-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, kezdő topic után megkérdezem itt is.
1. - Ezt hogyan lehet megoldani? [link] Az első verziónál megvan az egyedi felbontás / frissítés, beállítanám, kettőt villan és visszaáll magától 60hz-re, laptop képernyő, a másodiknál egyszerűen meg se találja a módosított EDID-t. A hardver nem probléma, osx (hackintosh) alatt megvolt vele a 80-90hz is hosszú távon.
2. - Feltettem a lm-sensors programot, de PCH hőmérséklet, akku feszültség, CPU fogyasztás, stb nincs, gondolom DSDT probléma lesz, van rá megoldás, vagy jobb ha már most feladom? A DSDT módosítása is problémás, a fényerőt szerettem volna levinni minimum alá, windows alatt működött a moddolt DSDT, összesen 32 fényerő szinttel, linux-on nem tudtam elérni, hogy betöltse, ideiglenes megoldásnak beírtam az acpi_backlight=vendor kernel flag-ot.
Ubuntu 16.10, 4.8.0-26 kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest