Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barpi
csendes tag
Sziasztok. Nézzétek el nekem, hogy nem olvastam el visszamenőleg az összes hozzászólást de nagy gondom van egy Aspire 3103NLC + Samsung 940b monitorral. Ez utobbit szeretném használni elsődleges monitorként, vagy legalább filmnézésre, de nem tudom összehozni.
Korábban nem volt soha gondom az Ati driverekkel és beálításokkal de ez kifog rajtam. Annyit sikerült eddig elérnem, hogy ki tudtam terjeszteni a képet a külső monitorra, de ott csak az üres hátterem látszik. Tudnátok segíteni? Ja, a gyári Ati driver van fent a gépen amit hozzá adtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AliExpress tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Korábban nem volt soha gondom az Ati driverekkel és beálításokkal de ez kifog rajtam. Annyit sikerült eddig elérnem, hogy ki tudtam terjeszteni a képet a külső monitorra, de ott csak az üres hátterem látszik. Tudnátok segíteni? Ja, a gyári Ati driver van fent a gépen amit hozzá adtak.