- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- AMD FX
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Nah kezdődik a szívás. A hazaút valamelyik részét nem bízta szerintem a HDD mert itthon no bootable device found. Kiveszem a winyót és ahogy mozgatom kattog. Lehet a Villamos vagy a vonatút megviselte szegényt
Úgyhogy most torrentezek le épp egy telepítőlemezt mert sajnos azt nem kaptam hozzá.
Van egy használaton kívüli 1tb os satás winyóm. Elvileg ha írok ki egy Telepító lemezt akkor másik winyóra kéne hogy települjön. Gondolom lehet a telepítóvel partícionálni mert most ntfs van a winyón.ami még zavar hogy nem tudom kinyitni a dvd meghajtó tálcáját. Elvileg melóhelyen még ment bekapcsolás után balegérgombot nyomvatartva a dvd tálca kinyitása. Ha jól emléxek akkor ami bele van építve dvd meghajtó azon van nyomógomb a kiadáshoz csak a ház eltakarja és nem férek hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- EAFC 25
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Közép Kategóriás Gamer Számítógép Újszerű Állapotban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest