- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
bambano #23837 üzenetére
Nem tudom, mi is használunk xent a cégnél és nem is gondolom magam teljesen hülyének de nekem sokkal bonyolultabb és mágikusabb mint a qemu. Annyira, hogy itthonra eszembe sem jut felrakni. Előnye több virtuális gép és az említett paravirtualizáció esetén jön ki.
Telepítés ügyben meg a qemu egyszerűbb mivel rebootolni sem kell és az aktuális rendszert nem kell sehogy piszkálni (max a kvm modult betölteni ami szerintem minden disztró kernellel jön manapság). Egy már létező szerveren plusz dolgokat kipróbálni ez szempont lehet.
UI: a memória ballonozás izét még nem tudtuk belőni rendesen. Azt meg soha nem fogom megérteni, hogy leállítottam 3 db vm-et majd ugyanazokat később nem tudtam visszaindítani mert nem volt elég memória. Egyszerű megoldásként igényeltünk még 32 gigát mert az olcsóbb mint a munkadíjunk
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest