- E-book olvasók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmacs
senior tag
válasz
Rinocerosz #35269 üzenetére
Azt nem próbáltam de megér egy próbát.
-
blackmacs
senior tag
AS5315 nél nekem sikerült a bios frissítés gond nélkül.Pedig az acer oldalán xp-hez nem is csak vistához írta az 1.25-s biost.Azóta tutibb a gép
-
blackmacs
senior tag
válasz
DarkGubi #7559 üzenetére
Azért kicsit bekuláztatott a biosfrissítés
Mikor újraindúlt nem akart bebootolni választhattam normál vagy csökkentett mód de nem nyert egyik sem.
Aztán benéztem a biosba és látom hogy a új bios alaphelyzetbe AHCI módba rakta a SATA módot
átraktam IDE-re és már ment is
-
blackmacs
senior tag
válasz
DarkGubi #7541 üzenetére
Még végül is ráér.Tökéletesen megy T5450-el majd talán akkor lesz esedékees ha tudok majd szerezni 45nm-s Penrynt
.Addig nem akarom babrálni.Azt hittem xp alá nem is fognak biost frissíteni a vista miatt.Én is használnék vistát csak nincs 30k arra óccsón kéne szerezni azt meg nem tudok.kaller meg nem kell
-
blackmacs
senior tag
Hali!AS5315 höz valaki szedett már le új biost?
-
blackmacs
senior tag
válasz
kisninja #7430 üzenetére
Annak idején a Sony akksik voltak ilyen kirobbanóan jó kedvükben
Én is ágyban használom de mióta rendszeresítettem alá egy vastag fa lapot bevonva csomagolópapírral hogy nézzen is ki valahogy egyből kellemesebb hőfokon megy a gép.Olya feelingje van mint mikor reggel az ágyadba tálcán kapod a reggelit
Így a proci 45-50fok között a vinyó 33-38 között mozog. -
blackmacs
senior tag
Azért kiváncsi lennék a 3év alatt mióta használta hányszor lett kitakaritva a gép
Nem csoda ha az ágyon használva ennyi idő után spontánégést produkál
De lehet csak az akksi adta fel -
blackmacs
senior tag
-
blackmacs
senior tag
Na már szépen játsza a DVD ket nem pixeles.Csak a grafikus beállításoknál kellett állítgatni.A vga kérdéshez csak annyit hogy az X3100-on nekem megy a Dungeon Siege2 1024x768 ban akadásmentesen.
Komolyabb gamet még nem néztem.
-
blackmacs
senior tag
válasz
(Kolombusz) #7289 üzenetére
Akkor most inkább vegyél egy malacperselyt
-
blackmacs
senior tag
válasz
(Kolombusz) #7285 üzenetére
Végül is nézőpont kérdése.Ha nem égetően fontos ahogy Twollah kolléga írja várhatsz vele addig és gyújtsd pénzt.Ha viszont most kell a gép valami oknál fogva akkor szerintem megéri
-
blackmacs
senior tag
válasz
(Kolombusz) #7285 üzenetére
Annyiért szerintem megéri
Ha meg mindég arra vársz hogy valami olcsóbb legyen és közbe meglátsz egy újabbat majd azt is várod hogy olcsóbb legyen soha nem lesz notid
-
blackmacs
senior tag
-
blackmacs
senior tag
Helyesbítek a QPB az más az órajelet veszi le
-
blackmacs
senior tag
válasz
rufuska #7275 üzenetére
Nekem is volt ilyen az AS5315-el.Szaggatott a hang meg szó szerint belassult.Arra gyanakodtam hogy a proci(T5450) mikor nem terhelem 1,6-ról leveszi 997-re a QPB-t.De egyszer csak abbahagyta.A multkor megint csinálta aztán azóta szerencsére nem.Nem tudom miért csinálta
de már többen tapasztalták
Egyenlőre megoldatlan a kérdés
-
blackmacs
senior tag
Akkor nincs gond
Általában minden értelmesebb ramot kezelnek inkább olyat nézzél amelyiknek van neve.A Mhz-s témát nem vágom.Nekem a celeron 533-n ment a ramok is pedig 667-ek.Most már 667-n mennek mivel a t5450 is annyin megy.Ha nagyobbat teszel valószínü leveszi a frekit a késleltetés viszont kisebb lesz.Szerintem de nem biztos.Nem tudom AMD-nél mi a szokás
-
blackmacs
senior tag
válasz
Nyafatka #7222 üzenetére
Végül is csak az extensát néztem meg abba a legújabb intel chipset van ami nem egy hátrány előre nézve meg szertem azzal a rázkódásvédelemmel sem jár rosszúl az ember lánya
De pártatlanul én sem tudok tanácsot adni
szerintem ez ki is derült
Végül is annyi pénzért nagyon jó az extensa
De ez az én véleményem
Ja és mire használnád -
blackmacs
senior tag
Ha jól tudom az extensa-k üzletembereknek kitalált téma meg van bennük DASP az a vinyónál valami rázkódásvédelem.Talán ennyiben különböznek a többi AS,TM modellektől.
-
blackmacs
senior tag
válasz
Nyafatka #7215 üzenetére
Végül is az dönt hogy neked melyik tetszik jobban és mennyi a pénzed rá
A procik sebessége ne tévesszen meg az intel is bőven elég mindenre 400Mhz nem fog csodát tenni ráadásula prociból itélve később vehetsz bele nagyobbat(T7300stb.)
Alapvetően a mai Celeronok is bőven elegek nemhogy egy kétmagos.
-
blackmacs
senior tag
Hali!Visszább olvastam AS5315 nél egy problémáról.Nekem is ha lehajtom a fedelet lemegy standby-ba és ha visszatér belőle nem megy a venti pedig fent van az Empowering
A proci felment majdnem 70 fokig aztán újraindítottam mivel nem ment a ventije mikor újraindult már ment.Az igaz hogy Bios frissítés megoldaná a problémát?Valakinek sikerült már egyáltalán van újabb Bios?Ha valakinek van tapasztalata legyen szíves írja le -
blackmacs
senior tag
Hali nekem is ugyanez van5315.Xp felmegy csak a biosban a Sata módot Ide-re állítod.A driverekkel kisérletezni kel nem mindig jók de lehet szerencséd lesz.Az Audio drivert ajánlatos mikor felment az xp rögtön feltenni előfordulhat hogy később nem akar felmenni ja, és ne a telepítő varázslóval tedd fel.Nekem a wifihez a telepítő cd-n volt a jó driver.Szerintem a touchpad driver meg a Launch maneger felesleges.Az Empoweringnél előbb a Framework utánna a Empowering Tech.Ha nem jó valamelyik driver keresgélj visszább itt sok helyen be volt linkelve
Hajrá -
blackmacs
senior tag
Van itt AS5315 tulaj
-
blackmacs
senior tag
Ha mégis inkább az integrált videókari mellett voksolsz akkor már olyat vegyél amiben intelx3100 van és a chipset se mindegy ajánlom a 965GM/GL-t (Santa Rosa)később még jól jöhet nem bánod meg
Az előzőhöz csatlakozva mi rajongunk a "gagyiért" de kérdés kinek mia jópersze mindenki a saját lovát fogja dicsérni
Azért ha belenézel egypár topicba bizony más márkáju notiknál is vannak gondokÚgyhogy hajrá a labda nálad
-
blackmacs
senior tag
AS5315 T5450(667,1,6G 2M-L2)2G 667 Samsung, és már a hangszóróm se recseg
nnnem tudom mé de megjavúlt magától
-
blackmacs
senior tag
Hali valaki tapasztalt már hasonlót?AS5315-nél ha zenét hallgatok néha recseg a hangszóró meeg akadozik a hang.Eddig nem csinálta most kezdte el eszközkezelőbe minden rendben
Valaki tud segíteni?
-
blackmacs
senior tag
Nem kell az xp-hez UAA driver hogy felrakd a hangot az már benne van az audio driverbe csak a szűz xp re kell tenni a hangdrivert és nem a telepítő varázslóval azt ki kell hagyni
De már egyszer írtam ezt
-
blackmacs
senior tag
-
blackmacs
senior tag
Meddig leszekmég újonc?Valaki nem akar feljebb tolni a ranglétrán csak egy picit?
-
blackmacs
senior tag
A múltkor szedtem le egy másik drivert is AHCI-Intel v7.5-xp.Szerintetek érdemes ezt is belerakni az xp-be?
-
blackmacs
senior tag
Már gondolkoztam hogy csinálok nLite-al egy xp-t belerakom a sata drivert.Úgy mehetne a sata AHCI módban.Kérdés hogy gyorsulna e a vinyó?
Most az everest azt írja UDMA5 módban ketyeg.Szerintetek?
-
blackmacs
senior tag
Már megint hozzáértem a tapipadhoz írás közben
Szóval sp2-vel is satat ide módba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest