Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabop27 #10098 üzenetére
Röviden pár dolgot írok én is, bár a linkelt anyagban kb. minden benne van.
Én a sima, szívó 2.4-es benzineseket keresném (140/170 lóval). Ilyen idősen azért a turbósoknál már nagyobb a kockázat.
Automata finom dolog, alapvetően nem is annyira az elromlós fajta tudomásom szerint. A hatos Geartronicot tartósabbnak mondják, mint az ötöset, de annak a felújítása is kicsivel több (az általam olvasottak alapján). Viszont, ha volt az automatában is rendesen olajcsere (~60e kilométerenként) és nem ránt/csúszik/üt se hidegen, se melegen, akkor nem félnék annyira belevágni.
Viszont ha felújításra szorul, akkor én félretennék 400-800e Huf közötti összeget rá (amilyen váltófelújításokról hallottam, azok 400-500e Huf körül indultak). Ha soknak érzed, akkor maradnék a kézinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest