- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SCRIPT
tag
Vettem egy Avermedia Avertv USB 2.0 tv tunert, de nincs hozzá vista driver. Épp ezért fel kell raknom az xpt a vista mellé. Ezt hogy tudom megtenni? Létre szeretnék hozni egy külön partíciót (5gb) erre a célra. Tudtok segíteni? Vagy hol kérdezzek rá?
Köszi!
-
SCRIPT
tag
pls! Válaszoljatok! Kevés ez az 1 giga. Vagy ha számtechboltba viszem, mennyit kérhetnek érte, hogy berakják a plussz memót?
(nagykerben vettem a gépet)
kössz!
-
SCRIPT
tag
Kicsit visszaolvasva, láttam, hogy nem csak nekem van ilyen gondom. Akkor ha ügyesen feszegetem, akkor lejön? Csak egyszer kéne leszednem, meg visszarakni, aztán egy ideig tuti nem nyúlnék hozzá!
Üdv!
-
SCRIPT
tag
Helló!
5520-as notinak szeretném a memóriáját bővíteni. Hogy lehet levenni a hátlapot, mert nagyon nehezen jön? Az ÖSSZES csavart ki kell csavarozni? Vagy mi a titka? Mire kell vigyázni?
Köszi
-
SCRIPT
tag
Sziasztok!
Megvettem a notebookot (TM5520G-6A1G08MI)
. Este felpakolom rá a Vistát, ami ilyen lesz: Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86.Integrated.December.2007.OEM. A kérdésem:
Alapból nincs rajta semmilyen oprendszer.1.A vista amit fel szeretnék rakni angol. Honnan lehet leszedni magyar "nyelvcsomagot" hozzá?
2.Ezt is lehet dvd-ről bootolni, mint az xp-t?
3.Az ilyen alapprogramok fognak rajta futni, mint a nero, total commander, winamp, acrobat reader, power dvd, daemoon tools stb.? Vagy pedig le kell szedni mindegyikből a vistás verziót (ha van)?Köszi a válaszokat!
-
SCRIPT
tag
Üdv Mindenkinek!
A jövő héten beruházok egy Acer TM 5520g-6a1g08 -ra.
Lenne 1-2 kérdésem:
1. Az aksi meddig bírja filmnézés közben?
2. Az Xp-t fel lehet rá rakni (nincs rajta alapból semmilyen oprendszer)? Mert olvastam, hogy a driverrel bajok lehetnek. Milyenek?
3. Ramot lehet bele tenni még? Mennyi slot van összesen?
4. Milyen notebook táskát vegyek hozzá? Elég az olcsóbb, vagy inkább drágábbat vegyek?
5. Mennyire "szereti" a gép, ha több napon keresztül be van kapcsolva és letölt?
6. Ha mégis Vista lesz a gépen, akkor jó az, ha 64 bitest rakok rá? Bár nincs olyan programom, ami ki tudná használni, de csak 64 bites vistát tudtam beszerezni magyar nyelvűben.Mennek rajta a 32 bites programok?
Nagyon köszi a válaszokat!
-
SCRIPT
tag
Sziasztok!
Ha ezt a notebookot veszem meg, akkor jó lesz hozzá a 32 bites windows xp, vagy 64 bites kell? Mert ha jól tudom a proci 64 bites...
Másik kérdés:
a Crystalbrite képernyő az miért jó, vagy miért rossz?
Ha megveszem a notit, akkor garanciavesztés nélkül cserélhetek memóriát+hdd-t?
Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest