- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- iPad topik
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tegnap kipróbáltam az Ubuntu linux-ot. Tetszik is, de akadt 2 nagy problémám.
(Szeretném előre leszögezni, hogy próbáltam választ találni magamnak a Google használatával, de nem sikerült ezért is írok ide)
Live USB módba használtam a rendszert, nem tudom ez számít e.-Asus Xonar DX-es hangkártyám-at nem kezelte a rendszer. Semmilyen hangot nem ad ki. Létezik Driver ehez a hangkártyához Linux alá?
-Razer Deathadder egeremet kezelte, de mivel 3500dpi, nagyon érzékeny, gyors az egér mozgása. Én alapból kis érzékenységgel használom windows-ba is és ez nagyon zavaró. Az egér beállítások menüben sem találtam megoldást. Hiába húztam a "csúszkát" az egér érzékenység nem változott.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem lesz Xiaomi 16
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / AKCIÓÓÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest