- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Nunder #14073 üzenetére
koszi
hetfon rakok ra egy Win7et, megnezem eltunik-e a dolog, ha nem, akkor valszeg garis szerviz.. csak a csavarokat kellene ujja varazsolnom a gari miatt...
Rotor: Acer 5630G-vel vegigtoltam a Crysis-t full mediumon, gta mar nem tetszik....
180ert (bar nem tudom valtozott-e) vettem egy-ket honapja -
SQX_Barto
addikt
válasz
Nunder #14054 üzenetére
hali
az en notimrol van szo.
elegge "random" csinalja ezt a kifeheredest, valamikor fel ora jatek utan, valamikor windows betoltodese elott, de ugy, hogy a windows utana rendesen bejon, valamikor kepernyo lecsukas utan, valamikor meg ha lecsukom, fel ora utan sem... szoval nem igazan tudom kotni semmihez sem a dolgot.. driverek mar osszevissza vannak ganyolva rajta, szoval egy uj rendszer eseten kivancsi leszek csinalja-e ezt, meg talan majd memoria cseret is megprobalok. a segitsegeket elore es utolag is koszi. -
james88
tag
válasz
Nunder #14031 üzenetére
Köszi a véleményt!
Egyenlőre a BlueRay számomra fölösleges de hasonló konfigot nem találtam, meg amúgy is már ezt a gépet nem egy évre venném tehát a későbbiekben lehet szükségem még rá.
Ezen kívül néztem még egy HP Pavilion dv5 1199eh gépet ami még hasonló de árban is több és abba nincs BlueRay valamint csak DDR2-es memóriák vannak benne ebben pedig DDR3masak. Ezért az ACER jobbnak tűnik. -
lajszer
tag
válasz
Nunder #13944 üzenetére
Gondolom hogy megszűri..
De ezt a funkciót neem lehetne ki-be kapcsolni..úgy lenne jó..A másik gondom: Van nagy erősítőm, szintetizátoromhoz, de ha rákötöm a laptopot (jack-rca-val), ilyen furcsa háttérzajt hallok, mikor dolgozik a gép..mintha valami zavarná a jelet..
Ami érdekes, hogy ha ugyanígy rákötöm az asztali gépet, semmi háttérzaj, szól szépen, tisztán!
Gondoltam, hogy szar a laptop hangkártya, ezért vettem ilyen kis USB-set, de azzal is ez a gond :S:S:S -
mozesgy
tag
válasz
Nunder #13939 üzenetére
Szia.
Köszönöm a segítséget, sikerült.
Egyszerű volt, de vista alatt még nagyon nem vagyok ismerős sajna.
Örök hálám...Eredeti Windows Vista® Home Premium , Centrino2 P8400 (2.26GHz, 1066MHz FSB, 3M cache), 17" WXGA+ CB, NVidia GeForce 9600M-GT 512MB, 2x2GB DDR2, 2x250GB S-ATA, BluRay drive, AGN wireless, 6 cells, 0.3 CrystalEye, BT, Fingerprint , HDMI, DASP, 5in1 card reader, ExpressCard, PC card slot, EasyPortIV connector
-
Jávi
tag
válasz
Nunder #13251 üzenetére
ha alapból nincs hozzá a support oldalon meg ftp-n nem is érdemes szutykolni vele... nekem van xp-s driver, de sose frissítették.. xpvel annyit de annyit szoptam mindig elszállt az ati driver ha omegát raktam rá akkor meg nem lehetett hibernálni..
szó-szó elszállt a xp felett is az időáttértem vistara kb fél éve még nem volt újratelepítve és elég korrekt.
-
buherton
őstag
válasz
Nunder #12577 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Azért esett erre a választás, mert eddig msi-néknél bányászgattam gamer laptop után, és nem halllotam olyan sok jót, sőt visszanézve itt kevesebb probléma merült fel mint az msi-knél. Első sorban általános felhasználás (egésznap tölteni vissza, kicsomagolni, másolgatni 1000-rel, filmezés) de néha rám jön az 5 perc akk játszhatnékom van. Bár az ára télleg hagy némi kívánni valót, igaz lehet h nem véletlenül ilyen drága, remélem jó hűtésel szerelték, ami nem fogja egekig hagyni a hömérsékleteket.
-
-
zso79
őstag
Kérek benneteket ne nézzetek hülyének, de tudmátok abban segíteni, hogy miért lehet az hogy pl NBA 08, vagy Need For Sped - Carbon alatt van hogy kifagy, és leáll... ?
Egyszerűen az lehet a gond hogy nem rendszergazdai jogosultsággal futtatod az adott játékot!
Semmi köze nincs a jogosultságokhoz!!! Ha nem vagy jogosult progromot futtatni (saját policy, ad-ból lehúzott policy, stb. miatt), akkor egyszerűen el sem tudod indítani. Jogosultsági probléma nem okoz fagyást és leállást. Pláne nem úgy, hogy csak néha történik. Már megbocsáss, de ez h..lyeség.
-
rumos14
nagyúr
persze, ez totál szubjektív, ahogy az alábbi soraim is.
8600gt csak aspire-ben van, az nekem semmilyen tekintetben nem jön be. a Dell Vostro viszont nagyon bejön. az MSI azért sztem jócskán a Dell mögött van, de ezt nem merném leírni az MSI topikbaLenovo/IBM és HP nincs ilyen videókarival, vagy tényleg már nagyon magas áron.
amúgy a Vostro 1500 - igaz oprendszer nélkül csak 10-20k-val fáj többe mint az az Acer amit a kolléga kinézett, 3 év gari opcióval. én döntöttem, majd kiderül, hogy jól-e.
az is kicsit elbizonytalanított a TravelMate-től, hogy sok helyen olvastam gondokat az Ati vid.kari miatt, de pl. Neked biztos több tapastalatod van: van-e inkompatibilitási probléma, rendszeresen frissülnek-e a driverek. -
balika000
csendes tag
Hát nem tudom, mivel sztem a játékok gyorsasága fps-e nem hiszem hogy attól függ főképp hogy mennyi ram van benne (ternészetese attól is) de az a lényeg hogy proci és vid kari legyen a pöpec a gépben... Nekem pl az asztali pcben egy AMD X2 4000+ os procim van (2gbram) és egy 8600Gt 256 mg vid kari.. Nah már most sajnálatos módon nem tudom kihasználni mivel a procim nem hajtja meg kellőképpen a vidkarit... attól meg hogy több ram van agépedben nem hinném hogy látszlagos javulást fogsz feismerni.. max egyszerre tudsz játszani, dvd-t írni, filmet nézni, tölteni, photoshop... stb stb látszólagos laggolás nélkül .... (2gb felett)
-
marcika26
csendes tag
Köszi a segitséget!akkor visszarakom valahogy a Vistát!Elvileg van egy rejtett partició,vag ymi ,amin rajta van a Vista,meg ilyenek,ez a kézikönyvben van benne,akkor megpróbálom azt.Az Acer honlapról leszedett driver xp alatt,azzal fagy ki állandóan,sajna.De megpróbálom majd akkor a Vistát,remélem akkor azon nem lesznek ilyen problémáim.Support oldal????Próbáltam az ati oldalról is keresni xp alá,de ott még a vid.kártyáról se hallottak.Erre az oldalra gondoltál?Bocs,ha hülyeségeket kérdezek,de ez az elsö gépem,basszus!!Köszi a segitséget!Üdv!
-
Andreas!
csendes tag
Köszönöm, egyszer már nekifutottam az Oblivion-nak (még az asztali PC-n) de rögtön az elején valami rohadt kis törpék folyton kinyírtak, aztán elment az egésztől a kedvem. Azt hiszem az volt a gond, hogy nem értettem merre kell menni, és bekerültem a rohadékok táborába a hegy tetején, és ahányszor feléledtem, annyiszor kaszaboltak le ott rögtön.
Nem vagyok azért annyira béna, majd előveszem és megpróbálom újra!
-
Andreas!
csendes tag
Wow, köszönöm a tippeket, meg fogom nézni ezt a weboldalt.
Engem ezek a fajta játékok nem annyira mozgatnak, sokkal inkább érdekelnek a stratégiai jellegű (pl. Age of Empires, Heroes of Might and Magic - ez röhejes?) és az autós játékok (pl. Flatout, NFS) de ezekből ritkán adnak ki igazán jókat. Vagy ott vannak az olyanok (a besorolást nem tudom) mint pl. a Max Payne, a Hitman, az Overlord...
Ezért is mentem el most az FPS-ek irányába, és be kell ismerni, hogy DX10-el még egy olyan játék is érdekes lehet, ami amúgy nem is annyira az!
Nem tudom amúgy megítélni, hogy ez a kártya mennyivel jobb a HD 2400 XT-nél, mert eredetileg olyat akartam venni. Az egyetlen hozzáférhető forrás (amit találtam) az a notebookcheck.com, de az is iszonyatosan relatív, mert ugye más konfigok 3D Mark eredményeit közli. Szerintem úgy lenne igazán objektív, ha fognának egy adott típust és konfigurációt, és abban cserélgetnék a kártyákat. Végül belevágtam ebbe, és csak remélni mertem, hogy megér ennyi különbséget...
-
Meekrob
tag
Hali, megnéztem ,nem látszik semmi gond a kártya csatlakozásánál. Fura, de mostmár CoD 4 is elkezdett lefagyogatni... Plusz counter strike is, ami azelőtt soha, sőt el se indul, pedig eddig semmi baja nem volt, kb 2 hónapig, legalább hetente toltam, simán. Nincs ötleted? hogy mossak le minden drivert, és szted mi tegyek fel? Ami van ecer honlapján tm 5520 alatt, azok közül szted meiket x2400-at vagy a sima ati-st? ( nem vok naon otthon atis kártyáknál, eddig mindig nvidiám volt, plusz notiból is ez az elsőm)
Köszi -
Megnézem majd, hogy van benne a memó, de az utolsó notimon dell 486 75MHz
Volt egy külön szerelőablak a memónak, és sikerült 8 ról 16 Megára bővítenem a gép szétbontása nélkül.
Én is az 1 gigásra gondolok, de a régit elteszem, és reménykedem, hogy nem az a 2K fog tönkretenni amit kaptam volna érte.
És ha esetleg neadj Isten gond lesz, azt teszem bele vissza.
-
-
DEHOGYNEM!
Csak gondoltam, ha 800-ast teszek bele, az ugyanúgy menne 533-on, vagy 667-en, mint az asztali gépegben. Bár én is arra gondoltam, hogy 1 gigást veszek, és ha megy, együtt akkor szuper, ha nem akkor az 512-es megy a levesbe.
Csak ugye ez nem egy csúcs gép, (as3055) és nem értek hozzá, így inkább megkérdem itt, hogy mehet e bele a 800-as ram.
szerk: az még bő háromnegyed óra!
-
gorlin
őstag
Nyisd meg a driver cd-t.Válaszd ki a BT könyvtárat és indítsd el a telepítést.Ha nincs indítható file.Akkor menj az eszközkezelőbe,és nézd meg hogy ott van e olyan eszköz amit nem ismert fel a windows.Elviekben látni fogod hogy az e a bluetooth.Ha mindent felismert akkor sajnos tényleg nincs benne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest