- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- Blu-ray lejátszók
- E-book olvasók
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
Tegnap este újra felraktam a Vistát. Rejtett partícióról mászik fel, kb 2-3 óra kellett neki az összes frissítéssel és a Norton aktiválással együtt. Utána leszedtem az ajándék szoftvereket és feltettem amiket használok.
Néhány újraindítás után már egész jól muzsikált.
Aztán... Kiírta, hogy egy külső prgrm hibát okozott a Win Mailben és helyreállt. Eltűnt az összes üzenetem. Ki és bemenő, minden. Szerencsére a helyreállítás után csinált egy mappát, ahol minden megvolt. A másik, hogy este alvó állapotba küldtem és amikor ma szerettem volna feltámasztani, csak a kikapcsolásra reagált. Majd indításkor hibaüzenettel. Szóval, itt a szűz gép és már nem egészen jó. Nem értem...Polip,
Köszönöm a linket!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
atifarkas
tag
Hi
Lenne egy Acer Aspire 5670 notebook-om. Centrino Core Duo procija van x1600 videokartyaval. Az avio video tomorites kozben kifagyott a gep, majd kikapcsolas utan nem bootolt be(nincs bios kep se, monitornak a hatter vilagitasa se kapcsol be). kb 10. be-ki kapcsolas utan bebootolt a bios majd a windows inditas kozben ismet kifagyott. Ujabb par be-ki kapcsolas utan ismet bebootolt majd elindult a windows es latszolag semmi hibat nem csinalt. Ismet probalkoztam a film tomoritessel majd ismet ugyan ugy kifagyott majd utana a bios se bootolt be. X264 -el tomoritett film nezes kozben is mar eljatszotta ugyan ezt. Ha jatekot futtatok akar tobb oraig akkor nem akad ki, peddig a jatek hasznalja a ps 3.0 utasitasokat. Mi lehet a gond? Kb meg 2 hetig van ra garancia. Driver hiba okozhatja ezt? A windows kifagyasig meg akkor rendben lenne, de utana miert nem bootol be meg a bios se? Valaszokat elore is koszonom!
-
TBG
senior tag
válasz donniedarko7 #3790 üzenetére
Általában 1500 és 2000 között vannak az eredmények
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
TBG
senior tag
Tisztelt Hölgyek és Urak.
Átolvasván az utolsó cirka 100 postot, arra a megállapításra jutottam, hogy tetszik, nem tetszik (inkább az utóbbi) az XP-ől megválok és feltolok egy Vista / Suse 10.3 duót a jó kis TM5520-ra. A Linuxban nem kételkesem, valszeg hasítani fog, a Vista az más tészta, de sajnos vannak "ügyeim", amiket Windows nélkül nem tudok megoldani. Ugye játszani is szeret a Homo Sapiens
Tehát, ma este XP le, Suse+Vista fel. Aztán majd mesélek, ha valakit érdekel
ZTE Grand X powered by Intel® Atom™, Eladó: Panasonic HC-V10 HD+16GB SD kártya 25K.
-
TigerCat
nagyúr
Lejszi,
Háááát, köszi a kérdést!
Ha tudtok kész telepítőt driverekkel együtt, az jól jönne.
Sajna én nem értek annyira hozzá és XP-s gépem sincs, hogy megcsináljam nlite-al...
Polip,
a Vista skint megköszönném!
Szívesen kipróbálnám majd én is...♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
[MoRD]
csendes tag
válasz Anthony001 #3776 üzenetére
Tedd fel a Empoweringot. Hátha...
Egyébként hogy szalad 1gb rammal?
1x1gb vagy 2x512?[ Szerkesztve ]
-
[MoRD]
csendes tag
válasz donniedarko7 #3790 üzenetére
Nem kell sokat visszaolvasni...
-
donniedarko7
csendes tag
Sziasztok! Én is ilyen gép vásárlását tervezem (Acer TM5520g), és azt szeretném kérni tőletek,hogy valaki le tudna futtatni egy CPU tesztet 3dmark 06-tal 1024*768-as felbontásban? Nagyon kiváncsi lennék az eredményre! Előre is köszi..
-
tome02
csendes tag
ja azt elfelejetettem, hogy xp drivert akarok rá feltenni, mivel xp van a gépen )
-
Fejgel
csendes tag
Sziasztok!
Acer Aspire 5710 es notebookja van valakinek Core2-es, 1,66 GHz-es procival? Vélemény, tanács, vagy hogy meg ne vegyem... Bármi jól jön, lassan "végstádiumban" vagyok, már ami a döntést illeti, és jó kis masinának tűnik az áráért...
Köcce![ Szerkesztve ]
-
tome02
csendes tag
Nekem lenne egy problémám.
Van egy acer 5520G-s laptopom, és sehogy sem akar felmenni a hang driver.
Ezzel a driverrel próbálkoztam:
Audio_Relatek_vV5.10.0.5413_XP32_XP64Segítsetek!! Előre is köszi!!!
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Újfent szeretném kérni, hogy az egy-egy tőmondatból álló, lényeges információkat nem tartalmazó posztokat próbáljuk mellőzni az áttekinthetőség érdekében. Ne írd be, hogy 'majd beírom', meg hogy, 'ok, megnézem, hogy mi lesz', hanem csak akkor posztolj, amikor már tényleg megvan az eredmény. Ez nem MSN, és nem csetszoba, tartsuk tisztána topikot a saját érdekünkben.
Néhány személyes jellegű posztot is töröltem.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Holee21
tag
Új probléma:
Észrevettem, hogy a kép néha szemetel a windowsba, mint mikor pl a vidikari túl van húzva, de nincs hozzányúlva. A windows háttérnek a felső 1 negyedébe pár centis kis csíkok jelennek meg néha, ha pl rányomok mozillára, vagy egy windowsos ablakra, azon nem üt át, viszont a windows os háttérbe megmarad. Nem tudom, mitől lehet. -
Holee21
tag
Amúgy nekem is 300 mhz et ír ki GPU ra az Everest, szal nemtom miért van.
-
polip
addikt
a szépségen kívül nem sok érv szól mellette...bás az xp-men épp egy full vista skin megy, 10ből 9,5 ember nem mondja meg, h nem vista
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Anthony001
senior tag
Na váltottam Vistára, nekem jobban tetszik, bár a gpu még mindig 300 mhz
-
TigerCat
nagyúr
Nah, nekiállok feltámasztani a Vistát...
Jöhetne már az az XP, hogy ne kelljen hetente vacakolnom vele!
Sajnos egyedül nem merek nekiállni a telepítésnek. Nem vagyok nagy PC-guru.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Goatman
aktív tag
Üdv! Szert tettem egy TravelMate 5320-ra oprendszer nélkül. Xp-vel szeretném megkínálni, a kérdésem az lenne, hogy ahhoz, hogy települjön az Xp mit kellene a BIOS-ban állítanom (a boot sorrendet leszámítva persze), illetve az ftp-s Acer oldalról a TM 5320 cuccai közül mely drivereket kell letöltenem és integrálnom az Xp telepítőbe. Előre is köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
hanee
senior tag
Ez szerintem így azért nem teljesen igaz! Inkább: Az olyan Acer felhasználóknak van gondja, akik nem Vista-t telepítenek a gépre. Hogy azt a Vista-t a géppel adják, vagy külön már megvan, az teljesen irreleváns e tekintetben..
Az Acer új modelljei - főképp az Aspire széria - elsősorban Vista-ra lett "optimalizálva", ha lehet ilyen csúnyán fogalmazni. A Linux-os konfig azért alternatíva, mert van, akinek van már jogtiszta operációs rendszere és nem akar mégegyet venni: így olcsóbb a gép, de attól még nem kevesebb, inkább a másik több: ott veszel hozzá egy jogtiszta Vista-t is.hanee
-
-FM-
csendes tag
at látom,hogy mindenkinek (legalábbis többeknek) azzal az Acer-el van gondja,amihez nem jár oprendszer (Vagy Linux)...mi van azzal a típussal amihez előtelepített Windows Vista-t adnak? Az arra feltelepített HD2400XT driverrel is van gond?
-
tomiee85
senior tag
Nem értem mindennel próbálkoztam de az 1280x800 as felbontásban nem tudok 1500 fölé menni (most omega van fenn)
a moddolos program meg errorozik -
xedos
addikt
Holee21... újonc notebookos....
Szóval ha akksiról játszol, akkor az akki ikonra kattintasz a bal gombbal, majd ott kiválasztod az asztali üzemmódot esetleg a mindig bekapcsolt (ilyenkor a proci maxon megy!)
Után a VGA tulajdonságainál szintén beállítod, hogy mi legyen.
Utána ne csodálkozz, ha max 1óra alatt lemerül az akksi... -
tomiee85
senior tag
akksiról 1000 pont volt a 3dmark 06
-
Holee21
tag
válasz Anthony001 #3745 üzenetére
oksa, sry, lehet átsiklottam fölötte
-
Holee21
tag
Most ahogy utaztam és elővettem kicsit a laptopot hogy eltöltsem az időt vmi játékkal vagy iesmi, észrevettem, hogy ha akksiról jáccok vele,akkor sokkal gynegébben mennek a gémek, mintha töltőről tolnám. Pl: ha egy játék töltőről maxon megy, azt vissza kellett vennem minimum meg médium környékére. Ez átlagos a laptopoknál, hogy akksiról észrevehetően lassabbak 3D alatt?
-
-
TBG
senior tag
Nah. Legyalultam az XP-t és az Acernél található ATI driverrel 1687 pontot ért el a cucc a 3dMark06-ban.
Szerintem valami spécibb driverrel ezt lehetne tolni még.
-
Holee21
tag
válasz Anthony001 #3731 üzenetére
Megcsináltam én is 1024x768ba, 1950
-
tomiee85
senior tag
válasz Anthony001 #3725 üzenetére
Nem mondod komolyan hogy egy wide monitorral 1024x768-ban játszol???
1280x800 a natívja....mindig natívban a legszebb a képük az LCD-nek.... -
[MoRD]
csendes tag
Nézzetek már egy 3dmark6-ot 1024x768-ba is kiváncsiságból
-
Anthony001
senior tag
-
polip
addikt
innen lehet leszedni de csak vista alá: [link]
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
tomiee85
senior tag
-
tomiee85
senior tag
válasz Anthony001 #3720 üzenetére
NEM...nativban fogsz úgyis játszani nem??
-
tomiee85
senior tag
válasz Anthony001 #3716 üzenetére
nekem semmi rosszat nem csinál csak szerintem kevesebbet nyújt mint kéne
lehet ám ezek a 1500-1800 pontok a reálisak és akkor nincs mit szórakázni mert megy normálisan (játékban nem fagy sose) -
Holee21
tag
válasz Anthony001 #3716 üzenetére
Hát a sikerért meg kell szenvedni
-
[MoRD]
csendes tag
válasz Anthony001 #3708 üzenetére
Az utolso 4-500hsz-t mar elolvastam, azok a problemak idovel meg fognak oldodni (driverek, servicepack, stb..)
-
tomiee85
senior tag
válasz Anthony001 #3711 üzenetére
elárulom hogy az empowerig driverek csak vistához léteznek (aceres ftp-n)
-
Holee21
tag
Ja, nagyon jó az/érték aránya. Ha még akár játszani is akarsz a laptopon, nemigen találsz arra alkalmasabb laptopot 160 alatt. Vidikarija egészen jól tejesít, RAM van benne. Én ajánlom. A gép terhelés alatt kicsit melegszik, de normális renndszerrel egészen stabil. Vidirakihoz drivert nem egyszerű találni,de már fentebb pár utat találtunk erre is
[ Szerkesztve ]
-
tomiee85
senior tag
-
Holee21
tag
válasz Anthony001 #3704 üzenetére
Engem ezek közül igazából csak az "Acer ePerformance Management" érdekelne. Vki tud vmit erről, hogy hasznos-e? Gyorsítja-e a gépet? Me amit itt leírnak az mind szép és jó, de mennyire igaz?
-
[MoRD]
csendes tag
Acer TravelMate 5520-6A1G08
Athlon X2 1.8Ghz + Ati 2400XTJol sejtem hogy eza noti bestbuy a notipiacon?
Ara brutto 160 alatt van picivel, nem talaltam mas ilyen jo teljesitmenyu notit ilyen jo áron.
Szal lehet en is meg veszem hamarosan eletem elso notijat. -
Lejszi
senior tag
válasz Anthony001 #3704 üzenetére
ez engem is erdekelne.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- Startech.com TB3DKDPMAWUE Thunderbolt 3 Dual-4K (PC & Mac) dokkoló - ÁRCSÖKKENTÉS!
- Eladó több db akkumlátor Lenovo Belső Thinkpad T570-T580 T460 és 1 db Új fóliás Dell Latitude 5520
- Akció! Karcmentes! ASUS ROG Zephyrus Gamer Laptop 144Hz i7 8750H 24GB RTX 2070 8GB Dobozában
- DELL Latitude 5410 i5-10310U - 8GB RAM - 256GB SSD - Win10Pro - használt - 1 év garancia
- GARANCIÁLIS ÓRIÁS Asus Rog Strix Scar 18 G834J gamer laptop/i9-13980HX/32GB RAM/2TB SSD/RTX 4090/18"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest