Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
válasz
GrandeP #10513 üzenetére
Szerintem eléggé korrekten össze van rakva a Little Susie, és alapból fent vannak amiket mindennap használ az ember.
Én is új vagyok a Linux táborban, és már kezdem ki ismerni a SUSE OS-t nagyon jó, és stabil. Suse alatt a Skype-ot a hivatalos oldalról lehet telepíteni, Torrent kliensnek meg nagyon jó a Ktorrent ami KDE alatt van, MSN kliensnek meg a KMess használom. VLC videó, Amarok audió, K3B cd író, DeVeDe meg videó konvertálás, Kmail email kliens, Picasa képnézegető, Krusader 2 ablakos fájl kezelésre, Opera Firefox Chrome Web, KNemo internet forgalom figyelő mérő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest