Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
s:zozo #29743 üzenetére
Igen, azt belátom hogy a kézkövetés jobb a VD-ben!
Ezen kívül a hangban sincs csúszás. Tegnap nem is kötöttem rá a BT fejhallgatót hanem direktbe kötöttem Questre jack-el.
Tetszett ez a sötét mozi mód is, kipróbáltam gyorsan egy 3D filmet, egész jópofa volt
Ezek szerint nincs jó beállítás ami eltünteti ezt az elmosódást? Mert az viszont az egész élményt porba rombolja.
Az jutott még eszembe hogy ALVR esetében fogtam a Steam VR-t és beállítottam fixen minden játékra hogy a render resolution szemenként 1440x1600 legyen.
Na de VD alatt ránéztem még múltkori próba alatt erre a beállításra és alapban egy jóval magasabb értéken áll. Ezt tegnap visszahúztam hogy minél jobban közelítse felülről a natív felbontását a Questnek. Csak arra gondoltam hogy hátha nálad azért szaggat VD mert túl van ez húzva és ALVR után ha VD-t indítasz akkor lehet hogy a géped nem bírja a magasabb felbontást kitolni magából.Kényelem kérdésben egy hónap tapasztalat után azt mondom hogy ez szinte kötelező MOD kellene hogy legyen: [link]
1-2 nap alatt szépen felvette a fejformát a szivacs. A berakott súly miatt pedig sokkal kevésbé kell ráfeszítenem az arcomra az egész HMD-t. Én melegen ajánlom minden Quest tulajnak és max egy ezresből megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest