- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Steam Deck
- Tuning kezdőknek
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
olyan nyűgöm akad, hogy időről időre igen csúnyán belassul a Samba a céges szerveren. értsd >1000kByte/sec-t se éri el a másolási sebesség.
mindenféle mindent kipróbáltam hasztalanul, mire a démonidézőmtől kaptam egy ősi tekercset, amin az állt, hogy
# echo 3 | tee /proc/sys/vm/drop_caches
ez ideig-óráig működik, de egyrészt nem szeretem a feketemágiát, másrészt nem tiszta, hogy ez miért működik, és ezért sem tetszik, plusz nyilván nem oldja meg a problémát, de sajnos a leghalványabb ötletem sincs, hogy merre induljak el a probléma keresésében...
lenry@RenderServer ~ $ uname -a
Linux RenderServer 4.9.0-3-686-pae #1 SMP Debian 4.9.30-2+deb9u1 (2017-06-18) i686 GNU/Linux
lenry@RenderServer ~ $ free -m
total used free shared buff/cache available
Mem: 15903 281 15307 58 314 14517
Swap: 0 0 0
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- BestBuy topik
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest