Hirdetés
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Az FCC jelentése árulkodik a Switch 2-ről
- Milyen egeret válasszak?
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskuplung
őstag
válasz
barcalaci84 #33066 üzenetére
Igazad van, a HOTAS verziót én se találom már sehol. Az enyém 4 éves, akkor 16ezer Ft volt. Most meg már csak a stick verziót látom mindenhol. Kár érte, mert ez tényleg jó volt belépő szintű HOTAS-nak.
A deadzone talán az egyik gyenge pontja az egész szerkezetnek, meg majd észre fogod venni amikor elkezd nyikorogni, akkor én 1 éves kora előtt cseréltem egyet gariban, de a második is elkezdte ugyanezt a hibát, szóval ez valami design flaw lesz. Igazából engem annyira nem érdekel a dolog, kicsit lazítottam alul a tekerővel, és akkor így már nem olyan vészes.
A lényeg, hogy a deadzone-on elvileg lehet szoftverrel javítani, még annak idején Elite fórumban ajánlotta, és Ezt még a régi könyvjelzőim közt találtam.
A gombkiosztás szerintem jó, ami a Squadronsban van alapból, de mondom, én még csak a prológust vittem végig(de azt már 3x
, 1x monitoron, aztán sikerül fixelni a CV1-et, és utána még 2x, egyszer pilot és egyszer legnehezebb, ace fokozaton) , és addig a pontig minden kézre esett. Egyedül azt cseréltem fel, hogy amikor jobbra-balra hajlítom a sticket, akkor azt a forgásra raktam (roll), amikor meg tekerem, akkor meg a Z tengelyen forgok (yaw)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Könyvajánló
- Villanyszerelés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest