Hirdetés
- RAM topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CYBERIA
őstag
válasz
AMD Power #443 üzenetére
A régi iskola nekem is jobban tetszik.
Szerintem mi akkor járnánk a legjobban, ha nem a Ford kezében lenne a vállalat, hanem vagy önálló lenne, vagy valamelyik nagy európai márka kezében lenne.Az meg nem csoda, hogy Oroszországban kevés a régi Volvo, 20 éve gyakorlatilag még az ország sem létezett. Most kezdenek feljönni, nagyon sok lett a milliomos.
Az meg egy gusztustalan dolog, amit Stuart Kerr csinál, támogatnám a leváltását, még mielőtt tönkretesz mindent. Azt is sajnálom, hogy annak idején a Volvo Cars kivált a Volvo AB-ből, azóta nem az igazi a dolog.
Szerk.: erősebb dízelről annyit, hogy bár a D5 nem gyenge, de egy D6 előtt nem sok akadály lenne. A T6-hoz hasonló méretben lazán 230 lóerő lehetne, és akkor nem mondtam sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Fogyjunk le!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest