Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• PigTadaaa

lelkes újonc

Sziasztok!

A mai napon elvándoroltam megnézni és kipróbálni HM székeket, főleg és elsősorban az Embody-t, ami nem igazán nyerte el a tetszésemet, ezzel szemben az Aeron nagyon is. Ami elég elkeserítő a pénztárcámra nézve. Ámde volt még egy szék, ami szóba jött a kutakodásaim során/alapján, ez pedig az Asus ROG Destrier. A kérdésem az lenne, hogy valaki tud-e esetleg olyan boltot, helyszínt (Budapesten), ahol ebbe bele lehetne huppanni egy próba erejéig?

Amúgy nagyon kíváncsi voltam a HM székekre, miután mindenhonnan az jön le, hogy ha valaki megteheti, hogy ilyet vegyen, az gyakorlatilag garantált, hogy nem lő mellé. Félig ezzel szemben nagyon jó, hogy elmentem kipróbálni őket, mert kifejezetten az Embody volt a célkeresztemben, és végül abszolút nem jött át. Az Aeron viszont tény és való, hogy hozta azt, amit az ódákban zengenek róla. Akár meg is állhatnék ezen a ponton, de azért az ára nagyon rosszul érint, és mivel a fent említett Asus ROG Destrier feleannyiba kerül, így ha van rá lehetőség, csak kéne vetni rá egy pillantást. :U

Új hozzászólás Aktív témák