- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Dell notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmacs
aktív tag
válasz twollah #6295 üzenetére
Egyáltalán nem tartalak annak elfogadom a negatív kritikát is lehet egy ilyen hsz segít hogy ne csináljak hülyeséget!
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
blackmacs
aktív tag
-
blackmacs
aktív tag
válasz twollah #6290 üzenetére
Megértelek de közel sem az volt a szándékom hogy mindenáron kicseréljék.Pusztán azért fordúltam "szakemberekhez"hogy megfelelő választ kapjak ami sajnos a leírtak alapján nem sikerült! Tehát nem ez a bajom csupán az hogy így állnak hozzá a vásárlókhoz meg a témához!Persze voltak jó tapasztalataim is míg Budapesten laktam ott sokkal jobb a helyzet ilyen téren.Amúgy ha te is kicsit utána kutakodsz nem ilyen drasztikus a helyzet ahogy felvázoltad.
BE QUIET!PureBase600;MSIB450Tomahawk;Ryzen52600;PATRIOT16GBViper4 DDR43200MHzCL16;FSPHyper600W;ADATA 128GBXPGSX6000;WD240GBGreen;SEAGATE BarraCuda1TB3.5"7200rpm64MB;Scythe Mugen 5 Rev B,Sapphire RX580 4Gb
-
Maramiri
csendes tag
válasz Meekrob #6284 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, valszeg az Acernél maradok. Néztem, hogy a videókártyája kicsit jobb, cserébe viszont kisebb a vinyó és nem kétmagos a proci - ezért volt a dimella. De azt mondták a két magot úgysem fogja kihasználni nagyon semmi nálam, a vinyóval meg szerintetek is elkaristolok...
Ami még tetszett a másikban a numpad, de 15,4"-nál talán túl zsúfolt lenne vele a billentyűzet.Még a melegedésről tudtok mondani valamit? A mostani gépemhez coolpad kell.
Szerviz milyen? -
-
twollah
nagyúr
válasz blackmacs #6289 üzenetére
Mar ne haragudj, de kicsit felbosszantott a hozzaszolasod.
Nem akarjak kicserelni benne a CPUt.
Miert is?
Mert ha elgyaluljak a geped akkor sirni fog a szad, hogy szemet boltosok nem ertenek hozza.
Most meg azert sir a szad, hogy szemet boltosok nem ertenek hozza.
Hidd el en sem nyulnek mas gepehez, hogy utanna egy rossz mozdulat miatt fizessem a szervizkoltsegeket.Mas...
Vettel egy lowend notebookot, most meg CPU akarsz cserelni benne jo penzert.
Nem lett volna egyszerubb ha azonnal egy erosebb geppel inditasz?
Horror aron vehetsz hozza erosebb CPUt, de akkor mar tenyleg ott tartasz, hogy abbol a penzbol amibe akkor fog kerulni a geped (fapad noti + uj CPU) amibol vehettel volna egy erosebbet.A garanciaztatasrol meg nem is beszeltunk.
Mi van akkor ha elgyalulod a gepet?
Vagy nem gyalulod el csak kesobb pukkan el mas miatt?
De a CPU csere miatt ugrott a garanciad?
Akkor mi van?
Megmondom mi van.
Van egy halom szemeted amit talan alkatreszben el tudsz adni, az van. -
blackmacs
aktív tag
A tegnap érdekes dologban volt részem.Rendeltem még 1Gb memóriát a notimba az egyik üzletben itt Miskolcon.Rákérdeztem a procicserére mire azzal az ürügyel hogy nehéz beszerezni le is szereltek de ajánlottak egy másik üzletet próbáljam meg ott.a másik helyen kijelentették bunkó módon hogy Acer notikkal nem foglalkoznak.Elmentem még egy helyre ott már kedvesebben az ürge megmagyarázta kb.10 percig miért nem lehet/érdemes procit cserélni notiban aztán kifejtette hhogy szerinte itt senki nem foglalkozik ilyennel.Megpróbáltam még egy szervizt ahol forgalmaznak Acer notikat hátha okosabbak de ott is csak a süket dumát nyomták aztán eljöttem.Elkeseredve hazamentem és elgondolkoztam hogy milyen emberek dolgoznak a számtek boltokban.Vagy fingja sincs a témáról,vagy nem törődömségből elhajtanak melegebb éghajlatra.Arról nem beszélve hogy szinte észre sem veszik hogy bemen egy vásárló.Azért elég szomorú hogy itt tartunk hogy megfelelő tudás nélkül alkalmaznak embereket csak az a lényeg hogy eladja a lomot de már válaszolni nem tud egy komolyabb kérdésre.Remélem másoknak nem ilyen tapasztalatai vannak!
-
-
blackmacs
aktív tag
Üdv!A kérdésem az lenne AS5315-be milyen dual core procit lehet beletenni?Jelenleg Celeron M540 1,86Ghz 533QPB a chipset 965GM.Valaki tudna pontos típust mondani?megköszönném
-
Bomc
aktív tag
Vettem az asztali gépembe egy wi-fi kártyát, össze is hoztam a laptoppal, van hálózat de egymás mappáit nem látják a gépek pedig az összes meghajtó meg van osztva mi lehet a baj? XP van mindkét gépen
-
Meekrob
tag
Ebben egyetértek, télleg naon szépek ezek a TM gépek. Viszont ami még talán fontos lehet a dvd írója a gépnek, mert sajnos valljuk be amit az acerekbe szereltek, nem egy szélsebes dolog, nem azért mondom, én írtam már vele több dvd-t is, nincs vele bajom, jól megírta, csak nem siette el, kb 2-3szor annyi volt mint asztalin lett volna.
-
Meekrob
tag
válasz Maramiri #6276 üzenetére
Hát nekem Call of Duty 4 1280*800-ban AA nélkül highon fut, nfs pro street-el már meg kell alkudni, úgyhogy szerintem WoW simán megy rajta,sajna nem próbáltam, se W III-at, de Lock on -t próbáltam, az is legnagyobb felbontással, minden high-on, ment, gond nélkül. Szóval szerintem ahhoz képest hogy nem asztali gépről van szó, meggyőző a teljesítménye.
-
Olasza
aktív tag
Ez elég fanatikus egy kijelentés. A két proci fej-fej mellett haladnak, 4-3 az intel javára teszt (ha gép mellé jutok majd belinkelem) szerint (2 magot használó progiknál AMD volt a nyerő), addig az ati leheletnyit megelőzi az Nvidia-t.
Ilyen erővel mondhattad volna azt is, hogy az Acert vegye, mert ahhoz is ragaszkodsz. A kérdés feltevőjének gratulálok, megtalálta a szinte egyforma gépeket teljesen más alkatrészekből összeszerelve. Döntő lehet a vinyó (80 giga is elég, ha nem 200 filmet akasz tárolni rajta), ill. az, hogy melyik tetszik jobban. Számomra pl. a TM sorozat most annyira gyönyörű, hogy élmény kinyitni a gépet, ami, ha hiszitek, ha nem sokat dob rajta. -
blackmacs
aktív tag
Úgy látszik mindenki beájúlt,na majd holnap újra felvetjük a kérdést!
-
RI/OS
őstag
egyébként ez a vistás kérdés, sebességre levetítve: új konfig(2mag,2gb ram)+vista > új konfig+xp, régi konfig+vista < régi konfig+xp
-
blackmacs
aktív tag
Üdv mnek!Olyan kérdésem lenne hogy AS5315-be milyen dual core procit lehet rakni?965GM chipset Celeron M540 1,86Ghz,DDR2667 1G.Valaki tudna pontos típust mondani?
-
Matt23
tag
Üdvözletem,
mától én is acer noti tulaj vagyok. Egy 5315-öst vettem a legmagasabb felszereltséggel.
Két apró kérdésem lenne csak a sokat tapasztaltakhoz:
A gépben 120-as vinyo van, és néha kattog - gondolom amikor olvas vagy ír. Normális ez a kattogás? Persze tudom, hogy nem tud teljesen csöndben üzemelni, de nekem ez egy kicsit gyanus.A másik a gari papír. Kaptam egy A4-es alakut félbehajtva (jótállási jegy) meg egy kis passport névre halgató füzetecskét. Ez utóbbi viszont nincsen lepecsételve csak a jótállási jegy, ami viszont full magyar. Ez így korrekt?
Ja az kimaradt hogy nekem a táp teljesen korrekt és nem sipol.
[ Szerkesztve ]
-
Maramiri
csendes tag
-
Meekrob
tag
válasz Maramiri #6271 üzenetére
Nekem is ugyna olyan van mint az első amit írtál, csak annyit hogy a proci 2 magos. Abszolút meg vagyok vele elégedve, naon szuper kis gép. A második szerintem lényegesen nem tér el, nagyobb a vincseszter, ahogy utánanéztem van benne kamera is, viszont cserébe drágább is valamivel. Attól függ hogy mi a fontos neked, ha kell a vincseszter, hogy nagyobb legyen akkor msi, de szerintem az acer se rosszab cseppett sem,ha nagyon kell ki lehet cserélni azért a vincsesztert is akár, de szerintem 80 giga se kevés. Annyi biztos hogy én az elsőt választottam , és nem bántam meg, de ha nem szimpi az amd proci, vagy ati kártya, akkor msi-t válaszd.
-
Maramiri
csendes tag
Sziasztok,
az alábbi két verzió között kellene döntenem:ACER TM5520G-6A1G08
AMD Athlon 64 mobile technology 1,8GHz
2GB DDR2
80GB SATA
ATI Mobility™Radeon™ X2400XT 256MBés
MSI MegaBook EX600X-076
Core 2 Duo T5250 1,5
2GB DDR2
160 GB DDR2
nVIDIA Geforce 8400M-Gszerintetek melyik legyen?
Köszi -
baandii
senior tag
Sziasztok!
Remélem ti tudtok segíteni nekem van egy Acer laptopom amibe van egy ATi Mobility Radeon X600as videókártya.
Na már most én ezt a gépet szeretném összekötni egy LCD Tv-vel, amihez be kéne állítani az 1360x768as felbontás. Ez az ami sehogy se akar nekem összejönni próbáltam már PowerStrippel egyéni képernyő beállítást csinálni és később azt alkalmazni de sehogy se sikerül, nem alkalmazza a noti. Próbáltam a hagyományos módon is hogy az asztalon jobb klikk - tulajdonságok - beállítások.....de ott se tudom beállítani a kívánt beállítást!!!!!!! Ja, és a mintor tulajdonságainál a monitor által nem megjeleníthető üzemmódok előtti kis kocka inaktív (nem lehet se bepipálni se kipipálni!!)
Szerintetek mi lehet a baj???????? Kérlek segítsetek ha tudtok! Hogy tudnám előcsalni az 1360x768as beállítást??A válaszokat előre is köszönöm
-
hanee
senior tag
válasz twollah #6264 üzenetére
Tudom ez nem fog megnyugtatni, de a magyarok híresen manuált nem olvasó nép! Én dolgoztam vevőszolgálaton (pontosabban szervíz volt), és pl. nem egyszer volt olyan, hogy valaki felhívta a céget, hogy "most vettem egy mosógépet, beindítottuk és kattog" - ha elolvasták volna a használati útmutató 1. oldalát, akkor tudták volna, hogy egy fém cuccal le van zárva a dob, és azt el kell távolítani használat előtt.. meg ilyenek, hogy hol kell betölteni a mosogatógépbe a port.. hogy kell beállítani a sütőn a légkeverést.. és még sorolhatnám.
hanee
-
twollah
nagyúr
válasz hruodnand #6263 üzenetére
Nem haragszom, eleg nehez engem annyira felcukkolni, hogy valakire haragudjak es akkor is eleg ritkan vagyok haragtarto.
Mas...
Inkabb az tud nagyon kiakasztani ha az emberek olyan dolgok miatt nyavajognak amik benne vannak a gepkonyvben de a konyvet nem olvassak el es ha azt mondom, hogy RTFM akkor meg vannak sertodve, hogy milyen bunko vagyok stb.
Pedig nem veletlenul adjak a gepkonyvet, nem veletlenul irtak, hanem azert, hogy megismertesse a leendo (f)elhasznaloval a termek tulajdonsagait.
Sot meg az sem lehet a kibuvo, hogy nem magyar a konyv.Amugy meg hiaba papolok mindig is voltak es lesznek lusta emberek akik arra nem kepesek, hogy elolvassak a manualt.
Sajnos ez a valosag... -
Membrán
tag
Egy frissen letöltött virtualdubbal próbáltam. az Xmpeg ami már bíztos,hogy tudja az 80-90%-ot hozott ki belőle, a Divx6-al. Csak számomra furcsa, hogy egy kettő maggal rendelkező procit egy teljesítmény igényes program nem képes teljesen meghajtani. Most váltottam egy 5720G-as notira, 2600-as sempron után. Még szoknom kell.
-
Membrán
tag
Hali! Videotömörítés alatt is csak 50% a proci kihasználtsága.
Ezt feljebb lehet tornázni valahogy?
Vagy nem lehet teljesen kihasználni a kettő magot? T7300
Rohadjon meg! -
kybic
tag
- ez nekem már kicsit sok...
- off -Lenovo... a "vas"
-
hruodnand
senior tag
Kiolvastam az egész útmutatót. Tömören és érthetően leírt mindent. Mindjárt fel is telepítem a hasznosnak vélt segédprogramokat.
-
chop
őstag
-
twollah
nagyúr
válasz hruodnand #6248 üzenetére
Akkor vedd szepen elo a manualt (mas helyett nem fogom a gesztenyet kikaparni a parazsbol) es olvasgasd lefekves elott egy kicsit.
Hamar meg leszel vele, mert ossze-vissza ~10-12 oldal.Szerintem erdemes hasznalni az egyes funkcioit.
Masok meg fujnak ra, mert sok memoriat eszik stb.
Nekem eddig nem volt bajom vele. -
chop
őstag
válasz hruodnand #6248 üzenetére
En nem javaslom, nekem anno fenn volt a power management, szivta a ramot, mint a kurvaannya, es nem hasznalhatobb, mint most a Vistas megoldas. Vagy legalabbis nekem nem hianyzik semmilyen feature. Lehet azert, mert nemtudok rola.
Ezt az utolso mondatot inkabb ne irtad volna oda.
-
-
Mirones
tag
válasz twollah #6243 üzenetére
Na helyzet a következő.
(hálisten) nem vistával vettem a noteszt.
Megpróbáltam vistával haverozni, de ez nem jött össze.
Ezért Xp-t tettem fel szerencsére tudtam minden eszközömhöz drivert szerezni és még az Empowering Technology-ből is néhány dolgot életre tudtam kelteni.
NA az eRecovery nem volt köztük...
Azért tettem fel azt az ominózus kérdést amire szerencsére kaptam is választ.A használati utasításokat meg előszeretettel olvasom mondván ha már megvettem és magyarul van akkor miért ne? Sőt tovább megyek nem csak a vásárlást követően bekapcsolás elött (amíg felveszi a szoba hőmérsékletét az éppen aktuális elektromos berendezés) hanem ha problémám akad akár több hónappal a vásárlást követően is felcsapom.
-
twollah
nagyúr
válasz Mirones #6241 üzenetére
Latom a gepkonyv olvasas tovabbra sem az erosseged.
Akkor segitek.A program neve: Acer eRecovery Management.
Ha nem Vistaval vetted a geped akkor le tudod szedni a programot az Acer oldalarol a program neve Acer Empowering Technology ebben van az adatmento program es meg sok mas hasznos kutyu.
Es ez legalabb ingyen van...[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!Most telepítek (windows) éppen egy Acer Aspire 5720Z-1A1G16Mi laptopot és vmiért nem tudom használni az egeret nem reagál a tácspad Mit lehet tenni ilyenkor?Most telepítem 2-jára és most sem változott
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
chop
őstag
Ranyomtam egy kulso TFT-t (Samu 940N) a noti VGA kimenetere es az a gond, hogy marhara szar a frissitese, a sotet vibral, mint a kurvaannya, micsinaljak neki?
Koszi.
-
twollah
nagyúr
válasz Mirones #6231 üzenetére
Benne van a gepkonyvben annak a programnak a neve amivel le tudod menteni a particiot.
Ha tovabbra sem biztos a dologban akkor a kovetkezo hozzaszolasban elarulom a program nevet is.Tudod a notebook melle adnak egy maunalt (gepkonyvet is), amit nem azert adnak, hogy lehuzzanak teged, hanem azert, hogy atolvasd mielott hasznalatba veszed a szerzemenyed.
Ebben a kis konyvben megtalalod a kerdesedre a valaszt. -
Mirones
tag
Jaja szerintem is ez lenne a rendes.
Baromira zavar a sípolás, rohattul magas és idegnyenge leszek tőlleAz a baj vele, hogy most akkor ki kéne szedni belölle a plussz giga ramot, és még az xp-vel se tudok mit kezdeni.
Ha rajta hagyom akkor beleturkálhatnak észrevehetik, hogy tuningolt plussz az adat ami a gépen van azt se tenném közkincsé.
Lementeni elég macera.kicsit off
Mi az a program amivel az egész c: partíciót dvdre menthetem és ha bármikor visszateszem úgy folytatódik ahogy elmentettem? -
Mirones
tag
válasz snpetit #6212 üzenetére
Ahogy belestem a kis ablakon láttam, hogy nem rendes 2 ledes van hanem csak egy led figyel.
Gondoltam, hogy valamilyen vevő cucc, csak az zavar, hogy akkor nem tudok vezeték nélkül komunikálni a telefonommal.De erről mért nem lehet olvasni sehol? Használatiban is infra port-ot írnak.
De köszi az infót!
-
snpetit
aktív tag
Az biztos hogy legalább 2 féle táppal adják a gépeket. Az enyém 30*45*105 mm-es. Kollégámé szemmel láthatóan nagyobb, lehet csak a pici fajta sípol, viszont könnyebben elfér a táskában
-
twollah
nagyúr
Nekem nem sipol a tapom, vagy nem hallom, de ez utobbi kizart, mert eleg erzekeny vagyok a magas hangokra.
En arra tippelek, hogy a gephez adott tapok egy szeriajaban valamelyik alkatresz rosszabb eresztesbol keszult, a MEOn atment, ott gondolom nem foglalkoznak a sipolassal, mert a tapegyseg rendeltetesszeruen mukodik, az egyszeru (f)elhasznalo meg sziv.
-
Axi-Maxi
tag
Help
Akkor mi a teendő amikor az Acer Empowering azt irja ki h
" Sajnos Ön nem Acer rendszert használ"?Igyál vizet Axi fizet
-
Meekrob
tag
-
Axi-Maxi
tag
én is gondolkodtam dd2 800as ramokba, de azt mondták felesleges mert úgysem használja ki vagy igen?
mi a véleményetek?
Igyál vizet Axi fizet
-
hruodnand
senior tag
Nem tudtok olyan programot, ami képes a környéken lévő access point-okat monitorizálni?
NetStumbler-t próbáltam, de azt írja nem talál semmit, pedig a Vista beépített wireless monitoralizálója talál jó párat. -
hruodnand
senior tag
Nekem is egy kicsit cicereg a tápom, de lent van a földön és bő 1 méter távolságra van tőlem ezért nem hallom, de cicereg mivel kapcsolóüzemű elvileg. Amúgy a sima számítógép tápegységnek is van egy érdekes hangja, de a ventillátor elnyomja. Ne csodálkozzatok, hogy meleg, nincs min leadni a hőt, csak a műanyag borításon keresztűl.
-
Meekrob
tag
Hali, nem tudja vki megmondai hogy ATI M690G alaplapba 800-as 2 gigás ram belemegy-e? Elgondolkodtam rajta, és érdekelne hogy viszi-e. Ati oldalán erre vonatkozóan nem láttam infot, csak tippelni tudom hogy igen, mert ddr2-őt kezel.
-
methos666
csendes tag
Sziasztok! Készülök Acer notit venni.. de az őszintét megvallva nincs semmi tapasztalatom velük! Ezért pls Segitsen vki.. aki már találkozott vele! Esetleg pozitiv-negativ tapasztalatokat is szivesen várok! Köszi a Segitséget! Ő lenne az:
Acer Aspire 5710G-101G16Mi
-
atos30
aktív tag
Az én tápom nem sípol.Sacra olyan 35 C lehet.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
snpetit
aktív tag
válasz Mirones #6204 üzenetére
Azt nem is fogod sztem, próbálkoztam én is, de ez csak vevő távirányítóhoz. Persze ez is speckó microsoft cuccos.A windows mediacenterhez való:
[link]ehhez való a vevő a gépben, van ilyen billentyűzet is...
A táp nekem is sípól, de ez van... amúgy a melegedés normális, nekem rajta is van egy sárga figyelmeztető címke, hogy műkődés közben felforrósódhat.
-
v.gyuri
csendes tag
van egy acer Travelmate (TM4062wlmi) 4062-esem - rövidebben 4060-as.
Ki szertném cserélni a benne lévő 60Gb HDD-t egy 160-as samsungra (hála a PCX el...szott rendelésteljesítésének - ennek boldog tulaja lettem), ám alapból a biosa nem látja meg a samsung HDD-t (gondolom, mert nagyobb, mint amihez az szokott).Mi a fenét tegyek fel a gépre ahhoz, hogy végre meglássa az új samsung 160 - ast az acerom???
Ötleteiteket várom - tudom, van valami izé, amivel pl ki lehet ütni az újabb modelleket is - azok alapból sem látják a bennük lévő HDD-t, ha letépik róluk a VISTA-t, s XP-re akarják cserélni - görényül ügyesen védi őket az acer XP ellen, hogy falná meg őket "kapusi" bácsi a mikrofosnál. No, ezt az izét meg honnan lehet letölteni, s mi is a neve?????
Szvusztok:
v.gyuri -
Mirones
tag
válasz hruodnand #6200 üzenetére
LÁZADJUNK!
Nekem is lenne benne elvileg infra, de nem bírtam működésre bírni. Ez kicsit azért bosszant.
A tápom is sípol ha tölti az akksit ez is nagyon zavar, de most ezekért nincs kedvem elvitetni a szervízzel, mert ha kitalálják, hogy nem is igaz amit mondok behajtják rajtam a notesz utazását -
melandri
tag
Boldog Új Évet Minden fórumozónak!
..az NHC az akkumulátorról adott információknál azt írja ki: wear level 3%..
Ez ugye az akksi elhasználódását jelöli????
3 hetes a gép.....????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- Startech.com TB3DKDPMAWUE Thunderbolt 3 Dual-4K (PC & Mac) dokkoló - ÁRCSÖKKENTÉS!
- Eladó több db akkumlátor Lenovo Belső Thinkpad T570-T580 T460 és 1 db Új fóliás Dell Latitude 5520
- Akció! Karcmentes! ASUS ROG Zephyrus Gamer Laptop 144Hz i7 8750H 24GB RTX 2070 8GB Dobozában
- DELL Latitude 5410 i5-10310U - 8GB RAM - 256GB SSD - Win10Pro - használt - 1 év garancia
- GARANCIÁLIS ÓRIÁS Asus Rog Strix Scar 18 G834J gamer laptop/i9-13980HX/32GB RAM/2TB SSD/RTX 4090/18"
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest