetett látni a gép belsejébe
    -A táp behelyezés (az olyan tápokon, ahol alul van a venti, szinte képtelenség behelyezni a tápot, mert a rács beakad.)
    -Ha a DVD-t írsz, gyakran berezonál
    -Porszívó

Ennek ellenére én anno nem bántam meg, de mindösszesen fél évet volt nálam.:R
    Sztem akármelyiket választod, nem jársz rosszul, mert jó áruk van.

• Eddie141

senior tag

válasz Blood Mage #1221 üzenetére

CSáó! Nekem egy AeroCool Aeroengine II-őm van. Mindenképpen ajánlanám. Jó vétel.
    Előnyei az, hogy szellőzésben első rendű, és nagyon mutatós darab. Gyárilag egy átlátszó, ám nem viágító ventit kapunk hozzá, ami teljességgel használlhatatlan. Nagyon hangos, de a hűtése egész jó.
    A fesétse a háznak szép, kifejezetten.Diszkrétek a felriatok, de azért árulkodóak.
    A ház hűtésileg első rendű. Az elején a 14Cm-es kék ledes venti biztosítja a ház légáramlását, és a vinyóknak is lejjebb viszi a hőmérsékletüket.
    Viszont el kell mondanom[sajnos] hogy eléggé pici. Minden álmom az lett volna, hogy úgy vezessem el a kábeleket, hogy azok csak azon a helyen bukkanjanak elő,ahol azoknak kell. Ez nem sikerült. Hátul nem lehet elvezetni a kereszt merevítő miatt, de a vinyó tartókhoz befér. Szerelhetőségileg egészen jó, de nem ér fel egy Stacker-rel természetesen :)
    Azért írom, hogy pici, mert most váltanék 8800GTX SLI-re és valószínűleg ezzel eggyüt egy nagyobb házra is. :W 2 vinyó van a gépemben. Viszont ha a 2GTX benne van a házban, akkor már csak 1 vinyó fér el, mert a 2 kártya olyan hosszú, hogy lelóg az alaplapról és belóg a vinyó rackokba. Előzőleg egy 8800GTS-em volt, az még határ eset, és most az átmenetileg beszerelt x1650 pro pedig 2szer is beférne :DDD
    A PCI rögzítő helyeknél [ahova pl a VGA-t becsavarod] nagyon rossz helyre tették a szegecselést. Nagyon nem találták el. Igazán meg kel szenvedni egy-egy kártya kivételé-ért és betételé-ért... Nem 1szer gorbítette el nekem az a rész a kártya rögzítő pántját. Dehát ez van. Ha belűlről is lefújod, lefujatod feketére, akkor egyszerűen verhetetlen :) Majd jövő 7en mutatok arról is képet, mert akkor készül.
    Mindettől függetenül nagyon ajánlom. Szuper kis modding alap. Én sokáig csorgattam rá a nyálam, és nem bántam meg, hogy megvettem [annál inkább fogom bánni, ha eladom :) ]

Itt egy pár kép, ami szerintem magáért beszél: [ez még a 8800GTS-el]
    Kép 1
    Kép 2
    Kép 3
    Kép 4
    Kép 5
    Kép 6

VEDDD MEEEEG!! :C :C :R [ajánlom, hogy a rácsot az elejéről vedd ki, ha ilyet vezsel. Sokat dob a kinézeten és az igazából nem védelmi célt szolgál, csak azt szerették, akarhatták elérni a tervezők, hogy vérszomjasabbnak tűnjön a turbina] Cseles megoldás. Igazábó a turbina nem egy motor hatására pörög, hanem a mögötte lévő 14cm-es ventilátor által gerjesztett légáramlat hajtja, így az csak egy tengejen pörög, és ujjal is megállítható :)

Új hozzászólás Aktív témák