- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maccoy
csendes tag
-
_csocso_
senior tag
válasz Zsolii #18896 üzenetére
[link], itt egy viszonylag részletes leírás, 2db 1GB DDR ramot tehetsz bele max, video integrált, procit talán tudnál benne cserélni, de túl sokat nem kell várni tőle. Szv ha nagyobb teljesítmény kell, akkor érdemesebb egy korszerűbb gép után nézni.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Zsolii
csendes tag
Hello!
Segítsen nekem valaki! Egy ACER TravelMate 2430 notebook-om van!
Az érdekelne hogy mekkora az a proci amit maximum bele tudok tenni, milyen RAM-ot? Meg hogy lehet-e valamit kezdeni a videó kártyával? -
ozzyka91
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek az Acer extansa 7620g típusú laptopról? A 2400xt-s változatot tervezem most cserélni, viszont nem nagyon tudok róla sokat, fórumokon se nagyon lehet olvasni róla. Játékra mennyire jó? Tudom hogy notebookoknál nem kell sokat várnom, csak kíváncsi vagyok. Akinek van ilyen az írja már le a tapasztalatát.
Köszi
-
CptMisi
őstag
Helló!
Megpróbáltam játszani a Mafia II-vel egy Acer Aspire 5741es notin, de indítás után rózsaszín-narancssárga folt jelenik meg a teljes képernyőn, és nem történik semmi. Ctrl-Alt-Del, és már ki is lépett. Van erre valami megoldás, vagy ezen a notin nem fut?You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
AusWolf
őstag
válasz noobika #18891 üzenetére
Keress rajta tűhegy méretű nyílást a csuklótámasz részen, a billentyűzet fölött, vagy a monitor felett, az lesz a mikrofon. Muszáj, hogy legyen rajta. Driverből meg próbáld a gyárit lemezről, vagy az acer holnapról letöltött változatot.
Az önvezető autó olyan, mint az önmegivó sör.
-
noobika
csendes tag
Hejho
Lenne egy problémám, van egy acer aspire 5732zg laptopom (win7 professionalal). Skypzene akartunk vele de nincs mikrofon, hm mondom ez nemjó. Mivel nem volt hangja a tuloldalon. Hm biztos le van tiltva a microfon. Bementem a kezelöjébe és látom, hogy az volt irva, hogy "nincs csatlakoztatva". Felmerölt a kérdés, hogy van-e benne integrált mikrofon. elolvasgattam a leirást és elvileg van benne. Driver frissités railtek oldaláról de az se segitett. Szóval most itt állok. Vkinek vmi ötlete esetleg? Köszike. -
Rotor82
aktív tag
válasz Szabikaa20 #18887 üzenetére
Megnézném én, ha megmondanád merre találom...
-
Szabikaa20
őstag
Heh...Megoldottam! Körbeneztem a gépen es itt volt leszabalyozva 20Mhz-re..Atraktam 40-re maris 150Mb-al megy! Nézd meg nálad is hogy hogyan van.Mert a "g" az csak 20Mhz-ig van az "n" az meg 20/40Mhz.
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Szabikaa20
őstag
válasz Rotor82 #18881 üzenetére
Néztem és nálam se megy max. sebességen a Router.....pedig a Router a legnagyobb sebességre van allítva "n"-re vagyis 150MB-ra es a legerosebbre.Es itt van tölem 3m-re a jel a maximumon van de,ha megnezem a sebesseget a notin akkor csak 65mb/s-ot mutat vagy neha 58,5MB/s-ot.Es nem tudom miert.Pedig ez mar a masodik router amit vettem,mert az elozo csak a b/g-t tudta 54mb-ig volt es kis antennaja volt.Ennek meg mar nagy antennaja van es sokkal erosebb es meg igy is....
-
keszo
őstag
Sziasztok
Egy TravelMate 4502LMI-ről lenne szó, a problémám a következő: ha "rendesen tíz ujjal " gépelek akkor előfordul hogy néhány betű lemarad a szövegből. Magyarul kihagy a klaviatúra valami miatt. Nem mindig ugyanaz a billentyű, és ha még egyszer megnyomom akkor már jó.
Kérlek segítsetek, nagyon zavaró és idegesítő ez így. Előre is köszönömAttila
-
Rotor82
aktív tag
válasz Szabikaa20 #18871 üzenetére
Köszönöm a linkeket!
Közben váltottam x64-ről x86-os win7-re, hátha változik valami, de nem.
Letöltöttem a szept 20.-ai kiadást(Intel® PROSet/Wireless Advanced Enterprise Software for Windows 7 32-Bit*), de sajna ezzel is csak 10-14megát mér a speedtest...
Mostmár nincs más, megvárom a keddet, akkor jön az új router. -
ono88
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis Acer Aspire One D250 netbook tulajdonosa vagyok. Sajnos a gyári aksi tönkre ment és szeretnék újat venni, de a bolti 20e ft. Ebayen nézegettem ahol töredékéért van, de nem tudom, hogy azt ottaniakat meg szabad e vásárolni. Valaki vaalami ötlet? Jótanács?
-
sajtos123
csendes tag
Hali!
Remélem ebbe a topic-ba kell írnom.
Van egy Acer Aspire 5732zg notebookom. Win7 van rajta. Frissítettem a biost, de elment az áram frissítés közben hála az áram szolgáltatónak. Az tudom ha bios frissítés közben történik a baj akkor annak a gépnek vég csak szerviz segíthet.
Tényleg csak szerviz segíthet vagy van rá valami mód hogy meglehessen csinálni pl valami usb-s megoldással vagy valamivel kérlek segítsetek!!!!köszi előre is !
Hehe
-
gulupeti
senior tag
-
Dolby
senior tag
válasz AusWolf #18873 üzenetére
Érdekes, mert a dobozán két laptop van, egyik fekete, a másik fémes/ezüst színű. Ujjlenyomatok miatt lenne jobb, gondolom a olyan színe lenne akkor kívül is, mint a feketének a billentyűzet alatti része, amin sokkal kevésbé látszanak meg a nyomok :-)
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Dolby
senior tag
3820tg-nél mutatja valamilyen kód, hogy milyen színű a gép teteje? Úgy tudom van fémes, és fekete színű. Vagy ez tévedés? :-)
-
Szabikaa20
őstag
válasz Rotor82 #18869 üzenetére
Utannaneztem hogy ez a Wifi neked Intel 5100agn es volt itt valakinek olyan problemája hogy Vistan valami driver miatt 300mb helyett csak 130megaval megy.De aztan valami beallitassal aztan kijavitottak es ismet 300mb on megy neki.Itt a link nézd meg magad is.
A masik meghogy ha nalad is ilyen jellegu problema lenne akkor is a 130meganak boven elegnek kene lennie!
Innen pedig drivert tudsz ra letolteni.Probalj ki mas vagy uj drivereket is.Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Rotor82
aktív tag
válasz Szabikaa20 #18865 üzenetére
De én az everesten csak annyit láttam,hogy valami 5100agn, vagy micsoda, most fejböl nemtom. Amin ugye nincs ott, hogy n-es lenne a beépitett wifim...
Mindenesetre rendeltem egy 300as n-es rutit (841nd), amiröl remélhetöleg jön majd 40/20-al a cucc... -
Szabikaa20
őstag
válasz #51634688 #18864 üzenetére
Hello.
Jo legyen a proci es a grafika a tobbi annyira nem lenyeges!Na meg azert a rendszermemoria is fontos.minel tobb legyen benne!!!Ha tudsz annyiert akkor ha lehet inteles procival i3,i5,i7......ha annyiba nem josz bele akkor a AMD Phenom II X3-as vagy Athlon II X2-es valtozatok se rosszak....Nekem pl Athlon II X2 P320-as van benne.Es a Windows szerint az a legyengebb a gepemen. 5,1pontot ad ra mig a grafikara 7,1-et!De viszont egy ATI Radeon HD5650 1gb DDR3-as grafika van benne!Amivel már játékra is kiváló!!!Játszom a Maffia2-ot a Call of Dutylack Ops-t kerem szepen Max grafikan 1366x768-as felbontassal szaggatas nelkul viszi!!!Es egy 82cm Samsung LCD TV-n is jatszottam HDMI kabellel osszekotve Full HD-s beallitasokkkal is (1920x1080) ugyis simam megy a jatek max grafikan!
Ha meg nem szeretnel ATI-s grafikaval akkor Nvidias-asl kb a GT435-ös vagy GTS250-el van egy szinten!Termeszetesen itt most a Mobil grafikarol beszelunk!Egy asztalihoz ne hasonlitsuk!
Itt van egy topik amit en nyitottam.Nézzél be csinaltam teszteket a grafikarol ha esetleg érdekel!
[ Szerkesztve ]
-
-
Szabikaa20
őstag
válasz Sámson1984 #18862 üzenetére
Nemcsak XP-re van itt driver....Istenem hasznald a Google-t...Ird be hogy: "win7 drivers for Acer aspire 5720" vagy valami hasonlot es tengernyi drivert dob ki neked!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
válasz Rotor82 #18861 üzenetére
Hello!
Kerdes:7734G notin milyen gyors a beépített wifi és hol tudom megnézni esetleg? Azért kérdem, mert most kötöttek be 40/20-as netet és nem megy router wifin, csak kb 10/10-en a net...
valasz: Nalam a Wifi b/g/n-es a Laptopon....b=11MB-ig van,g=54MB es az n=150MB.Felrakod az Everest ultimate edition-t es az megmutat neked mindent!Es a 40/20-as net effektiv gyorsasaga max 5mb/2.5mb...szoval ha leglassabbra is van allitva a Wifid akkor is simam maximalisan kell menni a netnek!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Legjobb teljesítményű acer, 160eftig?
Tényleg nehézkes gépelni rajta?.. -
Sámson1984
csendes tag
Köszi!
XP-hez én is találtam nekem Win 7-hez kéne,sokat alapból instalált de nem mindent sajnos,ilyet ha valaki tud azt írja meg nekem köszönöm.
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
7734G notin milyen gyors a beépített wifi és hol tudom megnézni esetleg? Azért kérdem, mert most kötöttek be 40/20-as netet és nem megy router wifin, csak kb 10/10-en a net...
-
Szabikaa20
őstag
válasz Sámson1984 #18859 üzenetére
Hello!
http://komku.blogspot.com/2009/01/acer-aspire-5720-5720z-5320-windows-xp.html
http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5720.html
http://notebook.driversdown.com/notebook-drivers/s_137_1.shtml
http://www.getpcmemory.com/drivers/acer-aspire-5720-5720z-notebook-drivers-download-acer-aspire-5720-5720z-windows-xp-drivers/
Kapasbol 4 et is talaltam....Googli a baratod!!!
[ Szerkesztve ]
-
Sámson1984
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nekem az a kérdésem volna,h nekem van egy Acer aspire 5720-as gépem és win 7 van rajt de pár drivert nem találok a kérdés,h hol találok mert az acer oldalán én nem találom ha valaki küld egy linket az nagyon meg köszönném.
-
pbl8608
csendes tag
válasz SchDerGrosse #18454 üzenetére
Szia!
Láttam, hogy Te is egy boldog Acer 5820TG lapos büszke tulajdonosa vagy. Én most tervezem egy ilyen magamhoz vételét, csak kíváncsiságból írok, hogy egy két jó szót írhatnál róla. Meg még egy kérdés, itt a fórumban (acer laptopok), nem is olyan rég rizso írta hogy neki elég sárgás a kijelző, rakott fel képet, és hát tényleg nem a legszebb... Neked is ilyen?
Válaszod előre is köszi!Üdv
pblP.B.L.
-
Biggieboy
csendes tag
Sziasztok!
Az öcsém laptopjában(Travelmate 5520G-6a1g08mi) tönkrement az alaplap, mert kapott egy kis pörköltszaftot. Szétszedte és látszik, hogy megégett egy helyen az alaplap. Valaki tudna segíteni, hogy lehet-e vhol bontott alaplapot kapni ehhez a típushoz? Vajon a többi hardver is károsodhatott(RAM,HDD,GPU) ebben a balesetben?
Köszönöm!
Üdv.:biggieboy
[ Szerkesztve ]
Lenovo Ideapad G510
-
gulupeti
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek van egy Acer Aspire 5315 típusú laptopja. Elromlott benne a dvd író és megkért, hogy keressek bele valami új meghajtót.
Jól tudom, hogy ebben a típusban sata csatlakozósak az optikai meghajtók? Csak az adott típushoz való meghajtót lehet belerakni egy adott laptopba vagy pl. ha rendelek neki egy ilyet, akkor ezt is maradéktalanul bele lehet építeni?
Laptop témában sajnos nem vagyok otthon, kellene egy kis segítség.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
zsilinko
csendes tag
2010.11.14-én éjszaka Győr-Ménfőcsanakon a Muskátli panzióban eltűnt fekete IBM Thinkpad laptopom.
A számítógép már régi, így az értéke nem sok, viszont számomra nagyon fontos anyagok vannak rajta.
Magas áron visszavásárolnám, aki tud róla valamit, az kérem keressen!Bene Zsolt
003620/219-01-52
zsoltbene@gmail.com -
zsebszi
tag
válasz Szabikaa20 #18844 üzenetére
Köszönöm az építő kritikát, de annyira nem vagyok hülye, hogy ne tudjam megnézni a hátulját!!! Valószínűleg azért kérdeztem meg, mert nincs nálam a gép!!!! Hülye válaszokkal kerüljetek!!!! Sajna ahogy elnézem nem az 5930-as a típusa! Valami tipp még? (pihentek kerüljenek!)
-
-
milanmylo
aktív tag
Sziasztok! Mi az okat annak, hogy játékok futtatásakor összemegy a képernyő? Windows 7 64 bit fut a gépen 1280x800-as a felbontáson. A játékot 800x600 on futtatom és ahelyett hogy kitöltené a képet összezsugorodik. Valaki valami ötlet? Acer ferrari 1200 notebookról van szó.
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
karell25
csendes tag
Meg az everest és a speedfan-al se látom, hogy mi hány fokos a gépben, valami ötlet?
-
karell25
csendes tag
Ez a típus amit írtam, már az enyém 2 napja, csak nem találok listát hogy mit és mire lehet cserélni, mert egy asztali alaplapnál könnyű az ilyen felmegyek a honlapjára és ott a lista, hogy milyen memo és cpu-t lehet bele tenni, de ennél a notebooknál nem találtam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz karell25 #18847 üzenetére
Jajj... Azt hittem,hogy a laptop nincs a bírtokodban... Ebben az esetben ott a felirat a gépen, illetve a billetnyűzet melletti kék gumin is ott találod a tipust. Ha ez így nem megy,akkor start-vezérlőpult- rendszer-eszközkezelő
Memóriát,processzort, HDD-t, tudsz benne cserélni...A videokártyát is elképzelhető ,hogy lehet, de az nem biztos...
-
karell25
csendes tag
Egy másik kérdés, hol tudom megnézni azt hogy a notebookomban mit lehet cserélni? és listát hogy mire lehet, acer aspire 5536g , acer honlapját nézegettem de nem találtam.
-
karell25
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy Acer Aspire 5536g notebookom van és hiányzik róla 3 bill, ezeket lehet pótolni vagy az egészet ki kell cserélni?
-
milbo
aktív tag
Attól a kártyától azért ne várj sokat. A CCC-ben és a játékban vegyél vissza mindent mondjuk LOW-ra, így próbáld meg. Az extra dolgokat kapcsold ki, az élsimítás, V-Sync, Motion Blur nagyon fogja a kártyádat. Az energiaséma legyen "Teljesítménycentrikus" beállításban. Energiatakarékos módban nem engedi a 3D órajelek használatát, ez is lehet a hiba oka.
mod: CCC-ben minden csúszka a "Teljesítmény" beállításon.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy notit, amiben Ati mobility HD 5470 van... Egyszerűen e teljesítménye a béka feneke alatt van.. FPS játékoknál 1-2fps-sel megy.... Egyszerűen nem tudom a hiba okát...Nincs valami tippetek?
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
A karácsonyi időszakban mi várható az árakkal? Őt néztem ki, de az jutott eszembe, hogy Acerék a gari idővel szoktak akciózni. Várható vajon, hogy a 3 év garanciát hozzá dobják? Mégis csak 20k spórolás lenne :-)
Köszi
-
nonoka74
tag
sziasztok!
adott egy új acer 5736z tip. új noti.win 7 telepítés után beállítgatom az energia gazdálkodásnál,hogy lecsukáskor alvó mód és .aszik megcsinálni.helyette kikapcsol és újra be kell kapcsolni felnyitáskor!helytelen leállítás képernyővel indul!2x újratelepítettem 1x home premium,1x ultimate mind a két verziónál csinálja!ötlet?köszi -
Osiris
őstag
Sziasztok!
Acesr Aspire 3810TG-944G50n notebookkal van olyan gondom, hogy nem tölti az akksiját, az elején van egy led ami töltés közben elvileg narancssárgán világít és ha fel van töltve akkor kéken. Na ez a led, most sehogy nem világít és a win7 a jobb alsó sarokban azt írja az akksiról, hogy "Rendelkezésre áll 24%, nem töltődik". Már fent van minden driver és a "PowerSmart Manager Application" amit az acer támogatás oldaláról le lehetett tölteni. Az eszközkezelőben semmilyen driver nem hiányzik.
Ahogy a tápot kihúzom a gépből, azonnal kikapcsolódik...
Az egész mizéria egy hdd elhalálozás miatti újratelepítés óta van. Nagyon kéne valami megoldás, hogy megint töltődjön az akksi, ami az everest szerint 2%-osan van csak elhasználódva..
Tudtok erre valami megoldást? -
Ursache
senior tag
válasz tzatzikiii #18830 üzenetére
Most raktam új az egész windows 7-t, pont evégett, hogy kiderül van-e valami vírus: nincs
Leszedtem a szervízpanelt, tűdővel kifújtam a port amennyire lehetett (kopmi se segített volna jobban, mert nem volt benne kg por, kb 2 fújással kijött a nagyja)Hehh.... Everest lehet rosszul mér? Esetleg a szenzorok haltak meg? Nem viccelek: 5 perce 70 fok körül mentek a magok! Most a CPU 44 C°, a magok 55 C° körül mennek!
Na mindegy: újraraktam, "kitakarítottam".
Köszönöm, hogy reflektáltatok a kommentjeimre!
https://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
veterán
válasz benkebence #18829 üzenetére
Nézd át az apróhirdetéseket.
hardverapro.hu/aprok/hardver/notebook/tartozekok_alkatreszek/listaz.phpSzokott köztük lenni kijelzőcserével foglalkozó ember.
Csak a felbontás, méret kell, (csatlakozó típusa) illetve segítenek is kicserélni. Nem is olyan túl drága, és nem is olyan bonyolult kicserélni.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
tzatzikiii
tag
@rizso: Minden csak szokas kerdese.
@Ursache: nincs valami hatteralkalmazas, ami tekerne a procit? Taskman mit ir? Virus, hulyen leprogramozott alkalmazas csinalhat ilyet. Egyebkent viszonylag sok, nekem most az 5745G-m Opera + Winamp + Thunderbird + Photoshop egyuttes alkalmazasaval 35°C ill. 39°C-osak a magok. Ellenben volt korabban egy Asusom, T5600-zal es egy eleg hulye energia- es hogazdalkodassal, ott csoda volt, ha 60°C ala mentem, tehat lehet persze "alkati" dolog is.
-
benkebence
csendes tag
Sziasztok.Van egy Acer 5735z típusú laptopom, de egy baleset folytán betört a kijelzője. Tud valaki arról infót, hogy mennyi egy új monitor, és mennyi a cseréje?
Köszönöm..
-
Ursache
senior tag
válasz Szabikaa20 #18824 üzenetére
A para az, hogy alapjáraton is simán 60 fok körül megy a proci... De előző notimmal is ez volt... nem tudom, hogy a francba...
Majd megnézem, szétkapom!Más valaki? =/
-
Dude8
tag
Sziasztok!
Adott egy Aspire 6530-as lapos. Történt egy kis baleset vele, mégpedig apum kihangosította a kamionban, de a kihangosítókábel beakadt valahová és amikor az ölébe vette azzal a lendülettel kiszakadt a stereo jack aljzatot belőle. Azt szeretném megkérdezni, hogy pontosan milyen típusú aljzattal szerelték azt a lapost, esetleges tippek a beszerzésére, és egy körülbelüli árnak nagyon örülnék!
Szerviz sajnos nem jöhet szóba, mert Csehországból jön érte a futár, és hozza viszi, és apum havonta csupán 1-2 napot tartózkodik M.o.-on, így otthon kellene maradandót alkotni.Várom a válaszaitokat, amelyeket előre is köszönök!
[ Szerkesztve ]
"In God we trust, all others we monitor!"
-
rizso
addikt
Már nem is tűnik olyan furcsának a kijelző...csak kicsit át kellett állnom az asus-ról
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Szabikaa20
őstag
válasz Ursache #18822 üzenetére
Hát szerintem az kua sok!!!Nalam 3ora Maffia 2 utan a CPU 66C fokra melegszik 24 fokos szobahomersekletnel.A GPU pedig 58-60-ig.Szerintem a 96-97 nagyon sok!!!Nem fagyogat a gep?Vagy nem akadozik?
Egyszer volt nalam javitason egy laptop.Elhoztak hozzam,mert azt mondtak nekik a szervizbe hogy procihibas,merthogy 20perc utan ugy folmelegedett meg orditott a ventillator hogy kikapcsolt a gep.Erre en kioperaltam belole a hütést es a teljes feluleten a hutobordak elvoltak dugulva.Ilyen kb 6cm hosszu 2cm szeles es 1cm vastag "PORKOCKAT" vettem ki belole rendesen egybenmaradt mintha osszelett volna preselve.Utanna összeraktam es csendben problemanelkul ketyegett tovabb.Lehethogy nalad is hasonlo dolog van..Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
rizso
addikt
válasz tzatzikiii #18821 üzenetére
Hibásnak nem hibás, egyszerűen ilyen...Lehet, hogy még finomhangolok egy kicsit rajta. Aztán az is lehet, hogy valakinek meg pont így tetszik, és az asus kijelzőjét tartja túl szürkésnek/hidegnek...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Ursache
senior tag
Hello!
Van egy Acer Aspire 5739G masinám P7450 procival. Az előbb fejeztem be a Medal Of Honor Tier 1-t, amikor az everest 96-97 C°-ot mutatott a procira (GPU kb 65 C° volt)
A gép kb 3/4 éves, sosem volt húzva. A szobában kb 23-24 C° van. Fa íróasztalon használom a notebookot. Sosem volt megbontva a notebook.Ezek az értékek normálisak?
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz tzatzikiii #18819 üzenetére
Ez mar a kalibrálás utána állapot
Max fényerővel meg valóban csak azt érem el, hogy kisül a szemem (bár nincs akkora fényereje ennek a gépnek, mint mondjuk az asus n61vn-emnek volt).
Szemből nézve egyszerűen ilyen a kép. Jól látszik pl. a koalás képen is: barátnőm gépén szürke, az enyémen sárgás-barnás. Nem ez az első LED-es laptopom (N61vn, Dv6, K50ab - barátnőmé), és azoknál nem volt semmi gond.Szóval szórakoztam én már a beépített lehetőségekkel is, de eddig nem sikerült elérnem a nekem tetsző színeket. Beállítottam már a win7-nek is fekete témát, de hát pl. a tálca az nem fekete-szürke, hanem ilyen sötét füstszürke lett...
-
tzatzikiii
tag
Szia!
Ami a kepeket illeti (Asus vs Acer): tenyleg sargas-barnasnak tunik az Acer. Probaltal mar manualisan finomhangolni? En amikor megvettem juniusban az 5745G-met, legalabb 2-3 orat szarakodtam a kepernyo helyes beallitasaval (elotte meg sosem volt LEDes kepernyom, es nagyon nehezen szoktam meg a "neutralis" poziciot). Sokat lendithet a gamma allitasa a "fehersegen", valamint erdemes megkeresni az optimalis fenyerot is (ertelemszeruen a fenyero csokkentesevel egyre sargasabb iranyba latod eltolodni a szineket, de ez "csaloka". Max fenyeron viszont konnyen kifolyhat a szemed - pl en nem birom a teljesen maxot). De mondom, en a helyedben elso korben a gammaval jatszanek.
tz
-
merciabc
csendes tag
Sziasztok!
Van egy nem kis problémám.ACER 5535 azzal kezdte h este lehaltak az USB-k,deeterneten működve ment tovább a gép.Végezvén a napi barangolással,alvóállapotra összecsukva,net kihúzva,alvás.Reggel nyitom ki,enter...semmi,csak a zöld led világít.Kikapcsolom...bekapcsolni már nem ment...de semmi! Napközbe próbálgatom,akksi le...ram csere...kommunikáció másik géppel..stb. de semmi! Ha tudtok segítsetek,de ne úgy légyszi,h ...zsírozd be-oszt dobd ki,meg egyebek..Az a szomorú az egészbe,h most telt le egy hónapja az utolsó részlete,és nem volt olcsó gép!Segítségeteket előre is köszönöm! Z -
rizso
addikt
válasz Szabikaa20 #18814 üzenetére
7500 pont fölött teljesít 3dmark06-ban 1366*768-as felbontás mellett!
-
rizso
addikt
válasz Szabikaa20 #18814 üzenetére
Igen, Radeon 5650 (+4250) és egy i5-460m, 4gb ddr3, 750gb winyó.
Csinálok majd egy 3dmark06-ot, gondolom az érdekel legjobban
Addig ha valaki venné a fáradságot, és letöltené ezeket a képeket (az acer meg egy asus kijelzője van rajta), és mondana valamit, akkor megköszönném! A képek kicsit csalnak, mert az asus-é nem ilyen lilás-kékes, csak nem tudtam rendesen lefotózni. Az acer-é ilyen barnás, és már kezd fájni a szemem tőle
Mindkét gépen egyforma google chrome és asztali témát állítottam be, mindjettőn feltiltam a fényerőt maxra!Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Szabikaa20
őstag
ATI RADEON HD5650 1GB DDR3-as grafikuskartya van benne???ES i5-ös???
Leirnad legyszi az adatokat a geprol?Mert nekem is HD5650-es van benne csak AMD Athlon II X2 P320 -as procival.Es szeretnem tudni hogy mennyit dob az i5-os.Köszi!Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
rizso
addikt
Na Srácok, megvettem az 5820TG-t!
Még csak most ismerkedünk, de az első benyomások egész kellemesek, minőségi kis gép!
Viszont lenne egy kis gondom: a kijelző mintha sárgás-barnás-szürkés árnyalatú lenne! Hogyan lehetne ezen segíteni?Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Meekrob
tag
Sziasztok!
Nem tudom tudnátok-e segíteni. Van egy kb 3 éves TM 5520-am. Az a problémám hogy egy ideje a rákötött hangfal vacakolt, néha csak egyik szólt, azt hittem kontakthiba, mert egy nagyon olcsó darab. De sajnos ma semmilyen eszközt nem akar felismerni amit a jackbe (füles/hangfal) dugok. A hangfal meg a mobilommal nagyon jól megy, nem jelentkezik a hiba, ill. egy ideje tv-re kötöttem, és azzal is remekül szól... Úgy tűnik mintha a jack csatlakozó magában a gépben krepált volna be. Control panelban ( ha jól emlékszem vezérlőpult a magyar neve, bocsi, de angol nyelvű win7-em van), a hardware és hangok, hangok alatt, nem talált semmilyen eszközt a gép, amikor beledugtam (próbáltam kikapcsolni bekapcsolni )
Ha nem lehet rajta segíteni, nem ismer vki vmi usb-s hangfalat, ami a hangot is usb-n nyomja át? , Vagy milyen olcsó pcmica-s kártyát ismertek esetleg?
Előre is köszi a válaszokat.
Üdv
Balázs -
grovani
csendes tag
válasz Szabikaa20 #18809 üzenetére
igen sikerült. Amikor átállítottam minden elindult akksirol is
..a lehetetlen csupán csak egy szó...
-
grovani
csendes tag
válasz Szabikaa20 #18807 üzenetére
ugy volt. Annyit azért tudok milyen a kártya.. ennyire nem vagyok hülye hozzá.. Ati HD 545v 512mb.
-
grovani
csendes tag
válasz Szabikaa20 #18805 üzenetére
na nekem mondhatsz ilyeneket mondjad mit csináljak és megnézem nem értek én ennyire a lovakhoz..
-
grovani
csendes tag
válasz Szabikaa20 #18803 üzenetére
oooohhh! Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
-
Szabikaa20
őstag
válasz grovani #18802 üzenetére
Hello!
Probald meg alul jobb felen az aksinal ami ott a gyorsindito menuben van.energiatakaraekos mod helyett a masikat...nem tudom neked hogy van irva nekem ugy hogy kiegyenlitett.
Vagyha ugyse megy akkor az asztalra kattintva a jobb gombal menjel ra a grafikuskartya tulajdonsagaira.Kijon egy tabla,es ott fonta a bal felso sarokban kijon hogy grafika.Na es ha arra rakkatintasz akkor van ott olyan hogy "Power play" es ott lehet allitani hogy mikor milyen modban milyen teljesitmenxy legyen.
[ Szerkesztve ]
-
grovani
csendes tag
sziasztok!a gépem tipusa 5732zg egy olyan kérdésem lenne hogy az mért van hogy ha akksirol megy a gép egy játék se indul a gépen(még a pasziánsz se!!!!) ha hálozati töltöröl megy akkor meg minden indul. Van erre valamilyen megoldás?Mert igy kb akksirol nem tudom használni csak netezésre.köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- Umax Visionbook N14G Plus HU
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Új Állapot! Ci7 9.Gen! 4K!!! SSD/Gari
- LENOVO LEGION Slim 7 16 - Ryzen 7 7840HS, 2TB SSD, 64GB RAM, RTX 4060 8GB, LENOVO Premium Care
- HP Omen 17-an193ng i7 8750h/16GB RAM/GTX 1060 6GB/256GB SSD/1TB HDD
- Samsung NP530 fémházas ultravékony laptop 13,3" HD, 256GB SSD, 4-5 órás akku!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest