- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elite csúcstáblával készül a Xiaomi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoos
őstag
Sziasztok!
1000éves kijavíthatatlan hiba tűnik megoldódónak, izgalmas sztori:
ATV 4 (HD, USB-C)
Denon X3000Imádom az ATV-t, a Denon meg elég jó hangzást biztosít, jó kombónak tűnt 7 éve.
Designés kényelem miatt, CEC (Hdmi wakeup)-en keresztül, csak az ATV távszabályzóval használtam a rendszert, egy gombnyomásra minden be/ki kapcsolt: TV, Denon, ATV.
Csakhogy SOSEM adta ki a hangot a DENONra, csak a TV-t szólaltatta meg. De kikapcs és rögtön újra- bekapcsra már igen. 7 éve minden alkalmmal 2x kapcsoltam be a rendszert emiatt. Beszéltem Denonnal, Applevel, streamaudioval, senki nem tudott semmit. Denon mondta, hogy nem lehetséges amit szeretnék, csak azért működik újrakapcsolásnál, mert bypass üzemmódból vált így át.De a 13.4.8_17M61 tvos verzió elhozta a Nirvanát, minden, ahogy azt a Jóisten is teremtette.
Persze ki is jött a mégújabb, 14-es tvos a napokban, és rettegek váltani.Milyen specifikációt/beállítást kell kutassak a leírásokban, hogy ne essek vissza ebbe az áldatlan állapotba? Félek sohatöbbé nem fogok frissíteni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Fujitsu Esprimo P500 E85+ SFF PC, Quad Core i5-2500 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Weather XM - Időjárásmérő bányászgép - ÚJ Bontatlan
- GAMER PC ELADÓ! I7-8700K/Zotac 3070 Ti/32GB RAM/Aorus 370Z 7/1200W táp/500GB SSD +1TB HDD