- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- BIOS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChME
tag
válasz
Viktor X
üzenetére
Nem emlékszem már, milyen laptopod is van. Nézegettem a Vista drivereket, s azok még pl. béták, amitől azért világmegváltást nem várnék. Az igaz, hogy ha jól emlékszem, fordult a kocka XP fronton, az Xpress 1150-hez van driver, míg az Xpress 1100-hoz elvileg nincs... Mondjuk azt nem értem, hogy ATi-éknál (vagy most már inkább AMD-éknél) miért nem tudnak mindkettőhöz pontosan passzoló drivert csinálni...
-
AMD Power
titán
Nincs valakinek véletlenül egy ilyen gépe?

ACER Aspire 5112WLMi
[link] -
Viktor X
tag
Hát most, hogy visszaraktam a sima XP-t megpróbáltam felrakni hozzá az ATI oldaláról letöltött legújjabb drivert, mivel az Acer oldalán elég régi van. És ugyan azt a hibaüzenetet kaptam, mint a Vistanál: ''Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit.''. Na most már biztos, hogy ez volt az utolsó Acerem. És ezt a drivert szedtem le: Catalyst® 6.12 Display Driver for Windows XP Professional/Home Edition - Motherboard/IGP Drivers [link]
-
wgaborw
tag
válasz
lastknight
üzenetére
A manual alapján a kijelző felett a kávába van építve.
-
wgaborw
tag
Valakinek sikerült már esetleg az E-mail check-es gombot beállítani úgy, hogy a gmail-es leveleket ellenőrizze?
PL 3692-n, nekem is az van. -
eastsider
nagyúr
hy van egy 4072WLMi notim
a gyárilag FAT32-be formázták meg a 2 particiot a winyon a D-t már megformáztam de a C-t még nem...
nemtom h megy itt a win ujrarakás van az recoverys cucc kiírva
de nemtom h kell ilyet még nem csináltam notin
-
coolmpi
aktív tag
windows alatt hogyan lehet programozni a jobb fent lévő gombokat?
-
Lali87
csendes tag
Hali mindenkinek!
Kellene nekem egy kis segírség!
Van nekem egy Acer Travelmate 2492 notebokom, és az lenne vele a problémám, hogy mivel Sp2-es Xp-vel kompatibilis, de nem csak a sima van meg, ezért az Sp2 bele kellet integrálnom az eredeti XP-be, és boot cd-ként kiírni.
de XP telepítésekór, valmiért a telepítő fajlok másolásakor 9%-nál megakad, mert nem tud másolni egy dll fáljt. Lehet hogy a Neroban kellne valmait álítani, vagy valamit a BIOS-ban.
Ha valakinek volt már hasonló problémája, vagy tudja hogy mi lehet a gond akkor segítsen már!
Előre is köszönöm! -
ChME
tag
válasz
Viktor X
üzenetére
Tekintve, hogy alaplapokat notikba nem sokan gyártanak, még akár az is előfordulhatna, hogy ugyanazon lap van a két notiban. De ki tudja.
Legfeljebb annyit tudok hozzáfűzni, hogy régen asztalin volt egyszer olyan, hogy win felrak, alaplap driver CD be, s nem ismert fel semmit. Aztán újrakezdtem elölről, win felrak, CD berak és ment. Meg utána is ha újraraktam, meg előtte is. Akkor valamit elcseszett a telepítésnél, bár a windows nem állt le hibával, meg látszólag ment, csak az alaplap driverét nem tudtam felrakni. -
jules1
csendes tag
Nekem 3692 acerem van (decemberi) és sony akksi van benne ami néha elég rendesen felmelegszik, nos az a kérdésem, hogy tudom hogy a hibás akksikat a sony már kivonta és már nem forgalmazza de nem tudom hogy nem-e passzolja el az ''olcsó'' notebookokba a már meglévő készletét? Tudtok erről valamit?
Nem szeretném ha felrobbanna láttam róla képeket
Lehet, hogy paranoiás vagyok?
-
Viktor X
tag
Persze hogy a hozzá való drivert szedtem le, és az szerintem eléggé az Acer hibája, ha az ATI driverei nem mennek vele sem az XP64-en sem a Vistan. Amúgy egy ATI XPRESS 1100-ról van szó, és az ATI driverek ugyanezzel a lapkészlettel HP-n simán mennek. Hibajavitásról annyit, hogy RC1-től reménykedtem, és végig felraktam az összes Vistat és semmi javulás. Most meg ráadásul már a végleges változat van meg legálissan és ezzel se megy. Ja igen a driver nem kompatibilis chipset hibával áll le és ez a driver felment és
MŰKÖDIK az ui. chipsetes HP-vel. -
ChME
tag
válasz
Viktor X
üzenetére
Nem teljesen értem, miért lenne ez pont az Acer hibája. Ha jól emlékszem, sima ATi driver van fenn Aceréknél, így akkor lesz fenn stabil Vista driver, ha lesz olyan. Mellesleg ha nem megy, amit az ATi-tól szedtél le, akkor azt nem sokára javítani fogják.
De remélem azért a Mobility drivereket szedted le. -
efundulus
csendes tag
Hali
Van egy travelmate 2413- as notim memóriát cserélnék benne, de nem tudom melyik márkát szeressem kérlek segítsetek szerintetek melyiket válasszam.
Kingston 512MB 533Mhz DDR2
Samsung 512MB 533Mhz DDR2
A memóriákat duplán duálban futtatnám tehát az össz memória 1GB lesz így. Természetesen egy tipust raknák be de vajon melyiket?

-
Chili7
őstag
válasz
Waterman
üzenetére
Elolvastam, válaszoltam is rá!
A pdf file 76 oldalas!
És abban a 76 ban sincs benne, hogy alkalmazást is lehet kép-menteni
Viszont a gyakorlatban, - amit a priviben írtál, 2.application cd - az eRecoveryben úgy tűnik, hogy létezik.
Most ír, meglátjuk.

És valóban ott van a lemezen a tallózható, telepíthető Arcade, CDMaker, és a PProducer.
A leírás egyszerűen nem tartalmazza! Mekérhetlek, hogy azt a 100+ oldalas pdf-et átküld?
[Szerkesztve] -
Waterman
aktív tag
Írtam privát üzit, olvasd el.A CD-ről helyreállítás kell neked, de elöbb megkell írnod a cd-t hozzá.Ezt írtam le privát üziben.
Remélem az E-recovery fönnt van a gépeden, ha nincs akkor keresd ki a kézikönyvben, hogy hogyan tudod föltelepíteni a rejtett particióról, ugyanis ez kell az Application Cd megírásához.(Én kiírtam mindent lemezre és letöröltem azt a rejtett particiót, luxus vele elfoglaltatni 5Gb helyet.)
(A forrás a kézikönyv pdf. formában, a 100. oldal után keresd.)
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
Waterman
üzenetére
Nos, a nyomtatott kézikönyvben nincs erről szó! Csak annyi, hogy helyreállítás rejtett partícióról , merellemezről, cd-ről. Lehet default lemezképet, és lehet ''belakott'' rendszert menteni.
A pdf-ben már szó van alkalmazások visszaállításáról, de csak a gépen lévő eRecovery management segítségével. (Szerintem csak a rejtettről!)
Ez tulajdonképpen válasz is lehetne a kérdésemre, ha nem egy sima xp-t(nem aceros xp-t)szeretnék feltenni, - amiben nem lesz eRecovery Man. -
coolmpi
aktív tag
Nekem most már 512 mb memória van benne, lemezhasználat már nagyon jó lett, igaz nekem 667-es memóriák vannak most benne és duálban. 3d alkalmazásban nem lett sokkal gyorsabb, de legalább 512 memória kell bele!
Amúgy ha érdekel, és még vissza tudod mondani a 512-t. Nekem van pont egy olyen hynix memóriám eladó. (úgy duálban menne) -
cafat
aktív tag
Van egy ACER 3103NLC notebook-om 256ddr2 533mhz hynix memóriával. Most rendeltem bele egy 512ddr2 533mhz Samsung memóriát. Remélem menni fog vele...
Mennyi gyorsulást várhatok tőle? A 256mega igen kevésnek bizonyult bele... -
wgaborw
tag
Valakinek sikerült már esetleg az E-mail check-es gombot beállítani úgy, hogy a gmail-es leveleket ellenőrizze?
-
Viktor X
tag
Nem tudjátok, hogy Vistahoz mikor lesznek végre driverek az Acer oldalán? Mert azt hogy XP64-hez nem volt azt még lenyeltem, de tegnap óta van Vistam és a sima (ATI oldaláról letöltött) drivert nem veszi be a gyomra, de az XP64-es driverek sem voltak jók (asztali gépemmel persze minden ment). Egyre jobban úgy érzem ez volt az első és utolsó Acer amit vettem
. -
Devid_81
félisten
Hogy állnak a noti tuningosok?
Azóta sem kaptam egy árva privit sem.
Továbbra is várom a tuning eredményeket!
Thnx!
[Szerkesztve] -
ToRR3nt3
senior tag
Heló!
Én nemrég kaptam ilyet a cégemtől.
A tapasztalataim: Az akku kímélő módban olyan 2,5 órát bírja.
Én ArchiCad 9et, Photoshop 5öt, Artlantis 3at, Excellt, Word-öt, Explorert használok rajta, DVD-zek, meg MP3 lejátszok, ezeket viszi rendesen.
Játékot eddig csak a Hearts of Iron 2őt próbáltam, ez is megy csak kicsit torz rajta a kép a szélesvászon miatt. (arról csak meséltek, h a grafikaigényes gémeket nem bírja, mer gyenge az integrált Intel VGA)
Az enyém: 3692 WLMi 1,6 Mobilcerka, 120 GB HDD, 512 DDR2, DVD író, 15,4''os kijelző jellemzi.
Az usanotebook szállította 150k+jaffáért, XP Home-mal. Vétel előtt elég sokfelé érdeklődtem, mindenképp Acert akartam és vsz megérte. Amire én használom épp elég. (én olcsóbban ezt a típust, ilyen hardverekkel+Windows-szal sehol se láttam) -
talbi
csendes tag
Sziasztok!
Vennék egy ACER 3692 masinát a napokban. Szeretném videojátszásra (esetleg külön kivetítőn) webszerkesztésre fotoretusálásra illetve egyéb 2D munkákra használni. Megéri az árát? Meddig bírja az akkumulátor? stb...
köszi -
Athanáz9
aktív tag
Acer Travelmate 6460-ról valamit? Csúcsgép?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToRR3nt3
senior tag
Az Aspire 3692-esemben egy DVD meghajtó van, a Windows XP viszont kettőt érzékel. (C-D merevlemezek, E-F DVD meghajtók)
Gondolom én, hogy az F egy virtuális +hajtó lehet, olyasmi amit a Daemon tools-szal lehet előszedni, csak az a baj hogy nem tudom használni. (Feltettem egy DVD filmet a vinyóra és át akartam ide másolni, hogy le tudjam játszani az Acer gyári lejátszóval mire kérte h helyezzek egy lemezt az F meghajtóba, pl.)
Mire jó ez a virtuális meghajtó, meg hogy kell használni? -
Pazo
tag
én nem használtam őket, az elsőt épp most dúrtam le a gépről, mert hellett a hely a rendszermeghajtón, a másodikat meg nem ismerem. nekem xp professional van a gépen és én a gyári cd-ről tettem fel ezeket a cuccokat. feltelepítettem az oprendszert, nagyon csúnyán nézett ki a gép, gyári cd be, és az autorun menüjében nekem van olyan, hgy 'drivers and utilities' meüpont. na itt soronként végigkattingatva tettem fel minden drivert és az nti-t is.
ha még megvan a gyári cd nézd meg, mert rajta kell lennie. -
doglotthal
aktív tag
Tiszteletem,
Ha valakinek kell van egy TM 4100as VGa hibás alaplapom. Ha vkit érdekel jelentkezzen. -
Chili7
őstag
Hali!
Az Acer NTI Backup NOW! és a Cyberlink Power Producer progikat használja valaki?
Mire valók?
Ha új win xp home-ot kap a gép, (nem aceros) akkor ezeket a progigat hogyan lehetne feltenni újra a gépre? Konkrétan nem is ezek, hanem az NTI CD&DVD Maker-re gondolok.
Az acer oldalon nem találom ezeket.
Köszi -
danníí
csendes tag
Hello
Sikerült megnéznem a gépban lévő memóriát,és ez nanya nevű márka volt benne, tud valaki olyan webáruzát, ahol ezt meglehet venni(vidéki vok ezért nem jó a sima üzletek)
Előre is köszi...
[ DIMM2: Nanya NT512T64UH8B0FN-3C ]
Memória modul tulajdonságai:
Modul neve Nanya NT512T64UH8B0FN-3C
Sorozatszám 20752025h
Modul mérete 512 MB (2 ranks, 4 banks)
Modul típusa Unbuffered
Memória típusa DDR2 SDRAM
Memória sebessége DDR2-667 (333 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 1.8
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Csökkentett (7.8 us), Self-Refresh -
Pazo
tag
nem tudom. én eget verő gyorsulást vártam a géptől, elvégre 512-t cseréltem 2048-ra, de nem olyan feltűnő a változás. a lapozófájlt is az ideális méretűre állítottam (a fizikai memória 1,5 szerese minimum ajánlott
) de mint mondtam nem vág hanyadt a változás. gyorsabb-gyorsabb, de egyenlőre nem érzek nagy különbséget. majd lassan összeszedek valami jó kis játékot, hátha ott észreveszem. nomeg nemsoká vége a vizsgaidőszaknak és amikor újra programozni kell a notin hátha előjön az a sok belefeccolt pénz. -
nesa
veterán
Tehat ide mit lehet rakni??
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/061230/PC300010fff_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
danníí
csendes tag
HI
kössz a tanácsot, én is erre gondoltam,remélem valami elérhető márkát találok benne...
és milyen reményeket várhatok a az 2*512 ramtol, ez a dualos dolog sokat dob rajta?? -
Pazo
tag
szeva,
szerintem (ha egy darab panel van jelenleg a gépedben, akkor mindenképp) a jelenleg is bennelévő márkát és típust preferáld. én nem rég bővítettem az 5024-esemet. samsung 2 db 256-os ddr333 volt benne. azokat kivettük és belepróbáltunk az usanotinál két 1024-es kingston panelt, de meg sem nyekkent a gép. aztán kipróbáltuk az egy gyári samsung panel és egy bolti kingston párosítást, a bios ugyan felismerte, de az xp még bootolásnál megfagyott. végül két samsung panelt vettem a mobilx-nél ugyanazért az árért, viszont csak 1 éves garival, szemben a kingston élettartamig szóló jótállásával. ez van.
szal összességében a gyárilag benne lévő az ideális választás.
remélem nem mondtam hülyeséget, bár ha igen úgyis leosztanak a többiek
bye -
danníí
csendes tag
Hi!
Bocs h hülye kérdéseimmel zavarom a fórum emelkedett hangulatát, de nagyon elkeseredtem mikor új ACER ASPIRE 3103NLM notebookomon a Call of Duty 5-6 fpssel minimumon játszhatatlan volt
.Ez esetleg driver hiba, vagy ennyit tud a vas?
Jah és még annyit szeretnék kérdezni, hogy tervezem még +512 ddr2es ram vásárlását, de nem tudom milyet vegyek, h dualba is müködjenek? -
Pazo
tag
biztos nincs, mert én nem állítottam ilyet és eddig nem is találtam. hol lehet ezt az opciót fellelni. nekem nincs a géphez gyári acer energiagazdálkodás-progi, ezért használom a speed switchet, ott viszont nincs ilyen lehetőség.
más: tegnap kikacsoláskor amikor rányomtam a power-gombra figyelmes lettem egy halkan szóló kis rezonációs hangra, ami eddig nem volt. a ventillátor rezget valamit, méghozzá a kijelzővel összefüggésben, mert ahogy a kijelzőt mozgatom a hang eltűnik, és az lcd bizonyos állásaiban előjön...

mi jöhet még?

-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Üdv all!
Olyan kérdésem lenne, hogy haver vett egy Aspire 5672 es notit és nem kapott hozzá driver cd-t semmit elvileg van egy rejtett partició ahol fentvan win install azt hogy lehet előhozni. mert tett rá wint és már nem adja be neki a választási lehetőséget.
-
nesa
veterán
Egy komoly kerdesem lenne a szakertokhoz
Van egy 3103NLC es van benne egy bovito kartya hely
oda valyon mit vagy miket lehet rakni???
[link]![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/view/061230/PC300007kk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/view/061230/PC300010fff_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
Pazo
tag
sziasztok,
egy aspire 5024wlmi-m van. mostanában egyre jobban zavar, hogy időnként rájön a hűtési kedv és akár órákig is folymatosan megy a hűtés, pedig csak pl mint most is egy acrobat reader meg a firefox megy az előtérben. a háttérben meg ''semmi'', szal semmi vírusírtás, tömörítés, csak a szokásos sok rendszer cucc. windows xp sp2-m van. még minden drájver gyári, a synaptics-ot kivéve. speedswitch-csel dynamic switch-en van a teljesítmény. van valakinek ötlete mitől melegedik ennyire a gép, vagy mi hiteti el vele hogy mennie kell a ventinek? egyébként nem a nagy hajszárítós fokozaton megy, csak azon a kis szolídon, de mégis csak megy, pedig szerintem nem kéne...
köszi
pazo -
coolmpi
aktív tag
3103 NLC csodáról lenne szó, most 256 ddr II 533-as memória van benne. Ugye az Ati integrált a memóriát használja.
Mennyit dob rajta, hogy 533 helyett 667-es memóriát rakok bele?
mindenképpen legalább 2x256-ot v. 2x512-t szeretnék ez egyértelmű, csak érdemes-e 667-es memót belerakni? -
Rover623
félisten
válasz
Kokkantas
üzenetére
Alapvetően baromság amit a kakasos kolléga írt...

A jelenségnek semmi köze nincs a SocketA AMD procikhoz...a DDR2 memóriát kezelő AMD procik egyszerűen így kezelik a memóriát: a proci órajeléből egész osztókkal történik a memória órajelének előállítása. A BIOS pedig alulról közelíti a szabványos órajeleket.
2000/7=285,5 (571) MHz már több mint a szabványos 533, tehát 8-as osztót használ ebből jön ki a 250 (500) MHz.
Májusban szépen el lett magyarázva:[link]
Chili7 pedig pláne a hajára kenheti a linkelt ''magyarázatot'', mivel neki DDR memcsik vannak a notebookjában...333MHz-esek. -
Bull Boss
őstag
-
Levi123
senior tag
hello
Szerintem jó árban van az a memoria...
én is így bővítettem a notimat. (256 + 512 modul).
Az alján szerintem 2-4 csavarnál többet nem kell kiszedni...
Csak amire ügyelj a sztatikus feszültségedre vagy mire
azaz fogj meg valami földelt tárgyat hogy kisüsd magad...
Ezt valahol olvastam.
üdv -
Bull Boss
őstag
Acer 3692 notebokom van. 1.6os Celeron M el és 512DDR2 (533mhz) rammal. Az everest azt irja ki, hogy a proci 4x400mhz en megy és a busz is 400mhz. Miért van ez ?? hogyan lehet ezt esetleg 533ra állitani?? vagyis 3x533ra ??
-
nesa
veterán
3103NLC-re erdemes feltolni a 2.6 biost most 2.4 van rajta, miben kulonbozne?
-
Athanáz9
aktív tag
A legújabb Acerekről a ChipMagazin januári, már megjelent számának reklám-mellékletében:
Például
Aspire 7110 széria: 7112.
Travelmate 4283 (brutto 345) -
nesa
veterán
-
cafat
aktív tag
Én ezt néztem ki a bluefish-be: Memória DDR2 512MB 533MHz Kingmax - 13 279,44 Ft
Szerintem még ma meg is rendelem és akkor pénteken át is vehetem. Ettől olcsóbban nem nagyon találtam.
Azt sajna nem tom hogy a mikorfon valós e, és azt se tudom hogy pontosan hány csavart kell kiszedni hogy hozzáférj a memóriához. -
-
Chili7
őstag
válasz
lastknight
üzenetére
Nekem ezzel [link] megy!
-
cafat
aktív tag
SZiasztok! Egy aspire 3100NLC tipusú notebook-ba szeretnék memóriát bővíteni mert ez a 256mega igen csak kevés... A kérdésem hogy hány modult lehet belerakni? És ha van legalább kettő akkor hogy járnék jobban, ha vennék bele még egy 256megásat és akkor talán menne dual-ba, vagy egy 512-est? És ebbe a notiba hány mhz-es memória van?
-
ChME
tag
válasz
parandroid
üzenetére
De fog. Néztem már 1280 széles videót is, bár lehet nem nyomi DivX volt, hanem H264. De lényegében akár át is kódolhatnánk, a minőségen nagyon nem változtatna elég nagy méretek mellett.
Sőt, azt kell, hogy mondjam, hogy a DVD 720x480 (vagy 720x576) felbontása egy nagy felbontású kijeltzőn/tévén ugyanannyira lehet rossz. Az internetes közösségek egy rétegében már rég olyan felbontású és minőségű anyagokat szeretnek és néznek, amik felbontása megközelíti ezt, vagy felülmúlja, s persze a minőség sem marad el sok esetben. Persze egy DVD-t DVD-ért nagyon sok esetben az extrák tesznek, ez vitathatatlan. -
parandroid
félisten
800x600-on a Windows asztal is undorítóan néz ki. Ez egy remek példa arra, hogy notin csak a natív felbontásban éles a kép. 1024 pixel széles divx fájlt pedig nem fogsz találni.
Az, hogy leveszed a noti felbontását nem oszt, nem szoroz, hiszena fizikai pixelek a TFT-ben attól nem változnak meg. Egyszerűen szar minőségű videófájlokat a TFT sokkal kevésbé tolerál, mint egy CRT monitor. Ez van, ezt kell szeretni. Oda kell figyelni a videók minőségére. Ezért nem foglalkozom divx fájlokkal. Ami érdekel, megveszem DVD-n. Az már néz ki valahogy az 1440x900-as wide monitoron is.
Ha viszont a másik gépen jobb a kép, akkor valószínű, hogy valami szoftveres probléma is lesz ott. MIndemellett áll az, amit eddig írtam.
Nem lehet, hogy ennek élesebb és nagyobb a kijelzője, azért feltűnő a különbség?
p -
jules1
csendes tag
válasz
lastknight
üzenetére
Engem is érdekel csak nekem 3692 van.
-
ChME
tag
Megfelelő lejátszóval csinálj már egy képet, hogy lássam, pontosan mire gondolsz. Meg nem ártana egy codec és splitter lista is, hogy mi van fenn.
Amúgy pedig ha a notin átállítod a felbontást, akkor ugyanúgy a fizikailag meglévő számú pixelre (lsd. kijelző natív felbontása) fogja átszámolni a 800x600-t, így némi torzulás lehet (sőt, lesz is, pláne ha szélessévú kijelzőn próbálkozol a fenti felbontással), bár nem tudom, ettől mennyire kelt ''pixeles'' hatást. -
kdrick
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
Értem. Ha 800x600-ra állítom a felbontást, akkor is pixeles teljes képernyőn...pedig elég jó mindőségű a film. (nem csak 1 filmmel próbáltam egyébként). Akkor pl. 720 pixelt húzok szét 800-ra nem kéne ilyennek lennie szerintem. Van egy 3 éves Acer noti is a házban, de azon normálisan megy, pedig sokkal rosszabb paraméterekkel rendelkezik mint ez. Valakinek van valami ötlete? Akinek ilyen gépe van megy minden jól? Köszi

-
Athanáz9
aktív tag
válasz
lastknight
üzenetére
Üdv. Adnál linket erre az Acer-tipusra?
-
lastknight
csendes tag
Acer 2492-nél hogyan lehet beüzemelni a tapipadon a 4 irányú gombot??? Erre még nem jöttem rá.
-
parandroid
félisten
Humaxnak igaza van. Jó esetben 720 pixelt húzol szét 1280-ra. Rossz esetben 384-et vagy mennyit. Gondolhatod, hogy milyen lesz a képminőség. A TFT rettenetesen érzékeny a natív felbontásra. Csak akkor fog normális képet megjeleníteni, ha egy logikai pixel az egy fizikai pixel is. Próbáld ki ablakban kb akorára leméretezve, amekkora a videó eredeti felbontása. Vagy nézd messzebről. De még inkább válogasd meg a filmjeid beszerzési forrását és ügyelj a minőségre. Mint írtad, a DVD már egészen rendben van TFT-n is.
p -
humax
senior tag
az nem a codec hibaja.
nekem nincs notim,a a tft monitoron is ugyan ilyan formatumon jonnek ki a hibak,mert azek tomoritet filmeknel jobban mutatjak magugat a tft ben,porobal ki egy crt monitoron,ot nem lesz,vagy kicsit latsz a pixel hibabol
de ha nagyon csonjak a filmek lehete a tft hibaja,
[Szerkesztve] -
kdrick
csendes tag
Üdv! A napokban vettem egy 5101wlmi-t és valami nem a legjobb a videok lejatszasanal...pixeles mint az állat, pedig elég új codec pack, és a legújabb Wmplayer van rajta. A felbontást is állítgattam, a codecekkel is babráltam, de semmi, a dvdket játsza rendesen. Valaki tudna segíteni, mert már nincs több ötletem
. Köszi 
-
nesa
veterán
Szeva mindenki hasznal valaki laptopon XP media center edition 2005 ,miben jobb ez mint a sima Xp??
-
gabor88
tag
válasz
lastknight
üzenetére
mondom, én ezt már mind végigpróbálgattam. szerintem ugyanaz a bajod, ami nekem volt. fogadjunk h az svideo kábeled notebook felöli végén nem 4 pöcök van, hanem több.. na ez a baj.
-
lastknight
csendes tag
válasz
Tataniko
üzenetére
Helló!
Sajna eléggé régi a tv, ntsc-s meg nincs a közelben. Erre az esetre nincs valami megoldás? A regeditben is megnéztem, de nem találtam ilyen bejegyzést. Pedig jó lenne egy ilyen lehetőség, mert akkor lehetne dvd-t nézni nem csak a kijelzőn.
Én az s-video kivezeést használnám ha sikerülne. Van control panel, de nincs olyan lehetőség, ahol át lehetne állítani az ntsc-t. -
Chili7
őstag
A személyeskedést, és a konfliktusok tisztázását, - ha lehet, - légyszi ezentúl privátban.
Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- Bestbuy játékok
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Razer Blade 15 gamer laptop, Core i7-10750H, RTX 3060, 16gb Ram, 144hz 15.6" FHD
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- Új! HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.