Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
Kickass #12095 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy miért felejtős emiatt?
Az executiveot áruló neppernél vettem a mostani kocsimat több mint 5 éve. Átverés meg hitegetés nem volt, kerek-perec mondta aki velem foglalkozott, hogy melyik autónak mi a baja és mivel számolhatok, a kocsi nem volt preparálva és agyonkozmetikázva, minden sérülés jól látható volt. Igaza volt, váratlan dolgokba nem futottam bele, csak normál karbantartás és kopó cserék voltak. Viszont van ott enyhén simlisnek tűnő figura is (vagy csak nekem tűnik úgy), és a vásárlás után 3-4 héttel valaki ellopta az első lökhárítómat a kocsiról, ami lehet véletlen egybeesés is, de nekem gyanús hogy inkább leadott info a bontós havernak. Szóval érdemes picit gyanakodni szerintem.
Tőlem teljesen függetlenül egy családtag vett ott autót szintén, nála sem volt félrebeszélés, a hibákat jelezték, és jó kocsit vett ő is, az sem volt preparálva. Ez a 2 eset nem túl nagy merítés, de talán egy kis támpontot adhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest