Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
togvau
üzenetére
"Olvass figyelmesebben mert leírtam, hogy működik, csak hibásan dekódol."
Szeretem, amikor valaki segítségért folyamodik, majd kiosztja azt, aki segíteni próbál neki.Viszont nem értem, mit akarsz még tesztelni, ha egyszer tudod, hogy nem jó. A HW nagy valószínűség szerint jó, a driver jó eséllyel bugos. Ha teszteled, megjavul majd?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest