Hirdetés
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz csubuka #13069 üzenetére
Mint mondtam, csak akkor próbáld ki a 841-et ha már rendelkezel ezzel az eszközzel, venni semmiképp se vegyél ilyeneket. Erősebb hardvert kapni hasonló áron, amivel nem lesz gond a vpn.
Vpnfilter egy megfoghatatlan dolog senki se tudja itt forumon hogyan tudnánk replikálni de több mint valószínű, hogy csak a gyári fw-k esnek bele a hibába mert általában ősrégi kernellel/csomagokkal operálnak.
Az openwrt 2 főverzióval újabb kernelt használ. Nyilván vannak ebben is hibák, de sokkal nagyobb biztonságban vagy (tudsz lenni) a cfw-kkel.
Wireguard is egy vpn-szerver/kliens (csomag-program)... Azért kérdeztem milyen kiépítést szeretnél, mert ha két router akkor szerintem egy egyszerű wireguard mindkettőre még akár utólag is felférhet talán. Opkg-val luci mellé (~74kb és függőségei sincsenek nagyon plusszba). (de igen gondolhatsz rá mint egy beépülő modul.)
Openvpn-el ellentétben ami alapból 400kb és openssl függőség.Ddwrt-s tapasztalat majdhogynem hátrány.... Egy openwrt-hez, nagyon nem ugyanaz a kettő.
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest