- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
scott_free
üzenetére
Ez bizony a kopipészttől van, az indesign egy kicsit másképp kezeli a vektorokat, mint az illustrator (ne kérdezd, hogyan-miért, én nem vagyok programozó). Szóval a megoldás lehet az, hogy nem kopizod, hanem beilleszted place-szel az ai doksit, amiben ez a diagram van és akkor, ha változtatni akarsz rajta, ai-ban kell majd ügyködnöd >> illetve a másik nyilván az, hogy ai-t fotosoppba, onnan meg valami raszteres, transzparens formátumba és így az indizájnba... csak akkor már elég nehézkes után szerkesztgetni.
Egyébként ez a vonalas hiba nem minden objektumnál jön elő, én is sokszor kopizok ai és indd között, de bonyolultabb cuccoknál már előfordul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest