-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben1
tag
válasz stifi82 #19480 üzenetére
üdv!
azért akarom az integráltat használni mer az utóbbi időben csak filmet nézek illetve éjszaka hagyom kicsit töltögetni a notit,és ez miatt akartam hogy ne melegedjen és kevesebbet fogyasszon.
persze ha eljön az ideje akkor szépen átkapcsolom 5850 re és szakítanak a játékok
de mostanában nem ezen játszok tehát ezért akartam csak az egészet....gigabyte eX38 DS5 , Q6600@3000,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 22'' SA200 2ms Corsair TX 750
-
Jarod1
veterán
keresek acer2410 hez kijelző hátlapot mert el van repedve...aki tud priviben jelezze
[ Szerkesztve ]
-
Atimester
aktív tag
Kinyitom, sárgon villog a Power gomb és a billentyűzet alatti villanykörte szimbólumú LED.
Ha bármely gombot megnyomom a billentyűzeten, akkor másodpercek alatt feláll a rendszer a készenléti állapotból, és tökéletesen működik.
(Ugyan ez van, ha lecsukom, vagy ha Start menű/Kikapcsolás/Készenlét parancssorból kapcsolom le.)
de ha a Power gombbal (egyetlen gombnyomásra) kikapcsolom, akkor nem lehet bekapcsolni, csak hosszas próbálkozás (gomb nyomogatás) után. -
TeeJay
félisten
múlthéten vettem egy Acer Aspire 5742ZG-P613G64MN laptopot
ebben 3 GB DDR3-1333Mhz RAM van mégpedig egy 2GB-os és az 1GB-os Kingston modul.
mivel a Radeon 5470dedikált VGA ami benne van 512MB-ot csíp le a 3GB-ból így csak 2,5GB memóriám van rendszerre.gondolkoztam rajta hogy szeretném bővíteni de most ugye párban megy a két modul és nem tudom hogy járnék legjobban. eladnám az 1GB-os modult és vennék egy másik 2GB-os Kingston-t és imádkoznék hogy párban menjenek, vagy bővítsek nagyobb mértékben és az 1GB-os modul helyére egy 4gigásat csak akkor nem tudom az menne-e szintén párban.
ami talán a legbiztosabb lenne hogy eladni a 2 és 1gigás modult is és venni két egyforma 2gigásat egy boltban és belerakni
ha jól tudom 4GB memória esetén a VGA már 1GB-ot csíp le belőle szóval rendszer szinten nem lennék sokkal előbbre mivel most 2,5GB jut oda úgy meg jutna 3
lehet mégis csak úgy kellene megpróbálni hogy 2GB és az 1GB-ot eladni és venni 4-etvan más aki hasonló helyzetben van?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
pru
csendes tag
válasz hcsaba #19493 üzenetére
Én nem foglalkoztam sose Linuxal így gőzöm sincs, hogy történik ez. Olvasgattam erre arra róla, hogy előbb a Linux partícióját kell törölni majd csak utána lehet win partíciót létrehozni.
Akkor azt mondod nem bonyolult véletlen nem tudsz dobni egy linket ahol normálisan le van írva. -
grindlock
csendes tag
sziasztok!
ACER Aspire 3613 laptophoz keresek hátlapot, mert a zsanér mentén eltört.
3610-est sehol nem lelek, minden mást igen...
Milyen Aspire soroztaszámú gépek hátlapjai lehetnek jók ehhez a modellhez? (3010, 3110, 3210, stb)Köszi a segítséget előre is.
-
pru
csendes tag
Valaki csinált már olyat, hogy Linux volt a notin és valamilyen win-t tett rá?
Mert ahogy olvasgatok nem olyan egyszerű. -
pru
csendes tag
Helló!
Véleményeteket kérném, meg akinek van a tapasztalatát, az Acer E528-352G32MN laptop-ről.
Végül is főleg internetezésre lesz.
Mondjuk azt nem tudom hogy ezek a celeron dual processzorok mennyire jók?
Egy win7 azért el kell bírnia nem?Előre is kösz
[ Szerkesztve ]
-
Atimester
aktív tag
-
Atimester
aktív tag
válasz Atimester #19486 üzenetére
Szia Sowi!
Ennél a típusnál a launch boardot midössze 4 db. SMD Led és egy mikrokapcsoló.És ezek rendben vannak. Kikapcsolni mindig kikapcsol az első gombnyomásra. Csak bekapcsoláskor kell vagy százszor megnyomnom.
Mi lehet még az oka, hogy nem kapcsol be egyből?
[ Szerkesztve ]
-
Peta60
csendes tag
Sziasztok!
Hozzáértőket kérdezném arról,h Aspire 5720 kijelzője cserélhető-e Aspire 1650 kijelzőjére.
Előre is köszönöm ha valaki tudja a választ. -
Atimester
aktív tag
Sziasztok!
Nekem egy acer travelmate 5730 -as (5730-654g25mn) laptopom van, ami mostanában csak nagyon nehezen kapcsol be. 30-50 indítás után. A bekapcsoló gombot nyomogatva, néha gyorsan, néha lassan, de semmi. Aztán 5-10 perc próbálkozás után beindul. (Közben próbáltam: akku ki-be, táp csati ki-be, de teljesen rendszertelenül indul be. Hol töltés közben, hol anélkül.)
Ha beindul, akkor minden tökéletes. (Aksiról is és kivett aksi mellett csak tápról is.)
Ha lecsukom a tetejét, készenléti állapotból mindig gond nélkül beindul. De ha sokáig úgy hagyom, és lemerül az aksi, vagy rendesen kikapcsolom, akkor nem akar bekapcsolni, csak feltöltött aksi mellett hosszas próbálkozás után.
Biost már frissítettem. Operációs rendszer újra rakva.Tudja valaki, hol van ebben a típusban a bios elem?
Találkozott már valaki hasonló problémával?Választ, ötletet, tanácsot előre is köszönöm!
-
Gaben1
tag
üdv
7745g nél ugye 2 vga van, hogy tudom beállítani hogy ne az 5850 legyen az alapértelmezett vga?
mert akárhányszor bekapcsolom mindig az indul elsőnek és csak utólagosan tudom átkapcsolni az integrált ragigabyte eX38 DS5 , Q6600@3000,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 22'' SA200 2ms Corsair TX 750
-
stifi82
aktív tag
-
stifi82
aktív tag
válasz schambee #19473 üzenetére
Én 1 éve vettem ehhez hasonló erőgépet. igaz az csak corei5 430m ati 5650 azt látom az 540st jobbnak hozza néztem iponon volt zomaugynak becézte talán pont ez volt amit te szeretnél ott videokarit 1 tizedel hozta gyengébnek a win7 mint az enyém itthon van. Én ausztriában vettem de nem bántam meg nem tudom neked mennyire elérhet ausztria saturn vagy media mert ott azért olcsobbak picivel mint itthon jó esetben 100 200 eurot is tudsz sporolni.
Sok a garitól fosik. Az a gond ha nem tudsz németül ha garival gond van de szerintem az utazó gari simán bizniszelhető..............!
Ugy hogy nyugodtam megveheted ha tetszik.
Nagy asus párti voltam csak asus ilyen árban de még hasonlóban anak idején mikor én vettem még közelitöleg se tudot ilyen video karit adni csak 5450est az meg felát tudja az is ott van az oldalon amit feltetél.
Öcsémnek lett 1 asus véve akkor mikor az enyém de hát külsöleg meg se közelíti a bill hullámzik rajta stb............
http://www.saturn.at/produktinfo/?cat=N01.02.&groupId=1&parentCat=T00.00.12.01.&sku=1163140
http://www.saturn.at/produktinfo/?cat=N01.02.&groupId=1&parentCat=T00.00.12.01.&sku=1163097
http://www.saturn.at/produktinfo/?cat=N01.02.&groupId=1&parentCat=T00.00.12.01.&sku=1163098
de ahogy nézegetem most picit lehet magyar ár amit küldél jónak tünik a magas euro miatt
végszó vedd meg nyugodtan erős masina az!!!!!!!!!![ Szerkesztve ]
-
-
válasz beach head #19472 üzenetére
Az van rajta gyárilag is és nincs másik sem,én is erre gondoltam elsőre...
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
schambee
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok, és az Acer Aspire 5750G-2634G50MN gépet néztem ki.Ilyen árkategóriában nekem feltűnően erős gépnek tűnik, a kérdésem pedig az lenne, hogy van-e valakinek valamilyen tapasztalata/véleménye, vagy bármilyen infója a notebookkal kapcsolatban?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!
Tisztelettel,
__
schambee[ Szerkesztve ]
-
Igazad van,azért köszi a választ,nekem az alaplap a gyanúsabb,mert ha a dvd hibás attól még nem fagy ki a bios vagy igen?Javítsatok ki ha tévedek...
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
19465-re esetleg valaki?
-
beach head
senior tag
-
sowi
őstag
válasz beach head #19466 üzenetére
nem hasznalsz sdkartya atalakitot benne?
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
beach head
senior tag
elvittem a szakihoz kiszedte a vinyót, egy- egy ram modult de nem azokkal van a baj, sőt
a gép 10-15 perc után bebootol szóval valami túl lassan melegszik vagy mifene. ugyhogy nem úsztam meg szervíznélkül jöv héten felviszi. remélem nem kell alaplapot cserélni meg semmi ilyen rohadt drága cuccot mert a tököm tele az acerrel már bocsánat...annyit mondott még hogy ha szerencsém van akkor a monitor meghajtóval(ha van ilyen) lesz csak gond...
illetve könnyű mondani hogy vigyem el én vidéki vagyok nem csak leugrom a szervízbe akövetkező busszal sajnos, mo.-n mindenféle műszaki szervíz csak pesten van... és nem mindegy h 4000 ft oda meg 4000 ft vissza plusz 7000ftos óradíj meg 4000 ftos bevizsgálás..... plusz meg még a cserealkatrész ára........
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Adott egy 5520G típusú notebook.A következő jelenségeket produkálja: Sűrűn kifagy a bios indításnál,sokszor nem látja illetve megszakad a kapcsolat olvasás illetve írás közben a dvd meghajtóval,ha elindul általában órákig használható a meghajtó hibát leszámítva normálisan...Válaszaitokat előre is köszönöm!!
-
Peak
addikt
válasz beach head #19463 üzenetére
Remélhetőleg szakszervizbe viszed, ahol rutinos, a márkával tisztában levő szakemberek vizsgálják meg. Vidd az EC-CO Kft. szervizébe, mint hivatalos márkaszerviz. (www.ec-co.hu )
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
beach head
senior tag
ha ez számít akkor akksiról se indul, de töltőled ég, meg semmi égett szagot nem érzek a gépben
-
beach head
senior tag
Sziasztok a problémám:
aspire 5530 bekapcsol díszled, touch ledek oldalt égnek, ventik mennek, viszont fekete képernyő,se bios semmi nem jön, semmi nem történik csak duruzsol és nincs az a jellegzetes bootolásos ventillátor felpörgés sem és a poci ledje sem villog, és a wifi gomb se villog mint eddig induláskor. mi lehet ennek az oka? korábban már tápot cseréltek benne, ma viszem szerelőhöz h megnézze... de érdekelne hogy mire számítsak.
köszi sziasztok
[ Szerkesztve ]
-
Peak
addikt
válasz jokeman #19458 üzenetére
Azért, mert mellette van egy dedikált nVidia GPU, és egyszerűen nincs engedélyezve a "switcable" mód, hogy váltogatni lehessen a két VGA között.
HA a BIOS-ban esetleg lehet van rá lehetőség, hogy fixen kiválaszd, hogy melyik GPU-val bootoljon fel a rendszer, lehet hogy tudod használni az integráltat is, de akkor meg az nVidia "erőmű" nem működik.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
válasz odomisauq #19456 üzenetére
Esetleg egy szakember általi bios-frissítés az energia-menedzsment és az OS közti viszony stabilizálására segíthet.
No meg ha pl. telepítesz még esetleg egy Acer energiamenedzsment programot,
és az OS is maximálisan frissítve van, nem különben a meghajtó szoftverek a chip-gyártói honlapról, mert pl. hibás meghajtó szoftver is okozhat ilyen sleep-módból való nem-visszatérést.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
odomisauq
csendes tag
Sziasztok!
Egy Aspire 5520-ról lenne szó.
Addig nincs gond vele, míg előtte ülök és foglalkozok vele. Ha egyedül hagyom a drágát, egy idő múltán elsötétül és a bekapcsológombja pirosan villog.
Sehogyan sem tudom életre szólítani, csak, ha kipattintom az akksit, majd vissza és újraindítom.
Nincs valami technikája a felélesztésnek?Q-do
-
drogery
tag
sziasztok a következő típusú notim van Acer aspire 5720z. A problémám a következő: újra telepítettem a windowst (próbáltam XP-vel Vista-val 7-tel) és az nvidia driver telepítése után elkezdi betölteni a windowst, majd befagy fekete háttér, zöld javító háttér, majd újra elkezdi tölteni, majd megint fekete háttér, zöld újra windows, aztán kékhalál és újraindul a gép. csökkentett módban elindul driver nélkül normálisan betölti a windowst. Geforce 8400M GS kártyám van.szerintetek mi lehet a probléma?
-
_csocso_
senior tag
válasz Mathias-2120 #19452 üzenetére
A WIN power management módján kellene állítani, mondjuk teljesítménycentrikusra, akkor valószínűleg működni fog, jobb alsó sarokban nézegesd, ott kellene lennie valahol.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Mathias-2120
tag
Sziasztok,
Acer 6930 notebookom van, amire feltettem most egy win7-et (vista után) és azt vettem észre, hogy ha akksiról megy, akkor jelentős mértékben visszaveszi a teljesítményét pl.: egy sima divx film szaggat, legalapabb játék akadozik. Ahogy töltőre dugom ezek megszűnnek és minden megy normálisan. Gondolom energiatakarékossági okokból veszi vissza a proci vagy a vga teljesítményét, de hogy már egy filmet se tudok megnézni az zavar. Mi lehet a megoldás? Hol lehet ezt állítani/orvosolni?
Köszi, Üdv!
Segíts magadon, Isten is megsegít!
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
Acer Travelmate 4740G laptopom van GT330M videókártya és I5 460M proceszor.
Meg tudná mondani valaki hol lehet váltani az integrált és a VGA közt?PSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
nyiri1st
csendes tag
Hello!
Van egy Acer Aspire 5315 laptopom! Korábban Ubuntu linux-al használtam, minden fain volt! Most Windows 7 Ultimate 32 bites Op rendszert használok és alvó üzemmód valamint a hibernálásból nem akar felébredni! A led a villogó narancssárgáról zöldre vált, de nem kapcsol be a képernyő, a ventilátor se pörög fel. Újra kell indítanom minden egyes altatás után! Próbáltam már mindenhol utána olvasni, de csak annyit sikerült kiderítenem, hogy valamilyen szoftveres probléma! De azt, hogy milyen azt nem! Bios-ból is a legfrissebb 1.45-ös van fenn. Valakinek valamilyen ötlete, vagy hasonló tapasztalata, hogy hogyan lehetne ezt az apró problémát megoldani?
[ Szerkesztve ]
-
Gaben1
tag
üdv lehet kapni itthon 7745g hez való 9 cellás akkut?
ugyanis nekem az van benne és ha esetleg a késöbbiekben megadná magát akkor nemtudom h lehet e kapni nálunk.. a gépet németben vettem 1000 euróért ,viszont 5850 és blu ray is van benne szal nekem megérte.. viszont itthon nem találtam egyenlőre akksit[ Szerkesztve ]
gigabyte eX38 DS5 , Q6600@3000,EVGA KO 8800GTX,4X1 GB kingmax mars ddr2 1066, 1500+1000+640gb+500gb sata2 ,samsung 22'' SA200 2ms Corsair TX 750
-
impact025
csendes tag
Köszönöm az eddigi segítségeket!
Most egy újabb problémába ütköztem. Mégpedig ha HDMI kimeneten kikötöm a tv-re a gépet és kiterjesztett asztalt választok, akkor ha áthúzom a böngészőmet a tv-re és kiteszem teljes méretre pl. egy videót nézek,akkor szépen megy minden. Viszont ha a közben a notebook kijelzőjén bármire rákattintok akkor a kiterjesztett asztalon lévő fullscreen videót azonnal kidobja fullscreenből és kis méretben fut tovább. Nos erre mi a megoldás szerintetek?Nem hiszem el, hogy ha a gépen szeretnék valamit csinálni miközben megy a film a másik kijelzőn fullscreen-ben ezt nem tehetem meg? -
stifi82
aktív tag
válasz Sweet Lou 6 #19441 üzenetére
Nnekem 7740g van és villágít amikor be van kapcsolva teljesen tökéletes így.
-
_csocso_
senior tag
válasz Sweet Lou 6 #19441 üzenetére
Szia! Szerintem egy LED-nél nem okoz gondot, hogy állandóan világít, nem kell törődni vele, ha minden más működik. Sok gépen, pl az enyimen is így megy alapból.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Sweet Lou 6
addikt
Sziasztok!
WiFi elérésű nettel használom a aspire 5720z-met. Egy Atheros AR5007EG wlan modul van benne, aminek a LEDje eddig ha használtam a netet villogott, viszont ha nem volt adatforgalom, akkor egyáltalán nem világított. Most feltettem egy újabb (novemberi) drivert hozzá (windows 7 alatt), és most állandóan világít a visszajelző LED, csak akkor alszik ki, ha kikapcsolom a modult. Ez hosszabb távon okozhat gondot, vagy teljesen normális?
sweetlou6.wordpress.com
-
Peak
addikt
válasz impact025 #19439 üzenetére
Szvsz ez azt jelenti, hogy a lap minden gond nélkül fogadja a 2x4GB RAM ( 8GB max. )modulokat, de 32 bites OS alatt teljesen felesleges 4GB-nál többet beletenni.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
válasz Norbert87 #19434 üzenetére
Nagyon szivesen, ha tudok segiteni valamiben, megteszem.
Mint pl. azt, hogy az Acer ma reggel kiadott hivatalos nyilatkozatot, hogy mikor kerül ki a magyar oldalakra és a disztributorokhoz és viszonteladókhoz, azt nem tudom.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
sowi
őstag
válasz Mathias-2120 #19435 üzenetére
launchmanagert felraktad?
Anytime, anywhere, any war ... if the price is right
-
stifi82
aktív tag
válasz Mathias-2120 #19435 üzenetére
Azt is nézted hogy 32 vagy 64 bites drivert raktál fel a vistásból ( néha szokott müködni)
-
Mathias-2120
tag
Sziasztok,
Most telepítettem fel a Win7-et az aspire 6930-as laptopomra és sajnos a touchpad gombok, amivel pl a hangerőt tudtam állítani (gyorsbillentyűk vagy mi) nem működnek. Az acer oldalán win7-re nincs driver, csak Vistára, azzal meg nem műxik. Van valakinek ötlete?
Köszi
Segíts magadon, Isten is megsegít!
-
Norbert87
csendes tag
-
Peak
addikt
A DELL termékpolitikája teljesen különböző az Acerétől.
Az Acer egy adott országot teljesen önálló független régióként kezel, saját termékpalettával, saját szolgáltatáskörökkel, stb. Igy lehet viszonylag rugalmasabban egy adott piacra szabni egy márka termékpalettáját.Sajnos az apróhirdetésekkel nem lehet mit kezdeni, hiszen azt mond mögé az eladó, amit akar.
A magyarországon hivatalosan forgalomba hozott Acer termékek mellé egyedi sorszámozású A4-es méretű garanciajegy tartozik, egyedileg kitöltendő egy eladó fél által a PTK. hatályos jogszabályai szerint. Arra van garancia.
Amihez nincs ilyen, ahhoz nincs lokális garancia, tehát a kedves felhasználó mélyen a zsebébe nyúlhat, ha ilyen külföldi vásárlással berizikózza a garit.De minderről a gyártótól, a disztributoroktól és a viszonteladóktól is tájékoztatást lehet kapni, részletesen a szabályokról, stb. Tehát utólag olyanra hivatkozni, hogy nem tudott bárki bármit nem lehet, hiszen akkor "vásárlás előtt nem tájékozódott megfelelően", amiért bárki mást elmarasztalni se jogilag, se semmilyen módon nem lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
stifi82
aktív tag
Én is az ár miatt vettem kint meg persze itthon meg még be sem bírták szerezni.
Format c volt azt ment rá magyar oprendszer billel meg kinlodok kicsit.
Beszéltem spanal kattogás miatt mert neki is katogot felrakta ultimate defragot és neki elmlult na kíváncsi leszek hogy segít e. Most futatom épp dolgozik majd pár nap mólve megirom hallotam e hangot.
De mindig nem a vinyotol jött a hang lehet hogy hő miatt kattog a burkolat vagy az alaplapon valami na majd kiderül, addig is fülelek. -
rizso
addikt
Nagy kár érte. Mert pl. az osztrák Dell-nél el lehet intézni, hogy ha ott veszed náluk a gépet, akkor kérheted magyar billentyűzettel és oprendszerrel, illetve itthon is él a garancia, csak be kell regisztráltatnod a gépet.
Mondjuk jó lenne, ha ezzel az utazó garanciával mindenki tisztában lenne, mert elég sok olyan aprót látok, ahol külföldről behozott gépeket nemzetközi garanciával árulnak - és akkor később "kellemes" meglepi érheti a vevőt garanciális problémák esetén...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Peak
addikt
Igy van.
Annál is inkább, mert se magyar klavi nincs benne, se magyar oprendszer, sem magyar lokális garancia, ami ha bármi gond lenne jogerősen használni tudsz.
Ha utólag akarod mindezt, akkor annyiba kerül pluszban, mint amit esetleg árban fogsz a külföldi vásárlással. Teljesen értelmetlen külföldön venni Acert.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
rizso
addikt
Tehát magyar állampolgárként nem érdemes kintről venni Acer gépet...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Peak
addikt
A Nemzetközi UTAZÓ Garancia, azaz International Travellers Warranty ( ITW ) minden Acer gépre jár nativan 1 évig a vásárlástól számítva.
Arra jó, hogy ha te mint magyar állampolgár magyarországon vásárolsz egy Acer készüléket, és elutazol bármilyen Acer partneri országba, és ott elromlik a géped, akkor az ITW szabályai szerint megjavítják a gépet.
Az ITW szabályai szerint ha egy magyar állampolgár egy német gépet vásárol, akkor arra elsősorban a lokális német garanciális feltételek és szabályok, törvények vonatkoznak.
A magyar állampolgár magyarországon nem minősül UTAZÓnak, hiszen itton van.
Ezért nincs is érvényben az ITW garancia, melynek egyik szabálya arról szól, hogy az ITW garancia nem cserélhető be lokális garanciára.[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
-
-
Peak
addikt
Helyesbítek! 50-50%!
Ugyanis bár csak két portot használ, lehetséges, hogy a nyák fizikailag úgy van megalkotva, hogy a fizikai port valamelyik "hibás" porthoz van kötve.
Bizonyára lesz nem soká valami hivatalos közlemény is.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
Szia!
Szerintem ne add el ennyiért ( 20k ), a részegységeitől többért is meg lehet válni.
Bár nem mai darab, a kijelzője simán érhet a használt piacon 25-30kHUFot is.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
Peak
addikt
válasz impact025 #19416 üzenetére
"Up to 4 GB of DDR3 1066 MHz memory, upgradeable to 8 GB
using two soDIMM modules (for 64-bit OS)
Up to 2 GB of DDR3 1066 MHz memory, upgradeable to 4 GB
using two soDIMM modules (for 32-bit OS)"Nagyon szívesen.
-
impact025
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy az Acer aspire 5738g notebbokba mennyi ram-ot lehet maximum beletenni. Hallottam már 8GB-ot is meg 4-GB-ot is. Melyik az igaz?Előre is köszönöm a segítséget!
-
stifi82
aktív tag
Nekem olyan észrevételem van a 7740g kapcs hogy közbe kattan 1et nem tudja valaki mi lehet ez?
Olyan hang mikor az ember körömel megkopíntja rajta műanyagot csak belüről hallatszik.
Nehogy valami elszálljon vinyo vagy ilyesmi. -
kor84
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 5710g acer laptopom.(core2 T5500 proc. 2gb ddr2ram 160gb winc.ati hd2300 128mb video) 3,5 éves. Sajnos alaplapja + áramellátórendszere meghalt, +tápegység is. Igazából megválnék tőle mert a javításra elég horror árakat kaptam. Ajánlottak érte 20 000Ft-ot. Szerintetek megéri ennyiért elpasszolni? Ha valakinek esetleg többet is megérne nyugodtan szólhat!
-
Norbert87
csendes tag
Sziasztok
Most szerettem volna venni acer 5950-es notebookot de jött ez a sandy bridge-s ügy az inteltől, na most ebben a notiban Core i7-2630QM (2GHz, 6M cache, Turbo-Boost, Hyper Threading, 45W) processzor van és fogalmam sincs milyen alaplap .Kérdésem az hogy így a noti még meg sem fog jelleni, egyeltalán a mobilprocikat érinti-e ez az ügy ?Valaki valami hasznosat tud ebben az ügyben ? Köszönöm
-
Peak
addikt
semennyire.
a 4gigás 720p MKVt talán még lejátsza a MediaPlayerClassicHomeCinema, de VLC már azzal is akadhat.
ez egy netbook! 1.6os 1 magos atom procival.
ennyit tud.Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
LOTR
addikt
Sziasztok!
Remélem jó helyen érdeklődök, de egy ilyen netbook Acer Aspire one A150 BGK-3G mennyire képes megbirkózni a hd filmekkel?
nem tudom, hogy pontosan mik vannak, de talán kb ezek:
720p mkv
~10gigás bluray rip 1080p mkv
gondolom az eredeti blurayt azért nem viszi, de hátha
Köszi!One Ring to rule them all
-
ViZion
félisten
Nem az enyém. Megvették, én telepítettem volna, amikor észrevettem...
Azért ez bosszantó, mert esélytelen a vevő a gyártóval szemben.Boltos végül is kicseréli, így a vevőnek nem lesz kára. Boltosnak mondtam amit beszéltem acerrel, szl. remélem neki sem lesz bukta...
Csinálni pixelhibát? No a 60-as szögön kívül erre nem tudok jó módszert...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rizso
addikt
válasz ViZion #19407 üzenetére
Nyugodj meg, nem csak aceréknél van így. HP Pavilionnál volt egy pixelhibám, felhívtam őket, és azt mondták, hogy 1 pixellel nem tudnak mit csinálni, ez van...
Ha ennyire zavar (amit megértek, engem is zavarna), akkor csinálj rá még párat, és akkor már cserélikEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
ViZion
félisten
Közben felhívtam Aceréket...
Pixelhiba számít, tehát 3 subpixel az egy hiba. Ha középen van 2 pixelhiba, akkor csere, ha szanaszét, akkor 3 után csere.Namost fizetni a jóért kell szerintem, kipróbálni azon a gagyi linuxon nem lehetett. Félre ne értsétek, a linux jó, de amit ráraknak az egy parancssoros f¤s, nem is csodálom, ha minden átlag user szerint a linux nem embernek való, mert aki ezt látja egy életre leírja a linuxot...
Acerék azt mondták vissza kell küldeni, és megmondják a tutit. A boltost a nagyker hajtotta el, azt nem értem miért döntenek telefonon ilyen ügyben, főleg mivel a nagyker nem szerviz... Gondolom kevesebbet kell papírozni.
Azért Acer górék Merci szélvédőjére húznék egy karcot, és mondanám: ha lesz még egy, akkor cserélem...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Peak
addikt
válasz ViZion #19404 üzenetére
Szia!
Nagyítóval nézd meg, pontosan hány SZUBpixelről van szó.
Ugyanis az Acer nem tesz különbséget teljes és szub pixel között.
Ha pedig igy van, akkor 1 fekete pixel 3 szubpixelt jelent.
Ha többet találsz, akkor még több szubpixelt jelent.Ha tovább baszakodik veled a bolt, akkor vidd el az EC-CO Kft-hez, mutasd meg a panelt nekik is, hogy mondjanak rá valamit.
-
stifi82
aktív tag
válasz Rotor82 #19403 üzenetére
7740g core i5 430m
4gb ram
ati 5650 1gb
640gb hdd
17,3 " kijelző ami samsung everest szerint
lekopogom még semmi gond vele
Csak 1 olyan van hogy 24voltos inverteről megy a buszban akkor a tápja kattog mint a vinyo mikor dolgozik de arra nem jövök rá hogy mi.
nézegetem őket van 1000 meg 1 belölők más video kari vinyo stb az enyém ezt tudja
hot pruisit az uj is ment full hd plazmara kilöve[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Sziasztok!
Acer laptop, új, de már telepítéskor kiderült, h a monitor közepén pixel hiba van.
Nem subpixel, hanem fekete pont, esetleg pontok -mert elég nagynak tűnik.Szervíz nem cseréli -így a bolt sem, mert nekik ennyi belefér a szabvány szerint...
Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszönöm.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stifi82
aktív tag
Nekem is ilyen gépem van te hol veted mikor és mennyi zsé volt az enyém import ausztria saturn. Fasza kis gép eddig minden játék ment rajta fullon.
Nyomod Fn f6 és a jobbra balra nyilak nálam így megy a dolog volt az energiagazdálkodásnál ilyen régen de valahogy felszívodott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Jövő év végén jön a Crimson Desert
- Autós topik
- Diablo IV
- Mesterséges intelligencia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Overwatch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest