Új hozzászólás Aktív témák
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy honnan lehet szerezni 4 pin - 3 pin átalakítót?
Alaplapról akarom szabályozni a házventik fordulatszámát, de pesten már voltam 4-5 boltban, és sehol nem volt...
-
mandras81
senior tag
válasz
Blood Mage #1266 üzenetére
Magasság: homepage
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Épp tegnap vettem egy ilyen házat, eddig egész elégedett vagyok vele, csak a hangja zavar egy picit.
Ebből következően az lenne a kérdésem, hogy miként tudnám szabályozni az első-hátsó ventiket? Gondolok itt arra, hogyha a molex (ha jól tudom az a 4 pines) csatikra átalakítót teszek, ezáltal 3 pinesként az alaplapra tudom csatlakoztatni a ventiket, akkor már elvileg az alaplap által tudnám szabályozni a fordulatszámukat? Vagy ez egyáltalán nem ilyen egyszerű?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest