Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• a2d2

addikt

válasz s:zozo #29743 üzenetére

Igen, azt belátom hogy a kézkövetés jobb a VD-ben!
    Ezen kívül a hangban sincs csúszás. Tegnap nem is kötöttem rá a BT fejhallgatót hanem direktbe kötöttem Questre jack-el.
    Tetszett ez a sötét mozi mód is, kipróbáltam gyorsan egy 3D filmet, egész jópofa volt :)
    Ezek szerint nincs jó beállítás ami eltünteti ezt az elmosódást? Mert az viszont az egész élményt porba rombolja.
    Az jutott még eszembe hogy ALVR esetében fogtam a Steam VR-t és beállítottam fixen minden játékra hogy a render resolution szemenként 1440x1600 legyen.
    Na de VD alatt ránéztem még múltkori próba alatt erre a beállításra és alapban egy jóval magasabb értéken áll. Ezt tegnap visszahúztam hogy minél jobban közelítse felülről a natív felbontását a Questnek. Csak arra gondoltam hogy hátha nálad azért szaggat VD mert túl van ez húzva és ALVR után ha VD-t indítasz akkor lehet hogy a géped nem bírja a magasabb felbontást kitolni magából.

Kényelem kérdésben egy hónap tapasztalat után azt mondom hogy ez szinte kötelező MOD kellene hogy legyen: [link]
    1-2 nap alatt szépen felvette a fejformát a szivacs. A berakott súly miatt pedig sokkal kevésbé kell ráfeszítenem az arcomra az egész HMD-t. Én melegen ajánlom minden Quest tulajnak és max egy ezresből megvan.

Új hozzászólás Aktív témák