Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
 - TCL LCD és LED TV-k
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - Monitor hiba topik
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt

- 

PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

sanzi89
addikt
válasz

sh4d0w

üzenetére
						Lehet, hogy a fenti kommentben elírtam, de megnéztem újra, a parancssorba jól írtam. Van a mappában egy xy.run állomány, parancssorban kiadom, hogy xy.run és kapom ezt a hibaüzenetet.
u.i.: Arra gondolok, hogy nem kellene, hogy az is gondot jelentsen, hogy egy dolgot megnyissak. Fent pedig, hogy egy Linux telepítéséhez kell egy Linux buherálni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest