- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Micro Four Thirds
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frames
tag
Beállítottam NHC-ba, hogy a proci 50 és 100% közötti sebességtartományban dolgozzon, és figyeltem, hogy mikor mennyivel megy. Meglepve tapasztaltam, hogyha a procit teljesen kihasználó progit használok, akkor a 2000Mhz-es T7300-as proci sebessége 2126Mhz-en megy folyamatosan, az FSB pedig 212-on van. Ha kilövöm az NHC-t akkor is ez van... Nem azért minha baj lenne, nem is melegszik miatta túlságosan, csak furcsa, hogy mitől megy eddig fel eddig a sebesége..
Akinek hasonló procija van attól kérdezném, hogy nektek is felmegy eddig a sebessége?
Vagy ez az NHC miatt lehet?[ Szerkesztve ]
-
RI/OS
őstag
holnap kapom meg a 2x2giga ramot kiváncsi leszek a vista mit szól hozzá
-
Olasza
aktív tag
-
erasto
csendes tag
Ma atvette edesapam a draga kis 5520G-402G25Mi-t, de nekem meg kell ket napot varni, hogy lathassam... Alig birok magammal
-
gorlin
őstag
Én már mindent próbáltam feltettem nég vastag könyvre a laptopotmés alátettem egy 12cm-es ventillátort(tartottam hogy kapjon levegőt ) és semmi hatást nem értem el ,talán egy minimálisat de ennél egy notebook hűtő csak roszabb lehet mivel ott még a venti levegőjének át kell mennie a külső borításon.
De szerintem veszek majd bele egy olyan processzort ami tudja speedstepet,az lesz a megoldás -
gorlin
őstag
1Mivel ultimate-t adtak hozzá,ezért letöltheted a magyar nyelvi csomagot,ha jól emlékszem az automatikus frissítéseknél kiválasztod a választható frissítéseket,és ott a magyar nyelvet.Ennyi.
2.Ha adtak hozzá dvd-t akkor lehet.Nézd meg hogy van e rajta COA matrica
[link]
a laptop aljára szokták ragasztani ha eredeti kell lennie rajta.3,Mindegyik program fog futni ,de mindenből a legújabbat ted fel(ez különösen igaz a nerora) tehát ne a cd-n lévő 2 éves verziót mert azt nem mindíg fogja szeretni.
[ Szerkesztve ]
-
gorlin
őstag
Nyisd meg a driver cd-t.Válaszd ki a BT könyvtárat és indítsd el a telepítést.Ha nincs indítható file.Akkor menj az eszközkezelőbe,és nézd meg hogy ott van e olyan eszköz amit nem ismert fel a windows.Elviekben látni fogod hogy az e a bluetooth.Ha mindent felismert akkor sajnos tényleg nincs benne
-
gorlin
őstag
"fél évig olyan hangja volt a 6600Gt-mnek a pcben hogy lent is hallottam a konyhában azok után ez már fel sem tűnik "
Amúgy tényleg teljesen hangtalan az asztali gépem,passzív táp a vga hűtőn egy darab sflex 800-as venti leszabályozva,coolink u8 120 cooler nélkül 2.5ös hdd egy silentbox-ban Először hülyének néztek hogy mit akarok hallkítani egy 2.5ös hdd-n.De engem zavart.
Szóval ezért idegesít hogy felpörög.De nem is az a baj de legalább menne folyamatosan
Notebookba nem lehet hűtőt venni mert ahány laptop annyi elrendezés -
Nunder
őstag
Ezen már gondolkoztam hogy mért nem tudok Bluetoothozni de erre azért nem számítottam!
Ez mellbevágó és felháborító is egyben! A kézikönyvben és a neten minden oldalon ahol néztem Bluetooth-tal hirdetik és az enyémben is kéne hogy legyen! Jó nem fogok belepusztulni mert adatkábel is meg mem. kártya is van a földön de ez akkor is gerinctelen az Acertől hogy olyasmit hirdet meg amit bele sem szerelnek!“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
ToRR3nt3
senior tag
És vajon az USB-s lassúbb, mint a beépített?
Egyébként én szívem szerint elpasszolnám az egy éves 3692-met, csak nagyon keveset kapnék érte. Nem azért mert nem jó gép, hanem mert nőttek az igényeim. Anno a lényeg az volt h Cad progik meg szövegszerkesztő, internet, DVD filmek elmenjenek rajta, de azóta nőttek az igényeim. Jól jönne egy normális mobil Radeon vagy Gforce a gagyi Inteles integrált garafika meg egy core duo a mobilceruza helyett. Néha idegesít, h régi játék, pl a Rome Total War se indul el rajta.
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Nunder
őstag
Egy pillanat! Hogy lehetne letesztelni hogy van-e benne Bluetooth? Az én notim amikor megnyomom a gombot az elején akkor ezt nyomja ki : "No Bluetooth Device" Namármost akkor ez azt takarja hogy nincs benne?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz Mirones #5362 üzenetére
Az enyémbe jó jönne egy ilyen. Ugyanis annak ellenére kihagyták belőle a BT-t, h van az előlapján BT kapcsoló, meg a vezérlőpultban BT ikon. Ekkora gagyiságot...
Ez az ár rablás. Ennyiért sokallom, akkor már veszek 3k-ért egy külső USB BT-t. Nem hiszem h a beépített gyorsabb vagy külömb...[ Szerkesztve ]
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
frames
tag
Az én gépemen megy a beépített bluetooet rendesen, fel ismer minden bluetooth-os telefont, még távirányítani is engedi magát a telóm által...
A hűtéssel kapcsolatban csak annyit, hogy, nálam netezésnél$ ritkán pörög fel, akkor is elnyomják a hangját az alapzajok, amikor pl: nagy grafikai és processzorígényű programot futtatok, akkor asztán lehet hallani nem kicsit, hogy megy, de nem is engedte még soha a hőmérsékletet 72 fok fölé... -
Mirones
tag
Köszi azinfót Jávi és Nunder
Akkor letöltöm a tm 5520 hoz tartozó infra drivert megéátjuk mi lessz.Akit érdekel a beépített bluetooth annak pontos infót tudok mondani
Írtam az ec-co kft-nek (régen ez volt az acer szervíz) és potom 18500.- ért ÁFA NÉLKÜL beszerelik a kütyüt........ -
Nunder
őstag
1. passz talán Microsoft hivatalos oldal de szerintem csak magyar Vistához van magyar nyelv ugye érted mit akarok kihozni.
2. alapból az Acer noti amihez Vista van az vinyóról bootol de ha te másikat akarsz feltenni azt ugyanúgy lehet DVD ről bootolni csak be kell állítani a bootmenüben hogy ne vinyóról hanem olvasóról bootoljon.
3. a progik nálam a 32bites Vistán simán futnak nem kell hozzájuk más. mondjuk nem mindegyik szereti még a kétmagos procit de azért megbirkóznak vele.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
SCRIPT
tag
Sziasztok!
Megvettem a notebookot (TM5520G-6A1G08MI) . Este felpakolom rá a Vistát, ami ilyen lesz: Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86.Integrated.December.2007.OEM. A kérdésem:
Alapból nincs rajta semmilyen oprendszer.1.A vista amit fel szeretnék rakni angol. Honnan lehet leszedni magyar "nyelvcsomagot" hozzá?
2.Ezt is lehet dvd-ről bootolni, mint az xp-t?
3.Az ilyen alapprogramok fognak rajta futni, mint a nero, total commander, winamp, acrobat reader, power dvd, daemoon tools stb.? Vagy pedig le kell szedni mindegyikből a vistás verziót (ha van)?Köszi a válaszokat!
-
Jávi
tag
kolléga problémájára azt tom mondani hogy vegyen egy nagyobb hűtést ha ennyire zavarja az a kis zaj. egyszerűen nemtom megérteni. lehet azért mert fél évig olyan hangja volt a 6600Gt-mnek a pcben hogy lent is hallottam a konyhában azok után ez már fel sem tűnik
Acer Travelmate 5520G-6A1G08
-
Nunder
őstag
Elnézést hogy belekontárkodok a beszélgetésbe de ha a kollégának a venti hangjával vannak problémái akkor vegyen inkább Fujitsu Siemenset mert azon ha jól tudom van egy olyan gomb hogy csontra elkussoltat mindent! Így hangtalan lesz kérdés megéri-e? Nem tudom hogyan befolyásolja ez a hűtést de sztem ha atom halk akkor ott valaminek vissza kellett fogni a gyeplőt! De szerintem az Acerrel sincs semmi baj! Igazán nem lehet szidni a ventijét mert a sokéves átlaghoz képest halk is meg nem is sokszor kapcsol be a procihűtő meg egyenesen hangtalan!
-
Eyesis
őstag
valaki cserélte már le itt a kijelzőjét az acerjának SXGA-ra vagy SWXGA-ra? árban mennyit jelentett?
Eyesis
-
Nunder
őstag
válasz Mirones #5349 üzenetére
Egyébként a Bluetooth-t én sem értem! Mi a célja annak hogy bele van építve ha semmit se lehet vele kezdeni!? Nekem a telómat nem látja de sztem nem is erre van kitalálva! Ha valaki tud valami infót kérem írja meg mert úgy látom nem csak engem érdekel az ügy!
-
Nunder
őstag
válasz Mirones #5352 üzenetére
Az én notimban (alant) simán vitte az infrát. Vezérlőpultban beizzítottam és már kereste is az ezközöket (pl apám Nokiáját egyből látta)! Írd le hogy mi a gond és nézd meg hogy van e a notiban és hogy fel van e rakva a drivere!
-
Mirones
tag
Még egy kérdés infrát már be tudta valaki üzemelni?
Vagy ha nem akkor mi a francra van az a valami? -
gorlin
őstag
Sok olyan celeronos gépekről hallottam ahol azért csendesebb a hűtés(Lenovo,ha jól emlékszem asus is volt köztük)
Nem az a gond hogy azt várom 100e forintól hogy fél millios gép tudása legyen benne.
Viszont az mennyi ideig tartott volna betenni az e power managmentbe hogy menjen állandóan a venti, mondjuk minimumon és ha kell feljebb.
Vagy szórakozzon 10mp-enként
Amúgy a gép nem rossz,csak a hűtésén dühöngök.Amúgy az intelt is szívesen szídom a celeron miatt nagy szemetség kivenni belőle a speedstepet.mondhatták volna azt hogy öreg ez egymagos processzor kis teljesítménnyel de speedstepes.Ha nagyobbat akarsz két magosat akkor vegyél Core2Duot.Mondjuk az Amd ha jól tudom a sempronokba is tesz energiagazdálkodást. -
Mirones
tag
Dekomoly!!!!
Most vettem észre, hogy van bluetooth a gépembe
Na jó nincs csak a gombot tudtam beüzemelni. Be is tudom kapcsolni meg ki is a képernyő alján zöldel is kiirjaOlyanra gondoltam, hogy mi lenne ha vennék bluetooth a noteszbe. Mármint belerakósat csak azt nem tudom hogy hol?
Például egy acer szervízben? -
Jávi
tag
most neked ez azért nem tetszik az acerben ,mert az van most neked. de én kíváncsi lennék hogy más cerkás gépben van-e hozzá brutál hűtés, mert ezeket gépeket nem éppen azért dobták piacra hogy drága legyen. mondjuk egy cerkás ibm r60ban lehet van normál hűtés de azok 180e-nél kezdődnek... de igazad van nem egy mérnöki munka de akkor bevehetjök a szidásba az intelt is hogy a cerkát miért nem csinálta speedstepesre.
Acer Travelmate 5520G-6A1G08
-
Mirones
tag
Nekem akkor megy 10mp-t a venti ha letakarom a lábamal a ventillátor nyílását.
Amúgy 2-3 mpket kapcsol be. -
Blero2
tag
Légyszi segítsetek laptopot válaztani! Max 200k-t szánnék rá, átlagos használatra lenne. Kis game, net, film, stb... Nem kell, hogy a csúcsszuper játékok fussanak rajt, de azért egy NSF MW-t vihetne mediumban.
Ezeket néztem ki:
Acer TM5520G-402G16
[link]Acer Aspire 5520g-402G25 [link]
Acer Aspire 5520G-402G16Mi
[link]Melyiket érné meg jobban ezek közül? (azaz 8400GS 128MB v 2400XT 256MB)
Illetve ha tud ajnlani valaki hasonló árban jobbat, azt is szívesen venném
Előre is köszi
-
gorlin
őstag
válasz parandroid #5341 üzenetére
Az a gond hogy ez így van
Azért vettem acert mert egy 3 éves acer laptoppal nagyon jó volt a tapasztalat.Halk megbízható.A mostani acerek tényleg ey kicsit leegyszerűsödtek.Ja igen:Nem az a bajom hogy nem passzív a gép.Mert ezt elvárni tényleg kicsit irreális lenne.De miért nem tudják megoldani hogy minimum fordulaton megy a venti és ha kell begyorsít?Most úgy működik hogy 5-6másodperc csnd 10 másodperc venti,5-6másodperc csend Ez akkor van ha internetezek és nem csinálok semmit.Azért azt mindenki elismeri hogy nem egy nagy mérnöki munka amit ennél az acernél végeztek
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
"Jó márka a TOSHIBA, nagy múltja van, de jó márka az ACER is."
Az, hogy vannak jó gépeik még nem biztosíték arra, hogy nem árasztják el a piacot ipari hulladékkal. Ahogyan azt meg is tették. És még csak nincsenek is ezzel egyedül, ugyenzt megtette a szintén nagynevű Fujitsu-Siemens, a hasonlóan nagy nevű ASUS, vagy MSI, sőt, a HP-nek is vannak vicces modelljei, és a Lenovo is be fog szállni a sorba, ha nem tette még meg eddig.
Minden gyártó azt gyártja, amire kereslet van. Ha szart akar a nép, rajtuk ugyan nem fog múlni, legyártják - ráadásul olcsón.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
gorlin
őstag
"Ó a francba " a te géped nem celeronos,de még csak nem is DulaCore hanem TK55-ös amd.Ha jól tudom ezeknek a processzoroknak a fogyasztása 25W,szemben a veleron 33W-al
plussz a tiédben van energiatakrékosság(a celeronhoz képest)
Azért olyan apróságokat ne felejtsünk el hamár a nagy hűtőknél tartunk hogy az asztali processzor tdp-je 68w körül van(2magas Core2)Vegyünk egy T7300-ast alapból 35W és ehhez jön internetezés közben a levett órajel,és feszültség ami miatt kb 15-18W körül lesz.Azért van különbség nem? És nem igazán jó az acer alsókategóriás gépeinek hűtőrendszere meg lehet nézni(legalább is intel vonalon)Egy heatpipe-ból és egy nagyon kicsi bordából áll:-(De ne értse félre senki,annyira nem hangos,csak ha valaki hozzá szokott hogy nem zúgnak a gépe(esetleg az asztali gépébe passzív táp ,halk hűtők vannak stb..) akkor azért érezni fogja.
Ha halkan megy a tv vagy van egy kis alapzaj(iroda) akkor nem igazán hallani)[ Szerkesztve ]
-
mesti77
csendes tag
Valaki nem tud erről a gépről magyar tesztet, esetleg valami vélemény mondani?
ACER - Extensa 5620-1A1G16Mi LX.E530C.004Esetleg akinek ilyen gépe van egy képet küldeni a billentyűzetről(egyeztetés priviben)
Előre is kösz!
-
Olasza
aktív tag
Ó, a francba! Nekem is Acerem van, de meg nem pörgött fel a venti netezés közben. Akkor az enyém biztosan hibás, és vihetem vissza gariztatni.
Nem nagyon érték hozzá, de amikor egy 15 centi magas hőcsöves procihűtő egy normál szellőztetett házban nem bírja passzívan, akkor a 2 centi vastag Toshiba gép simán megoldja. Ez tetszik.
Egy modern új proci (pl. T7300) kevesebb hőt termel, főleg, ha párszáz mhz-en működik. Ezenkívül pedig a proci egy hűtésen van a videókártyával, így annak a terhelése is beleszámít, így a felbontás, Aero (ami 3D-s), stb is számít pl. netezés közben. -
NovaBlue
aktív tag
Hali nemtud valaki HD2400YT-hez linux alá drivert? vagy ami linux alá van egyáltalán mert az ati oldalán ez nincs is a listán ha linux driverről van szó
-
kybic
tag
- az 5710-ben GMA950-es van és az sem egy csúcskategória, de a 900 azért már ettől is elmarad. Szóval a gyorsabb valószínűleg drágább, de nem azért mert a régiek rosszak, csak hát ugye haladunk. A ventik viszont vigyáznak "elméletileg" a vasakra, szóval azért pörögnek. Üdv.
Lenovo... a "vas"
-
kybic
tag
- Üdv.
Jó márka a TOSHIBA, nagy múltja van, de jó márka az ACER is. Szóval nem kell azért mindjárt leírni.
Viszont megint csak arról van szó, hogy mire kell a gép. Internetezni végül is nem rossz ez az általad ajánlott gép sem, de arra már olcsóbban is találsz megfelelőt. A GMA900-tól pedig ne várj csodákat, akármilyen proci is ketyeg benne. Szóval nincs mit nagyon meghajtani. ...ennyi...[ Szerkesztve ]
Lenovo... a "vas"
-
gorlin
őstag
Akkor félreérthető voltam.Nem azért szar az acer mert celeronos.Az 5710-esben is ugyan ez a hűtőrendszer van és hiába van benne kétmagos speedstepes processzor ugyan úgy felpörög a venti mert rossz a hűtő.
A 150es Toshiba viszont ahogy hallottam ebből a szempontból jó hűtőrendszerrel rendelkezik. -
RI/OS
őstag
Árkategória függvénye...a 250-300e-s acerek jók. Nekem nem pörög fel sohasem a venti. 100e-ért meg ne várjunk csodákat...
Egyébként miért az acer szar azért mert a celeronban nincsen speedstep? Nem azért pörög fel a venti mert szar az acer, hanem mert fullon megy a proci egyfolytában. és ezáltal melegszik.
Elárulom a nagy titkot: Egy celeronos toshibában is ugyanez a szitu. -
gorlin
őstag
válasz DeviL-B #5324 üzenetére
Én nem vennék Acert.Annak ellenére hogy két hete vettem egy 5315-öt.
Kép tökéletes,ház egy kicsit vastag de nagyon masszív.A chipset nagyon új és elvileg jó is (gl960) viszont ami gagyi az a hűtőrendszere.Szerintem ilyen van a 200e-es kategóriáig az acerekben.Ez celeron de állandóan felpörög a venti,nincs olyan hogy csend van.ha internetezni akarsz nehogy celeront vegyél mivel nincs speedstep és állandóan teljes gőzzel megy.És állandóan csak ventillátor zajt fogsz hallani.
Én ezt ajánlom,hidd el sokkal jobban jársz ,én is egy nagy állat vagyok hogy nem ezt vettem
(máshol is kb ennyi)
[link]nem akarom senkinek a kedélyét borzolni de szerintem egy Toshiba sokkal jobb mint egy Acer...(minőség,megbízhatóság)
[ Szerkesztve ]
-
-
DeviL-B
tag
Köszi mindkettőtöknek
Laptop proci hol kapható? Meg az ára is szép lehetEGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.
-
DeviL-B
tag
És még 1 kérdés.
Mennyire bővíthető a gép?? (Ram/Proci)
EGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.
-
DeviL-B
tag
Sziasztok!!
Kellene némi help
Szert tettem egy Acer Aspire 5315-re. Egy pici gond van vele. Az XP miért nem látja a Wincsit??? Csak Vista-t tudok rá rakni.
Előre is köccce
EGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.
-
makabanan
csendes tag
rendben, köszi a választ mindkettőtöknek
-
Blue@X
senior tag
válasz makabanan #5314 üzenetére
Szerény véleményem szerint a te gépedben nincs WLAN, az ACER SignalUp technológia a jelerősség javítására van.
A hasonló modellek, ACER Aspire 3103 NWLMI, abban van WLAN.
Lehet hogy a gyártás miatt maradt rajta ez a felirat, nem pedig azért mert a te modelled tudja azt.
Mert a te notid nevéből a W betű hiányzik, ami a WLAN-ra utal(szerintem).
Tehát a modellcsalád borítása ugyanaz, de viszont a belső eltér egymástól.
De lehet hogy nincs igazam.[ Szerkesztve ]
-
Olasza
aktív tag
válasz TigerCat #5305 üzenetére
Nos, nekem 2400XT van a gépemben, de gondolom Nvidiánál is hasonlóan működik. Nálam: CCC-ben van egy második monitor, ott belehet állítani a felbontását, viszont ott van a második monitor illesztőjének a telepítési lehetősége is. Ha itt feltelepíted, akkor onnantól nem fogja mezei monitorként felismerni, így meg is jegyzi a beállításokat. Nálad is valami hasonlóra gyanakszom, nem bonyolult, biztosan megtalálod.
-
Blue@X
senior tag
válasz Goatman #5311 üzenetére
Én most kapok egy ilyet, volt alkalmam kiprobálni.
A hangszóró hangereje közepes, ne várj tőlük nagyon sokat(2*1w), és én nem láttam rajtunk Dolby Digital feliratot. Rokon F-S Amilo 1705-hez hasonló hangélményt generál(talán egy kicsit jobb)
Akksit még nem volt alkalmam tesztelni, de mikor kibontottam és beraktam az aksit a gépbe, félig volt, és végigbírt egy Vista telepítést, és még lehetet az oprendszerben nézelődni(cirka 1 óra) Szerintem nem rossz teljesítmény tőle, úgy , hogy még be sem volt járatva.
Minősége szerintem az árkategóriájából kimagasló, más azonos kategóriájú gépekhez képest.[ Szerkesztve ]
-
Goatman
aktív tag
5170 vki?
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Aaron Silver
csendes tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem.
Acer 5310-es notebookot vettem nemrég és a micro sd kártya olvasót nem tudom, hogy kell beüzemelni. Feltelepítettem az ENE card readert, de nem csinál semmi különöset, ha bedugom a micro kártyát az adapterrel. Vistát használok. A gépen meg nem találok semmi programot, ami érzékelné.
Légyszi segítsetek.
Válaszokat előre is köszi. -
RI/OS
őstag
szerintem a ram az utolsó szempont a gépben amit figyelembe kell venni az árakat tekintve.. 5e ftos tétel, ha böviteni akarod.
-
RI/OS
őstag
3napja gyilkolom a gépem a witcherrel, eddig egész jól birja napi 6-7órán keresztül a 60fokot
-
Blue@X
senior tag
Szerintem amire akarod használni, arra tökéletesen megfelel.
Bár ha csak tényleg net meg ilyen, akkor érdemesebb venni egy 5315-t, olcsób(130ezer) de fele annyi ram(1gb), fele annyi tárhely(80gb).
De ebben, amit kinéztél, a proci jónak számít, RAM elengedő(Win Vistára is), háttértár noti esetében elég nagy, vidkari tökéletesen elég filmnézés, netezésre!
Szerintem az Acer márka eléggé megbízható, de ezt egy Acer fórumban megkérdezni[ Szerkesztve ]
-
Mezoo
csendes tag
Hello!
rem.tudtok segíteni nekem!
Acer laptopot szeretnék venni olyan 160K körüli értékben..lenne is amit kinéztem!T2310 (1MB L2cache/FSB533) 1,46Ghz nem tudom mennyire éri meg ilyen procit venni?
2Gb RAM
160Gb vinyó
Intel® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 v.kártyamelyik mennyire számít jónak? bár tudom,hogy 160K-ért nem fogok olyan jót kapni!
valamint azt is szeretném tudni,hogy maga az Acer márka mennyire megbízható manapság?
amúgy csak nagyrész netezésre lenne használva..játtékra nem igazán!
előre is köszi! -
papp-imi
csendes tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni nem e tud valaki firmware-t pioneer PIONEER DVD-RW DVR-K17RS dvd íróhoz, mert jellenleg 2-4 x es sebeségnél nem ír gyorsabban.
köszi szépen -
1010
őstag
a 7720as aksija meddig birja 20perc?
az a csöpp aksi elég gyatra
-
erasto
csendes tag
Nyafat Maszat!
Ment a mail!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nők, nőügyek (18+)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Autós topik
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Latitude 5410 i5-10310U - 8GB RAM - 256GB SSD - Win10Pro - használt - 1 év garancia
- GARANCIÁLIS ÓRIÁS Asus Rog Strix Scar 18 G834J gamer laptop/i9-13980HX/32GB RAM/2TB SSD/RTX 4090/18"
- Működőképes laptopok (4db) egyben eladók!
- 1-6 Eladó Hp 850 g7 i7 10 gen laptop 15,6 512SSD 32GB DDR4 Gyári Magyar Világítós billentyűzettel
- ASUS TUF GAMING FX505G! I7-8750H,Gtx 1050TI, 16 GB DDR4, 512gb ssd ! Hibás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest