Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Én is itt kerestem a hibát, de aztán véletlenül lett meg. Nem lőttem le a gépet, amikor nem indult el, mert el kellett szaladnom az eredeti SSD-ért. Mire visszaértem, elindult a rendszer. Emlékeztem, hogy ennyit akkor vár, ha nem sikerül valamit az fstabból felcsatolnia. Úgyhogy belenéztem az fstabba, és bizony ott volt még a swap. A gpartednek ki kellene kommentelnie, valamiért mégsem teszi meg. Szóval a kiterjesztés után érdemes ránézni az fstabra újraindítás előtt. Most baba a rendszer, és végre működik a smartmontools demon is, dobja a teszt üzeneteket indulásnál.
This message was generated by the smartd daemon running on:
host name: homerserver
DNS domain: [Empty]
The following warning/error was logged by the smartd daemon:
TEST EMAIL from smartd for device: /dev/sdf [SAT]
Device info:
SAMSUNG HD642JJ, S/N:S1AFJ90S107202, WWN:5-0000f0-00b012720, FW:1AA01113, 640 GBMost már jöhetnek a WD RED-ek. Csak ne lenne ilyen horror áruk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fotós kérdések órája
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs