Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
Dißnäëß #29763 üzenetére
Azért is írtam, hogy ez csak a fantázia szülötte... fogalmam sincs, valóban tudja-e.
Főleg most, hogy egy "zfs crc checksum" keresésre nem pont az jött elő, amire számítottam.Valahogy nálam a checksum és a CRC eltérő fogalmat takartak eddig, de vagy eleve rosszul tudtam, vagy valamit nagyon megkavart itt valaki...
CRC: rövidebb bájtsorozatokhoz egy-két bájtos ellenőrző összeg, a checksum-ot meg leginkább hosszabb adatok, teljes fájlok hash-elésével kapcsoltam össze (lásd md5sum, sha1sum stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- YouTube
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest