Hirdetés
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én eddig nem vagyok nagyon elégedett a Mavericks-szel, egyelőre főleg a Safarival vannak bajaim:
- gépelésnél (pl. most itt, a Prohardveren is) lassú! Gyorsan gépelek (persze gyorsasági versenyt azért nem nyernék), és nem tudja követni, lassabban, darabosabban jelennek meg a betűk, mintha a háttérben közben veszettül dolgozna valamin. (A prociterhelés 15% körül van, ezt szintén sokallom úgy, hogy semmi nem fut, csak egy Safari 3 ablakkal.) Zavaró.
- a másik borzalom a görgetés. Többé-kevésbé működik, de nagyon nem smooth: mielőtt megállna, ugrik egy nagyon. Rusnya. Eddig Chrome-ot használtam (ott most is smooth a görgetés), de úgy gondoltam hogy adok egy esélyt az új OS-sel megint a Safarinak. (Safarin nincs Flash plugin meg egyéb ballaszt, az sem okozhatja a gondot.) Sajnálom, mert amúgy tetszik az új Safari, kellően gyors is.Persze nem csak a Safarival vannak bajaim, pl. a Mail is rettenetesen csiga lett, indítás után mindig beletelik egy kis időbe, amíg beolvassa a kiválasztott fiókban levő leveleket.
Ez egy mid 2010 iMac 21.5", 3.2GHz Core-i3, 8GB RAM, dedikált VGA. Nem clean install volt, de lehet, hogy egy Time Machine mentés után megpróbálkozom vele, mert nem vagyok elégedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- SunFire X4170 Szerver 2x Xeon, 26GB RAM, 8 HDD
- Eladó 1440p Ultra Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TigerCat