-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kagzer
aktív tag
Sziasztok
Hamarosan boldog tulajdonosa leszek egy Mac mini Late 2014-nek (korábban már írtam, hogy mire keresek gépet, nincsenek túl nagy igényeim, akkor egy 2009-es gép volt előttem és amiért nagyon jó dolog volt felnőni, hogy nagyon gyűjtögetni már nem kell
, szóval vettem egy frissebbet)
Sok minden nem világos még számomra (Linuxot használok évek óta, Windows is csak a munkahelyen megy kényszerből) most akkor ha veszek egy PCIe SSD-t és beleszerelem, akkor az hogy fog viselkedni?
Fusion driveként fogja a macOS kezelni? Vagy egy különálló meghajtónak és én döntöm el, hogy mi legyen vele?Nem ijedtem meg a HDD SDD-re cserélésétől sem, csak ez első körben egyszerűbbnek tűnt (valamint ha nem is szignifikánsan, de gyorsabb a PICe a SATA-tól), persze a jövőben lehet a HDD is SDD-re cserélődik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- További aktív témák...
- Jól megépített, "erős irodai" vagy "kezdő játékos" PC eladó
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest