Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dash17291
tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Sőt, 3.2 -nél tart a BPO kernel.
Pár napja csak ezzel foglalkozok, és nem tudom hogy mi legyen.
VMware nem működik (sokféleképpen próbáltam). A vmnet nem tud elindulni, hiányolja a /etc/vmware/networking -et. A neten nagy kuss van ezügyben. Érzésem szerint a feltelepített rendszerből "hiányzik" valami. Ugyanez megtörtént velem fél éve Ubuntu 10.04-en, akkor sem sikerült megoldani. A VMware létkérdés, mert csak. (Pl. be tudom vinni vSphere alá azokat a gépeket később.)
Amúgy tetszik pl. az openbox, meg az auto nvidia forgatás a kernelhez (dkms). Mondjuk az openbox nem debian specifikus, tudom...

Még gondolkozom hogy kell-e nekem ez Desktopra, vagy elég a serveren lévő debian.
Meglátjuk....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Goddess of Victory:Nikke
- Disney+
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs