-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Ha megsúgod a scriptet akkor átírom magamnak

De még utánanézek a Networkmanager konfigurálásának, mert már a hálózatokat beállítottam, csak még nem az kezeli az eszközöket.
Nem csináltam még ilyet, mert sosem kellett. Azaz tudtam, hogy kelleni fog, de gondoltam itt rá fogok érni szórakozni vele, korábban meg elhavazás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Doctor Who (2005)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest