Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
wikipedia szerint amit a linux csinál raidtíz néven, az nem raid10.
szerintem jó a szoftveres raid, erre majd akkor jössz rá, mikor egy proprietary raid kártya mögül ki akarsz venni egy diszketén jártam így múlt szilveszterkor, a klasszikus kamionos tankolós vicc jusson eszedbe
(szomszéd kútnál kamionos tankolt 400 liter 95-ös benzint, én meg új kifejezéseket tanultam...)szerintem mostanában már azt legózol össze mdadm-mel, amit akarsz. régebben finnyás volt a kernel egy-két dologra, de tudtommal azt már kinevelték belőle.
hálózaton másolásra gyors módszerek:
1. kibogarászod, hogy hogyan tud az ssh titkosítás nélkül kapcsolódni (hogy ne tekerje a procit a titkosítás, mert lassú lesz)
2. beállítod a másolás idejére az rsh-t, de ezt tényleg csak addig, mert akkora lyukat üt a biztonságba, mint 5 focistadion a költségvetésbeha ezek megvannak, akkor vagy rsync ssh fölött, vagy rsh és tar, vagy felrakod az rsync-et a saját szerverével daemonnak és rsync protokollon.
további lehetőség: nfs szerveren kiajánlod a fájlrendszert és sima másolás.
az rsync annyiból jobb, hogyha félbehagyod reggel, azzal sima ügy folytatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Videós, mozgóképes topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szemüveges topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest