- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mp54
senior tag
Aspire 5 A515 51G
Új laptop, netes vásárlás, házhoz szállítva, rajta a WIN 10 home-mal.
Valaki leírná - szájbarágósan, mert hülye vagyok hozzá - hogy hogyan kell ellenőrizni, hogy "0-kilóméteres"-e valójában?
Köszönöm. -
exor
tag
Sziasztok! Van egy Acer Aspire 7 A715-71G notebookom. Van benne 8GB (2x4GB) ram.
Szeretném kicserélni 16 GB-ra (2x8GB). Van szerviznyílás a ramnak, jól tudom, hogy a ram csere nem jár garancia vesztéssel, tehát a gép többi részére megmarad a garancia? Illetve van valami ok amiért meg kellene tartanom a gyárilag benne lévő két db ram mordult? Igazából azt eladnám mert úgy jönnék ki jobban anyagilag. -
Theory66
aktív tag
Sziasztok!
Sokadszor van nálam egy Aspire 5 A515-51G. Egy 120GB m.2 SSD-vel van bővítve a gép, a következő dolgot csinálja:
Miután telepítek egy win10-t az SSD-re (HDD-t kiszedtem erre az időre) felpakolok minden programot, drivert stb, látszólag működik a gép. Miután visszateszem az üresre HDD-t és leformázom, a rendszer SSD c:, a HDD pedig adat d: néven fut.
Ezek után eltérő idő elteltével, nem bootol be a gép, javítás nem segít. Legutóbb tegnap volt friss telepítés, reggel visszaraktam a hdd-t, leformáztam, újraindítás után már nem bootol a rendszer.
Ami érdekes ha parancssorból megnézem a lemezeket és a partíciókat, már az Adat meghajtó a c: jelű, a Rendszer pedig d:, tehát megcseréli a betűjeleket valamiért ...
Találkoztatok már hasonló hibával?
-
viperabácsi
addikt
Üdv ! Lenne egy kérdésem .olcsón hozzájutottam egy acer aspire e5-521 -es laptophoz. Lenne vele egy olyan problémám , hogy a touchpad egyik klikkje sem működik , de a touch része igen . Mi lehet a probléma ?
-
maxima
tag
Sziasztok!
Most lett egy Aspire 7 A715-72G-71s3-as laptopom. Az a gondom, hogy
nem tudom a boot módot UEFI-ről átállítani legacy-ra.
Lehet? Ha igen, hogyan?
Köszi. -
Dhampir
félisten
válasz
G@bi90MR #32984 üzenetére
Nem vagyok hozzáértő, csak azt néztem meg, amit a magam szempontjából is megfontolnék.
No meg, ha már nem lehet kapni az 51G-t, akkor még a gamer kinézetű Nitro 5-ben vagy Predator-ben lehet még gondolkodni, de azok nyilván magasabb áron érhetőek el.
Esetleg i3, vagy MX130 konfiggal még akadhat 51G.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Dhampir #32983 üzenetére
Igen, ezeket néztem, bár az újabb processzor szinte semmi előrelépés, a ház kialakítása is jobban tetszik az elődmodellnek, a zsanérjai főként, hosszabb távra venném, mint 2 év. Az 51G-t bátran ajánlották többen is, az 52G-vel már nem voltak ennyire lelkesek, emiatt félek picit tőle, illetve a bővíthetősége sem olyan baráti. De ha nyugodtan ajánlott ez a modell is hozzáértőként, akkor nem agyalok tovább és berendelek egyet. Árban még mindig a többi gyártó alatt van.
-
válasz
G@bi90MR #32977 üzenetére
Érdemes lenne emailben megérdeklődni boltokat, lehet van még valahol elfekvőben (acershop, laptop szalon)
Ha nagyon nincs tavaly láttam ilyen konfigot nitro 5 álnéven. Talán azt is érdemes lenne keresni.
Ha esetleg nincs és nem tudsz mit kezdeni a ramoddal én elfogadom 😁 -
-
Beni2360
félisten
-
Beni2360
félisten
Sziasztok, BUÉK.
Egy kis segítség kellene nem találom, hogy a lapim: Acer Aspire A515-51G Intel® Core™ i5-7200U, milyen SSD M.2 tud fogadni? Vagyis milyen kellene bele? -
G@bi90MR
aktív tag
válasz
G@bi90MR #32959 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos nem jártam szerencsével, a kosárba helyezhető oldalakon sincs ez a modell már, és úgy néz ki nem is nagyon lesz. Egyedül a Radium-nál tudnák még szállítani, attól a bolttól viszont tartok, sok rosszat írnak róla a neten, itt a fórumokon. Ragaszkodnék az 51G-56HD modellhez, az 52G már nem igazán ajánlott. Van ötletetek, hol kapható még?
Előre is köszönöm!
-
ben11
őstag
válasz
maxell0013 #32965 üzenetére
Sajnálom hogy ezt kell mondjam ,de ez egyen nagyon gyenge konfig.
Se a proci se az az integrált vga nem játékra lett kitalálva.Ha visszaküldöd gariba, attól még nem lesz gyorsabb.
-
sowi
őstag
válasz
maxell0013 #32965 üzenetére
100 ezer forint alatt nincs hasznalhato notebook, jatekra foleg nincs...i3+SSD a minimum, az alatt nem erdemes venni semmit, mert csak szivni fogsz vele, mint a mellekelt abra mutatja
-
robi12ster
tag
Sziasztok. Valaki ismeri ezt a tipust? Véleményt szeretnék kérni tőletek?
acer aspire e15 es1-571-p5a4 -
maxell0013
újonc
Sziasztok!
Van egy kis problémám vagy lehet hogy elég nagy
Vásároltam egy Aspire 3 a315-32-p5pa laptopot a következő paraméterekkel:-
Intel pentium silver n5000 processor
intel uhd graőhics 605
4gb ddr4 ram
1 TB vinyó
a gépet nem tudom mihez hasonlítani elég lassú
játékok nem mennek rajta szinte minden akad minde felbontásban
1 giga a video kártya memóriája programok szerint és természetesen interneten is utána néztünk mindennek, de például el indítom a gta 4 et elindul kockás grafikával (ocsmány) és azt írja 120 mb video memória nem elég a játéknak és kilép
PES 2017 indításnál ki írja nincs meg az 512 MB video memória
na és ugye a problémám 1 gigat mintha nem tudná valamiért kezelni , valakinek volt már hasonló vagy valakinek ötlet ? és a proci 1,1 ghz alapjáraton ugye 2,7 ig tudná magát húzni ha szükséges és azt sem igy müködik plusz nem pörög mind a 4 mag
új gép Acernek visszaküldöm gariban valszeg ha nem tudok semmi megoldást
eredeti a windows win 10 home 64 bit van fenn gyárilag
válaszokat előre is köszönöm! -
Robertó79
tag
Adott egy acer nitro 5 noti amin win 10 megy és ha a tvre vetitem ki a tartalmát akkor mindig 2 perc után ledobja a kpcsolatot illetve sokszor szagat ez mitől lehet?
-
bmwsanya1971
csendes tag
válasz
bmwsanya1971 #32962 üzenetére
Előtte játék közben 95 re is felment, átlagosan 89, mióta újra pastáztam,79 volt a max cpu
-
G@bi90MR
aktív tag
Köszönöm, így el is dőlt! Ez a két gép maradt, áraikban találtam csak különbséget, leírásukban nem, de valamit biztos elnézek:
(#32951) Dhampir: Köszönöm szépen!
-
beach head
senior tag
Sziasztok!
A driver letöltésnél mi különbség van egy bluetooth driver és egy blouetooth (HAI) driver közt?
Illetve egy vga és egy vga Broadwell driver közt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Spotify
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Ryzen 7 CPU-k
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest